• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım bahçecide murat hocaya yaptırdım donasyon tedavimi iyi kalite 2 tane 5aa kaliteli embriyom vardı o yüzden tek transfer edelim dedi tutmasaydı ikincide 2 embriyo transfer edecekleri 5aa ile 1 tane 4aa verilecekti
Maşallah çok güzel embriyolar
Rabbim kucağına almaya nasip etsin
Eşinin sperm kalitesi nasıl?

Bende de bir haber var Kızlar... 13.hafta periontolog randevum vardı..bebekler çok iyi bin şükür..biri aşırı hareketli biri çok sakin..cinsiyetlerde yüzde doksan belli oldu:) yaramaz olan kızım uslu olan oğlum...allahım hepinize nasip etsin bir an önce..benim gibi hamile arkadaşlarımı da sağ Salim bebelerine kavuştursun..
Canım çok güzel haber ya çok sevindim Allah sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah kucağına almayı Allah nasip etsin annesinin bitanelerini Allah korusun maşallahhhh

Peki estrofem kullanırken şeffaf akıntıların oldu mu ? Transferden önce progesteronuna bakmışlar miydi
Proges, transferden 5 gün önce başladı akıntı oluyor hemde çok özellikle oturur kalkarken 3dk yatıp 20 dk gez demişlerdi de estrofem de regl 2,gün başlamıştım regl günü bakıldı progesrtrona 0,66 idi

Proges, transferden 5 gün önce başladı akıntı oluyor hemde çok özellikle oturur kalkarken 3dk yatıp 20 dk gez demişlerdi de estrofem de regl 2,gün başlamıştım regl günü bakıldı progesrtrona 0,66 idi
Transfer öncesi bir kez daha bakıyorlar prog.a. 1 'den fazla çıkınca iptal ediyorlar transferi de o yüzden sordum arkadaşım tskler

Hayırlı olsun.Rabbim güzel bi kader yazsın prensesise.
Hep mutlu, huzurlu olsun gönlünce bi yaşamı olsun.
Zorlu bi mücadelenin karşılığı şuan koynunda
Hep üzüntülü zamanında mı sıkıca sarılıyorum diyicez , bu seferde mutluluğunu paylaşmak için sarılıyorum arkadaşım : )
Allah seni yavrundan ayırmasın.
Saolasın güzel kocaman yürekli arkadaşım allahım senin evlatlarında sana bağışlasın üzüntülerde Sevinç’lerde bizim gönülden birbirimizi anlayan aynı zorlu yolun yolcularıyız çünkü Doğumda kucağıma alana kadar ağladım hep o mutlu andan beri de bu sefer mutluluktan ağlıyorum tarif edilmez bi duyguymuş bu inşallah tüm arkadaşlarımızda mutlu sonu kucaklar bende seni ve mis kokulu bebişlerini kucaklıyorum

Back
X