Üst üste iki soru geldiği için sayfanın eskilerinden biri olarak yazma ihtiyacı hissettim...Sayfaya okuyucu olarak sessiz katılan sevgili arkadaşlarım..bir çoğunuz bizim gibi karar aşamasındasınız ve meler yaşadığımızı anlamaya ve kendinize yol çizmeye durumu anlamaya çalışıyorsunuz...bunun için en ideal topik bu..çok bilgili,eğitimli,başından acı tecrübeler geçen kadınlar var çoğunlukla burda..canımızı dişimize takıp akılla,bilimle ama dilimizde duayla anne olmaya çabalıyoruz..ama kimse sizleri bu yola girmeye ikna etmeye çalışmaz,kimse biz yaptık siz de yapım ya da yapmayın demez..herkes kendi sıkıntısında maddi manevi zor süreçler yaşıyorken kimse Burda şımarıkça sorulara cevap beklemesin..okuyun düşünün karar verin...biraz hassasiyet rica ediyorum..iki çocuğu olup kardeş istekleri için ay napsam ya modunda soru sormayın bir de çaresizim yazmışsınız...15
tüp bebek üstüne 8 donasyonla hala kucağı boş kadınlar var bu sayfada..benim de oğlum var ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok ve deli gibi hasret içindeydik ikimiz de bebek için..ama sizinki farklı çok..hele ki ifade tarzı...tüm okuyan sessiz takipçileri sevgiyle kucaklıyorum ama densiz olanlara da iki kelime her daim yazarım..