• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bizim bahçeci ama fikir olsun diye yazdım G suites diye bir yerle anlaşmış çok iyidi otel tertemiz sıfır zaten yeni daha1 yıl olmamış içime temizliği sindi herşey yeni kokuyor tek sorun kahvaltı saatinde biryerden paketli olarak geliyor odaya bırakıyor kahvaltı sorun değil bize temizlik lazımdı zaten suit oda bir gece 2 kişi 65euro kaldık. daha önceki berbattı city royal di beğenmedim fikir olsun bunlar lefkoşa
Canim Türk parası ile kalıcağımız yer yok mu

Ben daha yeni başlıyorum canım. Yazdan beri araştırıyordum. Merkezi seçmek için çok düşündüm. Tabi bir de para biriktirmek için bu kadar çok bekledik. Bu benim ilk donasyon denemem olacak. Ocakta hitde muayene oldum sonra histereskopi için regl olmamı bekledim. Histereskopiyi oldum şimdi regl olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için.. yani aslında daha süreç yeni sayılır hatta başlamadı henüz ☺
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız. Bende 10 gün sonra doktor ile görüşmeye gidiyorum uçak biletlerini aldım. Valla canim ben buradan araştırdım hep Hıtten çok iyi bahsetmişler. Bunun üzerine içimdeki ses beni hite gitmemi söylercesine oraya yönlendim açıkçası.

Canım canım gittim değer 602. Tsh 5.80 endokrine gidiyorum bugün allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar ve verdiğiniz moralle yanımdaydınız. Rabbim gönlünüzün muradını versin BEBİŞLER GELİYOR ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER
CANIM benim çook ama çok sevindim. Nasılsın şimdi değerlerin nasıl

Canlarım yaa allah hepinizden razı olsun dualarınız için. çok mutluyum bugün hamileyim rabbim benimde sizler için olan dualarımı kabul etsin hepinizden güzel haberler alayım sizleri çok seviyorum allah kucaklarımızı evlatlarımızla doldursun tedaviye başlıcak olan kardeşlerimiz rabbim yardımcınız olsun en kısa zamanda hayırlı tedavi başlangıcı yaparsınız inşallah
Sçombbağol canim benim. Rabbim güzel gönlüne göre verdi. Rabbim bizleri de sevindirir inşallah

Merhaba arkadaşlar zorlu sıkıntılı uzun bir süreç sonunda bir mutlu son da benden gelsin, 1 nisan da minicik bir prensesimiz oldu şükür hastaneden çıktık şu an evdeyiz herşey yolunda ve şükürler olsunki rabbime böyle güzel bir evlat nasip ettiği için , Darısı tüm arkadaşlarımızın başına, Allahım isteyen herkese cennet kokulu mis bebişini nasip etsin
İçinizdeki mücadeleci ruhunuzu ve umudunuzu asla kaybetmeyin lütfen
HAyırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin. Darısı bizlerin başına olsun inşallah

Merhaba kızlar ben hala hastanedeyim bir hafta oldu. Çok az suyum gelmeye başladı rahim açıklığı 5 cm.oldu. Doktorlar pek umutsuz konuşuyor bebeklerin suyu azalır vücutta enfeksiyon olur veya kasılma sancı olursa suni sancı ile Doğuma alacaklarmış. Allahım kimseye yaşatmasın hayalini kurduğun birşeyin böyle elinden kayıp gitmesini beklemek kadar acı veren bişey yok.
Canım Allah büyük hiç öyle düşünme. İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler. Dualar ile kal.

R Ravenloft canim merhaba.ben de gecen hafta carsamba gunu histeroskopi oldum.cizik atildi adeti bekliyorum.dogum kontrol hapi da pazar gunu bitti.sana birsey sormak istiyorum.senim cizik atilma gununden beri kanaman oldu mu hafif hafif.benim cunku o gun vardi ertesi gun de hicbirsey yoktu. ta kiii dune Kadar ben de onu adet sandim ama bugun cok hafif lejelenme seklinde oldu yine jesildi.adetle karistirabilirsin demisli erdi ama dune kadar bir damla bile kanama olmayip da dun biranda yogun grlip kesilnesi karistirdi kafami.ona gore estrofeme basliycam ama basliyamadim.senin doktorun ne demisti sana?
Canım, benim histereskopiden sonra yaklaşık on gün hafif hafif kanamam oldu. Doktora sordum normal dedi. Sonra ben de senin gibi regli olmayı bekledim. İki gün önce çok hafif kanamam oldu ben de regl oldum sandım hatta eczaneden gittim Estrofem aldım yarına başlarım diye ama akşama kadar hiç kanamam gelmedi ertesi gün yine sabahtan hafif kanamam oldu yine akşama kadar hiç gelmedi. Ben de Kıbrıs’ı arayıp konuştum böyle böyle diye onlar da bi E2 testi yaptır görelim dediler. Ben de bugün yani üçüncü günümde test yaptırdım. Yarın sonucumu alıp onlara bildireceğim ona göre belli olacak ilaç kullanmaya başlayıp başlamıycağım

Back
X