• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba canim gürcistanda hangi merkeze gittin 2 tane var zaten ben 6 gun once gürcistanda transfer oldum doğan bey dr
Merhaba cnm çok acemiyim buraya yazmaya yeni yeni yazmaya çalışıyorum atlas hicde cnm inşallah hayırlısı olur bebeklerin seninle kalsınlar hayırlı haberlerini bekliyorum:)

Kızlar fetal dna test sonucumuz çıktı...şükür iki bebeğim de iyi...bilmeyenler için yazıyorum..fetal dna testleri bir kaç marka..bazısı almanyaya bazısı amerikaya gidiyor..benim yaptırdığım verifi test..Amerikaya gidyor ve on gün içinde sonuç geliyor...Down sendromu ayrıca,tirozomi 13-18 bakılıyor bir de cinsiyet için y kromozomu taranıyor...amniyosentez gibi riskli bir uygulama değil..sadece anneden kan alınıyor..2li 3lü 4lü test yapılmıyor bu yapılınca..tek sıkıntı pahalı..ama tüm hamilelğiniz boyunca kafanız rahat etsin istiyorsanız baktırın..bu arada y kromozu var ben de yani bebeklerden en az biri kesin erkek..umarım doktor yanılmaz diğeri de kızdır...sizden de güzel haberler duyalım inşallah canlarım..
Çok çok şahane her şey yolunda yeşilada cnm çok tebrik ederim bebeklerin ve senin yazıların vede zamanın ve daha çok arkadaşların hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerin beni tekrar cesaretlendirdi senin sayende bir kez daha deniyeceğim bu ay afettin ikinci günü benimde randevum var buradaki tüp bebek merkezindeki doktorum 'la bakalım ne olucak

Çok çok şahane her şey yolunda yeşilada cnm çok tebrik ederim bebeklerin ve senin yazıların vede zamanın ve daha çok arkadaşların hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerin beni tekrar cesaretlendirdi senin sayende bir kez daha deniyeceğim bu ay afettin ikinci günü benimde randevum var buradaki tüp bebek merkezindeki doktorum 'la bakalım ne olucak
Canım senden de alacağız güzel haberler inşallah..yılmak yok..:)

Canlarım saat 19.30 kanama boşaldı ağrım hiç birşeyim yoktu aniden oldu pıhtı yok su gibi kırmızı acile gittik pruloton yaptılar dua edin ne olur birşey olmasın bebeğime ne yapmam lazım ilaçlarına devam edeyimmi yarın Dr gidicem ne olur dua edin

Canlarım saat 19.30 kanama boşaldı ağrım hiç birşeyim yoktu aniden oldu pıhtı yok su gibi kırmızı acile gittik pruloton yaptılar dua edin ne olur birşey olmasın bebeğime ne yapmam lazım ilaçlarına devam edeyimmi yarın Dr gidicem ne olur dua edin
Canim telas etme. Duamiz seninle.

İnşallah birşey olmaz yeniden 48

Canım gecmiş olsun nasıl oldun umarım inşallah ciddi bir durum yoktur. Doktorun ne diyor?

Canım gecmiş olsun nasıl oldun umarım inşallah ciddi bir durum yoktur. Doktorun ne diyor?
Sağol canım Akşam kanama anında özel muayene hanesi olan doktorcuğum bana düşer se düşer yapacak bişey yok dedi sanki devlet hast. İlgi olsun önemser diye böyle Dr seçtim. Ama boşşş. Kendi fikrime acilde proluton vurduralım dedim şuan kanama durdu. Eylem hanım enox devam aspirin içme dedi jelide kapsül progestan çevirdi yatıyorum Kıbrıstaki Dr sabahın köründe bana cevap verdi. Buradaki nafile. Böyle canım durumum yatıp beklicem Rabbim bebişimi korusun eylem hanım ada helal olsun demek düşüyor

Sağol canım Akşam kanama anında özel muayene hanesi olan doktorcuğum bana düşer se düşer yapacak bişey yok dedi sanki devlet hast. İlgi olsun önemser diye böyle Dr seçtim. Ama boşşş. Kendi fikrime acilde proluton vurduralım dedim şuan kanama durdu. Eylem hanım enox devam aspirin içme dedi jelide kapsül progestan çevirdi yatıyorum Kıbrıstaki Dr sabahın köründe bana cevap verdi. Buradaki nafile. Böyle canım durumum yatıp beklicem Rabbim bebişimi korusun eylem hanım ada helal olsun demek düşüyor
canım çok yakın arkadaşım 8 haftalık gebe başladı kanamsı hem de kıpkırmızı aşırı yoğun...hastanede yatıı 10 gün kanadı...şimdi çıktı hala lekelenme var amambebğimiz çok iyi..korkma..dua et sakin ol..atlatacaksın...

kızlar benim de canım sıkıldı...glukoz 108...açlık şekeri...doktor bi daha bakılsın dedi...15+0bugün..çok erken değil mi şeker yüksekliği için...umarım insülin filan başlamaz:(

Allah korusun sizi canım.

hiç stres yapma panik olma kardeşim
burda nerden baksan çok gebeler senin durumunu yaşadı
bebek büyüyor için rahat olsun

Back
X