• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pardon olmaması yazıcaktım
Anladım canım geçenkinde ağrıyla bir parçalar vardı anlamıştım bittiğini bu sefer bir anda oldu ne olduğumu anlamadım dua ederek lavaboda bekledim Bi taraftan eşimi çağırdım şok oldum Rabbim korusun zazam bize bağışlasın inşallah yarın kalp sesi dinli cektik eylem hanım dinlen 1 hafta sonra git dedi

Sağol canım Akşam kanama anında özel muayene hanesi olan doktorcuğum bana düşer se düşer yapacak bişey yok dedi sanki devlet hast. İlgi olsun önemser diye böyle Dr seçtim. Ama boşşş. Kendi fikrime acilde proluton vurduralım dedim şuan kanama durdu. Eylem hanım enox devam aspirin içme dedi jelide kapsül progestan çevirdi yatıyorum Kıbrıstaki Dr sabahın köründe bana cevap verdi. Buradaki nafile. Böyle canım durumum yatıp beklicem Rabbim bebişimi korusun eylem hanım ada helal olsun demek düşüyor
Sağol canım Akşam kanama anında özel muayene hanesi olan doktorcuğum bana düşer se düşer yapacak bişey yok dedi sanki devlet hast. İlgi olsun önemser diye böyle Dr seçtim. Ama boşşş. Kendi fikrime acilde proluton vurduralım dedim şuan kanama durdu. Eylem hanım enox devam aspirin içme dedi jelide kapsül progestan çevirdi yatıyorum Kıbrıstaki Dr sabahın köründe bana cevap verdi. Buradaki nafile. Böyle canım durumum yatıp beklicem Rabbim bebişimi korusun eylem hanım ada helal olsun demek Canım rabbım bebeklerini korusun.inş.hiç bir şey olmayacak bak kanamanda kesilmiş.inş meleklerini kucağına almayı büyütmeyi nasip eder rabbim

Anladım canım geçenkinde ağrıyla bir parçalar vardı anlamıştım bittiğini bu sefer bir anda oldu ne olduğumu anlamadım dua ederek lavaboda bekledim Bi taraftan eşimi çağırdım şok oldum Rabbim korusun zazam bize bağışlasın inşallah yarın kalp sesi dinli cektik eylem hanım dinlen 1 hafta sonra git dedi
canım anlamadım kalp atışını duymadınmı sen
bu kanamada ultrasona girdinmi

canım anlamadım kalp atışını duymadınmı sen
bu kanamada ultrasona girdinmi
Canım ayın 15.de pazartesi gittik 42.gündü yolk vardı 1kese 1 bebek kalbi atıyordu gördüm net olarak Dr sesini cuma dinleteyim henüz küçük duyulmaz dedi çarşamba 44.gün kanama oldu aradım Dr düşerse düşer dedi ama sancıyla bir değil pıhtısız Di akşam proluton acilde oldu eve geldik eylem hanımı gece aradım ne yapılacak yazdı 1 hafta sonra git dedi buradaki Dr ilgi sıfır değiştircem zaten pzt gitsem diyorum Dr a ne olduğunu bilmeden yatıyorum

Son düzenleme:
Canım ayın 15.de pazartesi gittik 42.gündü yolk vardı 1kese 1 bebek kalbi atıyordu gördüm net olarak Dr sesini cuma dinleteyim henüz küçük duyulmaz dedi çarşamba 44.gün kanama oldu aradım Dr düşerse düşer dedi ama sancıyla bir değil pıhtısız Di akşam proluton acilde oldu eve geldik eylem hanımı gece aradım ne yapılacak yazdı 1 hafta sonra git dedi buradaki Dr ilgi sıfır değiştircem zaten pzt gitsem diyorum Dr a ne olduğunu bilmeden yatıyorum
Canım benim de oldu leke şeklinde hergün gittim doktora iki ayrı doktora bigün birine bigün birine..yarın git bi kalp atışı duy bence için rahat etsin...bir hafta sonra gel ne demek..kim öyle bekleyebilir ki...artı yaklaşımı yanlış..benim doktor bi cümle söyledi inanılmaz rahatlamıştım..kalp atışı olduktan sonra o bebek kolay kolay düşmez..yezde beş ihtimal diye düşün demişti..içini rahat ettirme adına hafta sonun kabus gibi geçmesin yarın git bence..

Canım benim de oldu leke şeklinde hergün gittim doktora iki ayrı doktora bigün birine bigün birine..yarın git bi kalp atışı duy bence için rahat etsin...bir hafta sonra gel ne demek..kim öyle bekleyebilir ki...artı yaklaşımı yanlış..benim doktor bi cümle söyledi inanılmaz rahatlamıştım..kalp atışı olduktan sonra o bebek kolay kolay düşmez..yezde beş ihtimal diye düşün demişti..içini rahat ettirme adına hafta sonun kabus gibi geçmesin yarın git bence..
Çok doğru diyorsun canım beklemek kötü neyi bekliyorum bencede dün acilin Dr u evde yat hiç birşey yapma deyince hareket zararlı gibi geldi ama 1 hafta neyi beklicem kalp atıyor ama sesi dinletmedi 2 gün önceydi. aynı şeymi dir sence iyidir değil mi bebeğim ses duymasakta kesede düzgündü pzt. Bebekte iyi gelişi yo demişti parıltı gibi tık tık görünüyordu

Merhaba biliyorum burası şuanki durumumun konusu değil ama hep sizleri takip ettiğim, donasyon için merkezle görüştüğümden belki benim gibi olanlar vardır diye yazmak istedim. Daha önceki denemelerim döllenme oranım çok az oluyordu ve embriyolar gelişmiyordu. Bunun yumurtan olduğu düşünülüyordu. Bu denememde farklı bir doktor ve farklı bir embriyologla anlaşıldı ki spermlerde problem varmış ve IMSI yöntemiyle seçim yapılarak yüzde 80 döllenme oranı yakalanmış. Bugün 3. Günde 8-9 hücreli embriyolarım var hemde grade 1. Yumurtalarınızdan vazgeçmeden doğru doktor ve lab la yola çıktığınızda emin olun lütfen. İnşallah hepimizin hasreti biter. Allah yardımcımız olsun

merhabalar, donasyon yaptırıp çocuk sahibi olmuş olanlar, hamile olanlar veya yeni gidecek olanlar, lütfen bizlere de yardımcı olun. bende donasyon düşünüyorum. ama içime çok fazla sindiremiyorum bu durumu. anne olmak istiyorum başka carem yok. destekleriniz bnım için cok önemli. lutfen bana da yardımcı olun :(

kızlar benim de canım sıkıldı...glukoz 108...açlık şekeri...doktor bi daha bakılsın dedi...15+0bugün..çok erken değil mi şeker yüksekliği için...umarım insülin filan başlamaz:KK43:
Benimte tokluk sekerim 186 idi doguma kadar kont aldindaydim surekli diyet ama seker yuklemesi.istemedi.doktorum

Oncek
merhabalar, donasyon yaptırıp çocuk sahibi olmuş olanlar, hamile olanlar veya yeni gidecek olanlar, lütfen bizlere de yardımcı olun. bende donasyon düşünüyorum. ama içime çok fazla sindiremiyorum bu durumu. anne olmak istiyorum başka carem yok. destekleriniz bnım için cok önemli. lutfen bana da yardımcı olun :KK43:
Önceki mesajları okuyabilirsiniz. Yuzlerce mesaj var bu konuyla ilgili. Zaten ne icin yardim istediginizi anlayamadim :)) Icinize sinsin diye mi yardim edelim :)

Kader arkadasim.sinucunda guzel olucak :))
merhabalar, donasyon yaptırıp çocuk sahibi olmuş olanlar, hamile olanlar veya yeni gidecek olanlar, lütfen bizlere de yardımcı olun. bende donasyon düşünüyorum. ama içime çok fazla sindiremiyorum bu durumu. anne olmak istiyorum başka carem yok. destekleriniz bnım için cok önemli. lutfen bana da yardımcı olun :(

Merhaba..öncelikle anlamadığım bi cümleniz oldu “anne olmak istiyorum başka çarem yok “demişsiniz..eşin ya da sosyal nedenlerden ötürü anne olmak zorunda olduğun için bebek istiyorsan kendi yumurtanla da olsa adapte olamazsın...benim doğal yolla sahip olduğum uğruna canımı feda edebileceğim bi oğlum var..kendi genetiğimden diye bu kadar çöl sevmiyorum onu..verdiğim emekler,yaşadıklarımız beni ona aşıl etti..annelik genetik geçişten çok daha fazlası inan bana./ama seni kimse buna ikna edemez..buradaki grup çok özel Kadınlardan oluşuyor..çok acılar çok fedakarlıklar yaşadık bu uğurda..sana tek tavsiyem uzun uzun oku..ama içine sinöiyoraa asla bu yola girme..

Merhaba..öncelikle anlamadığım bi cümleniz oldu “anne olmak istiyorum başka çarem yok “demişsiniz..eşin ya da sosyal nedenlerden ötürü anne olmak zorunda olduğun için bebek istiyorsan kendi yumurtanla da olsa adapte olamazsın...benim doğal yolla sahip olduğum uğruna canımı feda edebileceğim bi oğlum var..kendi genetiğimden diye bu kadar çöl sevmiyorum onu..verdiğim emekler,yaşadıklarımız beni ona aşıl etti..annelik genetik geçişten çok daha fazlası inan bana./ama seni kimse buna ikna edemez..buradaki grup çok özel Kadınlardan oluşuyor..çok acılar çok fedakarlıklar yaşadık bu uğurda..sana tek tavsiyem uzun uzun oku..ama içine sinöiyoraa asla bu yola girme..
Canım sen ve bebeklerin nasılsınız hep aklımdasın inşallah bebeklerini hayırlısıyla kucağına alırsın kardeşim

Canım sen ve bebeklerin nasılsınız hep aklımdasın inşallah bebeklerini hayırlısıyla kucağına alırsın kardeşim
Canım iyiyim..işim çok yoğun akşam bayılacak kadar yorgun oluyorum ama kafam dağılıyor unutuyorum bile arada koca göbeğime rağmen hamile olduğumu..nefes darlığı oluyor ama genel anlamda iyiyim..umarım bebelerim de iyidir..yarın kendi doktorum salı da periontolog bakıcak umarım iyi haberler veririm:) çok öpüyorum..

Back
X