- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 35
Aminn inşallah canım. Hangi doktorda yaptırdıncanım çok teşekkür ederim evet ilk donasyonum allah yüzüme güldü nihayet evlat hasretim son bulacak inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallah canım. Hangi doktorda yaptırdıncanım çok teşekkür ederim evet ilk donasyonum allah yüzüme güldü nihayet evlat hasretim son bulacak inşallah
Ayy maşallah ablacım yaa. İnşallah sağ salim kucağına alırsın evlatlarınıBende de bir haber var Kızlar... 13.hafta periontolog randevum vardı..bebekler çok iyi bin şükür..biri aşırı hareketli biri çok sakin..cinsiyetlerde yüzde doksan belli oldu:) yaramaz olan kızım uslu olan oğlum...allahım hepinize nasip etsin bir an önce..benim gibi hamile arkadaşlarımı da sağ Salim bebelerine kavuştursun..
Zaza abla başkadır yaaAbla bütün sorularıma cevap veriyorsun çok iyisin inşallah benim de tutar ablacığım
Kendi yumurtanla Kıbrıs’ta deniyorsun demi canimEvet abla kendi yumurtamla deniyorum.
Cok saol canim cevsbin icin biraz rahatladim suan.Benim de aynen dedigin gibi oldu pazartesiden beri.bugun biraz daha fazla geldi.ben de bugun oldum diye dusunuyorum ama yarin bir arayip ben de sorucam doktoruma bakalim ne diyecekler.ona gore ben de estrofeme basliycam.Canım, benim histereskopiden sonra yaklaşık on gün hafif hafif kanamam oldu. Doktora sordum normal dedi. Sonra ben de senin gibi regli olmayı bekledim. İki gün önce çok hafif kanamam oldu ben de regl oldum sandım hatta eczaneden gittim Estrofem aldım yarına başlarım diye ama akşama kadar hiç kanamam gelmedi ertesi gün yine sabahtan hafif kanamam oldu yine akşama kadar hiç gelmedi. Ben de Kıbrıs’ı arayıp konuştum böyle böyle diye onlar da bi E2 testi yaptır görelim dediler. Ben de bugün yani üçüncü günümde test yaptırdım. Yarın sonucumu alıp onlara bildireceğim ona göre belli olacak ilaç kullanmaya başlayıp başlamıycağım
Maşallah canim daha daha artar inşallahMerhaba 3 embriyomuz vardı 4 e çıkmış şimdi telefon ettiler nasıl mutlu oldum ablalarım sizlerle paylaşmak istedim. Bir tane bile artması beni ne kadar mutlu etti anlatamam.
Ben buradan okuduklarımdan şunu anladım ki bu iş tamamen şans. Her merkezin pozitif ve negatif sonuçları var. Hiçbir merkez garanti değil. Bir de şu altın yumurta meselesi var. İnşallah o altın yumurtayı yakalayabiliriz. Hepimizin hakkında hayırlısı.Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız. Bende 10 gün sonra doktor ile görüşmeye gidiyorum uçak biletlerini aldım. Valla canim ben buradan araştırdım hep Hıtten çok iyi bahsetmişler. Bunun üzerine içimdeki ses beni hite gitmemi söylercesine oraya yönlendim açıkçası.
İnşallah canımKızlar yarın ilk muayene günüm inşallah herşey güzel olur 5hafta 4 gün yarın
Aynen öyle canim. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Kaderde varsa bekliyoruz yoksa seviniyoruz. Tamamen kısmet meselesiBen buradan okuduklarımdan şunu anladım ki bu iş tamamen şans. Her merkezin pozitif ve negatif sonuçları var. Hiçbir merkez garanti değil. Bir de şu altın yumurta meselesi var. İnşallah o altın yumurtayı yakalayabiliriz. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Çok teşekkürler canim.TL geçiyor canım euro yu çevirip nakit alıyorlar zaten, heryerde TL geçiyor zaten Cafe araç heryerde
Ayyy inşallah yarin güzel haberlerini bekliyoruz canım maşallah kat kat artsın inşallah1,betA 600 2,beta 1130 çıktı yarın kese görürüm inşallah muayene var
Hadi hayırlısı olsun canım. Bir an önce tedavilerimize başlayabiliriz inş..Cok saol canim cevsbin icin biraz rahatladim suan.Benim de aynen dedigin gibi oldu pazartesiden beri.bugun biraz daha fazla geldi.ben de bugun oldum diye dusunuyorum ama yarin bir arayip ben de sorucam doktoruma bakalim ne diyecekler.ona gore ben de estrofeme basliycam.
Insallah canim hayirlisiyla baslayalim artik.ayni anlarda basliycaz seninle buyuk ihtimalle.umarim guzel sonuclar aliriz ikimiz de.Hadi hayırlısı olsun canım. Bir an önce tedavilerimize başlayabiliriz inş..
Hayırlı olsun inşallah hayalll123Aminn inşallah zizu bende görüşmeye gidiyorum 10 gün sonra ona göre yol izleyeceğim
İnşallah ablaMasallah zizu, kaliteli yumurtaların var bence gider 5. Güne... hayirlisiyla hamile haberini de aliriz insallah
Hit hayalll123HAyırlı haberlerini bekliyoruz canim. Hangi merkez
Zaza abla başkadır yaa![]()
İnşallah zizuHayırlı olsun inşallah hayalll123
Ayyy bende canım. 20 Nisan da görüşeceğim . Sende mi görüşüp devam ettin canimHit hayalll123
Kesinlikle canim ya sağolsun valla hakkını ödeyemeyiz. Ben onun sayesinde çok şey öğrendim.Evet anladığım kadarıyla başından beri burda çoğu kişiye ablalık yapmış. Onun sayesinde fikirler oluşmaya başlıyor bence. Çok sağolsun iyi ki bize ablalık yapıyor