Zazacim Cek hep 1 embryo koyuyor sanirim. Ben de orada transfer oldum biliyorsun bu ctsi günü. Kesinlikle yasak 1 den fazla koymak dediler. Aslinda ben de 1 den fazla embryoya karşı oldugum için ustelemedik. Tutmazsa dondurulan embryo ile devam ederiz diyoruz. Orayi çoğul gebelige kesinlikle karşı. Hem anne sagligini zorluyor hem de embryolardan biri dusuyorsa oburunu de etkiliyir dediler. Sizin de aklinizda olsun bayanlar. Bu arada ben transfer sonrasi yazmadım transferle ilgili. Keza moralim bozuldu

aa kalite bir tane embryo koydular. Keyfimiz yerindeydi fakat aksam benim atesim cikti.38.2 ye. Panik olduk tabi. Eşim biraz usutmustu biz oradayken. Keske kurnazlik yapip transfer öncesi c vitamini falan icseymisim. Bana da ondan virus gecti herhalde. Ctsi günü ikimizde atesli. Merkez birsey olmaz parasetamol alin 6 saatte bir dedi. Biz günde 2 parasetamolle 2 günde atesi kontrol altinda 37.3-37.4 civarinda tuttuk. Sonra gecti. Simdi iyiyim ama embryoya birsey oldu,tutmadi diye düşünüyorum. Merkez etkilemez diyor ama internette atesin embryoyu etkileyebilecegini de okudum. Moral bozuk yani. Bir tane de embryomuz donduruldu. Zaten hepi topu 2 embryomuz oldu. Bu tutsun diye cok dua ediyorum ama. Baska böyle transfer sonrasi ateşi çıkan sonra da ama yine de gebe kalan arkadasimiz var mı? Belki umut olur bana