• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım iyiyim..işim çok yoğun akşam bayılacak kadar yorgun oluyorum ama kafam dağılıyor unutuyorum bile arada koca göbeğime rağmen hamile olduğumu..nefes darlığı oluyor ama genel anlamda iyiyim..umarım bebelerim de iyidir..yarın kendi doktorum salı da periontolog bakıcak umarım iyi haberler veririm:) çok öpüyorum..
Hayırlı haberler ver inşallah bende sizi öpüyorum

Canım iyiyim..işim çok yoğun akşam bayılacak kadar yorgun oluyorum ama kafam dağılıyor unutuyorum bile arada koca göbeğime rağmen hamile olduğumu..nefes darlığı oluyor ama genel anlamda iyiyim..umarım bebelerim de iyidir..yarın kendi doktorum salı da periontolog bakıcak umarım iyi haberler veririm:) çok öpüyorum..
İyi haberlerle gel canım bu hafta burada üzüntümüz çok oldu senden güzel haberlerle mutlu olalım Allah hepimizin. Yardımcısı olsun hep güzel haberlerle inşallah

05488606000 ben bu telden ulaştım birde adres veriyim vali konağı plaza b blok daire 1 no177 nişantaşı istanbul
Çok teşekkürler canim bende Selda hanımın Türkiye numarası var Zaza abladan aldım görüştüm. Cumartesi gidiyoruz hatta . Benim sorum farklı idi doktor ile görüştünüz ya nasıldı ? Doktoru nasıl buldunuz ? Kafana yattı mı ? Ücretli mi birde şimdi aklıma geldi :)

Kızlarrrr bu gün itibariyle donosyon için ilaç kullanmaya başlıyorum ne olur dua edin güzel sonuçlar alalım 😊😊 geçen ay estrodial değerim yüksek çıktığı için iptal edilmişti bu ay değerin güzel başlayalım dediler 😊😊bu arada halil ibrahim tekin e gidiyorum
Allah yardımcınız olsun canım haydi hayırlısıyla

Kızlar önce kandiliniz mübarek olsun doktorumun değiştirdim muayene oldum ve ilk kez kalp atışını duydum o kadar güzel bir duyguymuş içim rahatladı şu an bir kanama yokmuş sadece kese biraz aşağıda oluşmuş risk olabilir dinlen dedi ve karından baktı maşallah şimdi iyiyiz bebeğimle dualarınız için Allah razı olsun

Kızlar önce kandiliniz mübarek olsun doktorumun değiştirdim muayene oldum ve ilk kez kalp atışını duydum o kadar güzel bir duyguymuş içim rahatladı şu an bir kanama yokmuş sadece kese biraz aşağıda oluşmuş risk olabilir dinlen dedi ve karından baktı maşallah şimdi iyiyiz bebeğimle dualarınız için seninde kandilin mübarek olsun.burdaki tüm arkadaşların rabbım dualarını kabul etsin.şuan yavaş yavaş artıyo değerim.pazartesi bakalım kese yı görebilecekmıyız.onun için altan mı bakıyorlar. üste ultrasonla görünmüyomu.bu arada sen ve bebegin iyi olmasına sevindim.çok dua ettim.ınş birşey olmaz diye. burda birbirimizi görmeden tanımadan aynı duyguları yaşayan ve birlikte birbirimizden güç alan bir gurubuz.iyiki varsınız.rabbım dualarınızı kabul etsın inş aminn

Kızlar önce kandiliniz mübarek olsun doktorumun değiştirdim muayene oldum ve ilk kez kalp atışını duydum o kadar güzel bir duyguymuş içim rahatladı şu an bir kanama yokmuş sadece kese biraz aşağıda oluşmuş risk olabilir dinlen dedi ve karından baktı maşallah şimdi iyiyiz bebeğimle dualarınız için Allah razı olsun
canım gözün aydın...:)gitme artık diğer doktora...kese aşağıda olup 40.hafta doğuran bi sürü insan var...sen gönlünü ferah tut annesi bebek çok iyi...

Back
X