Ay sevgili Melis0716 bebegin dediniz

Allah mi söyletti. Inşallah. Henuz embryo halinde yavrucuk. Insallah tutar. Guzel dileginiz icin teşekkürler. Ben Repromeda'da yaptirdim. Klinikten cok memnun kaldim. Öncelikle kordinatorler çok ama çok bilgili. Gectigimiz 6 ay (benim transfere hazirlanmam uzun sürdü) ne sorduysam whatsapp dan aninda cevap yazdilar. Ben biraz huylu ve ıncık cıncık herseyi sormama ragmen beni cevapsız bırakmadılar. Hatta esim bile bu süreçte cok şaşırdı. Her hasta ile senin kadar ilgileniyorlarsa yandılar diyip durdu :)) Tüm tahliller hazır olmadan, herşey tikirinda olmadan asla gelmenizi istemiyorlar. Bu da çok güven verici oldu. Benim burada okuduğum tüm tahlilleri daha ilk iletisime geçtiğim gün yapılması gerek diye yolladılar. Sadece normal hormon testleri,seroloji testleri,hiv,hepatit testleri,sperm testleri degil, ilk iletisimimizde benden cd56,trombofili paneli de istemislerdi. Bu testleri kibrista iletisime gectigim bir kac merkez sormadi bile bana. Tm paneli sonucu cikmadan donoru bile sectirmediler. Donor seçme surecler heryerde ayni zaten. Tek embryo transfer etme kurallari var. Aklimiza yatinca imzalı bir sözleşme yapip yolladilar. Garanti kapsamlari,ödeme hersey seffafti. Yaziyordu. Yumurta donasyonu 2 aa kalite embryo garantili 4900 € tuttu. 2 adet embryoyu 1 yil süreyle dondurma fiyata dahil. Sözleşmede açıkça 2 adet aa kalite embryo olmazsa bir sonraki deneme ücretsiz diye yazıyor. Biz memnun kaldık. Iyi ingilizceniz varsa irtibata gecin derim. Daha detayli bilgi isterseniz bana özelden de yazabilirsiniz.