• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne güzel yaZmışsın..benim de aklıma geliyor şu an ister istemez..oğlum kadar sevebilecek miyim acaba diyorum..twbiki çok severim onlar da canım ciğerim ama oğlum kadar olur mu ki..DNA almasa bile RNA senden geçiyor bizim kanımız ve çanımızla can buluyorlar..Benim kız da bana benzer umarım çok istiyorum bunu:)bizim yerimize de öp minikleri..arada haberdar et çok iyi geliyor canım..
Sana en.yakin ornek.benim.ayni.seyleri yasamizsiz arkadasim inanki.unuttum ben kibrisi ve gecmisi suan meleklerim anneleriyle ve kimseye emanet edip.3 aydir disari.adimimi atamadim ailem.gukuyo.sanki.ilk.defa anne oldun.diye buldumcuk oldun.diyolar :) gecen gun mama verirkrn kizim.tikandi.omrumden.omur.gitti bayiliyodum korkudan onlar bize emanet ben o gulucuklerde omre bedel kizimin bekinde iki.tane.gamze var benimde var :))))

Hayırlı olsun canım...ben ananas yemiştim beş gün..bir de ben çok yatmadım iki üç saat yatıp sonra otelde gezdim..sonra gece yattım..kan dolaşımı çok önemli sürekli yatmazsan iyi olur..protein ağırlıklı yemeye çalıştım bir de kuru kayısı yedim..aslında tabiki kader kısmet ve şans işi..o yüzden moralini yüksek tut ve mümkün olduğunca stres yapma bence en önemlisi bu..iyi haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin ve iyi dileklerin için

Hayırlı olsun canım...ben ananas yemiştim beş gün..bir de ben çok yatmadım iki üç saat yatıp sonra otelde gezdim..sonra gece yattım..kan dolaşımı çok önemli sürekli yatmazsan iyi olur..protein ağırlıklı yemeye çalıştım bir de kuru kayısı yedim..aslında tabiki kader kısmet ve şans işi..o yüzden moralini yüksek tut ve mümkün olduğunca stres yapma bence en önemlisi bu..iyi haberlerini bekliyoruz
Bide ananas miktarı günde ne kadar olmalı abla

Herkese günaydın iki tane sağlıklı embriyo transferi oldu bugün. İnşallah tutunurlar. Bu süreçte ne yapmam konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Beslenme olarak ve gün içinde nasıl hareket edersem iyi gelir.
İnşallah ikiside sana evlat olur
ye iç keyfine bak stres yapma BOL su iç kabız olma
hamileliyin tadını çıkar
en önemlisi BOL DUA ET
ALLAH OL DESİN

Teyzelerimiz biz.ikizler 3. Ayimiza.giriyoruz buraya sık.sik.giremiyorum minnaklar.yaramazlar.inanin.yemek.yemeyr zamanim.yok.bazi.arkadaslar.ozelden.yaziyo.bana.cevap.vermeye calışiyorum.zaman.buldukca herkese sunu.dile getirmek.istiyorum bizler.donosyonla hamile kaldik ve herkeste su.soru nasil bir duygu inanin suan donosyon kelimesi bile beynimden cikti.ve kendi.canim kendi.kanimdan.olan.iki.tane.melege sahibim benim iki tane.daha.oglum var kendi yumurtamla olan.ama bunlarda asla onlardan farksiz.degil.ayni.duygularla.bagliyim.bugun.hhastanede hic tanimadigim bir.bayan.kiziniz.size.ne kadar cok.benziyo.dedi bundan guzel.mutluluk varmi :)))
AYyy ne kadar güzel bir duygu canim maşallah . Bize motive oldun 🥰

Herkese günaydın iki tane sağlıklı embriyo transferi oldu bugün. İnşallah tutunurlar. Bu süreçte ne yapmam konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Beslenme olarak ve gün içinde nasıl hareket edersem iyi gelir.
Canım hayırlı uğurlu olsunlar sağlıklı bir gebeliğin oluşsun inşallah annelerine sımsıkı tutunup bize güzel haber verdirsinler inşallah çok su iç unutma güzel düşün güzel olsun

Nasıldı canim hemen taburcu ettiler mi. Sürekli eğlenmeye bak. Aklına sürekli getirme günleri mutlu geçirmeye bak

Merhabalar arkadaslar. Uzun zamandır giremiyorum. Malum bilen arkadaslarimin bildiği üzere sıkıntılı ve zor bir hamilelik süreci geçirdim. Şükürler olsun 10nisan günü sezeryan doğumla bal kızımı kucağıma aldım. İnanılması güç bir şekilde hem babasına hem de bana benziyor. Rabbim Suan hamile olan tüm arkadaşlarıma sağ salim sıkıntısız bir doğum nasip etsin. Bu yolda evlat pesinde koşan transfere hazırlanan veya transfer olup sonuç bekleyen herkesin kucağını evladiyla doldurmayı nasip etsin. Hepinizi kucak dolusu sevgilerle öpüyorum...

Merhabalar arkadaslar. Uzun zamandır giremiyorum. Malum bilen arkadaslarimin bildiği üzere sıkıntılı ve zor bir hamilelik süreci geçirdim. Şükürler olsun 10nisan günü sezeryan doğumla bal kızımı kucağıma aldım. İnanılması güç bir şekilde hem babasına hem de bana benziyor. Rabbim Suan hamile olan tüm arkadaşlarıma sağ salim sıkıntısız bir doğum nasip etsin. Bu yolda evlat pesinde koşan transfere hazırlanan veya transfer olup sonuç bekleyen herkesin kucağını evladiyla doldurmayı nasip etsin. Hepinizi kucak dolusu sevgilerle öpüyorum...
Maşallah Allahım esirgesin Allah analı babalı büyütsün.

Analı babalı büyüsün Allah uzun ömür versin Allaha emanet olun maşallah

Back
X