4 gün 1.5 tabletCanım ben günde 2 tablet aynı anda tok karna alıyorum. 2 tablet yani
4 gün 1 tablet
4gün 0.5 tablet
4 gün çeyrek
Sonra burak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün 1.5 tabletCanım ben günde 2 tablet aynı anda tok karna alıyorum. 2 tablet yani
Canım bugün senin kaçıncı günInsallah gebelikle sonuclanir cnm![]()
Çok şükürler olsun canım. İnşallah ikiz olur da belki daha sonra da kafa rahatlayınca kendiliğinden olurBahçeci klinik, doktorum Murat Bilgin. Ben taze freşh yaptırdım ve ilk donasyonlada pozitivi gördük çok şükür. Beni tek üzen geride donmuşlarımın kalmaması, inşallah gerekte kalmaz
Ne kadar güzem düşüncelisiniz. Bunu donasyon tedavisinde de veriyorlar. Donasyona gerek kalmadı inşallah? Hamile misiniz ?Slm tup bebek tedavisi baslangicinda verilen biosteron tablet elimde kalmistir icinden 10 tane kullandim kullanmadim. Icinde 50 adet daha vardir . Ihtiyaci olan varsa ucretsiz vermek istiyorum 200 tl kusurluk bir ilac sgk karsilamiyor 08.2019 son kullanma tarihi
Canım ücretsiz vermen çok iyi ama sana tavsiyem eşine ver içsin her gün 1 tabletSlm tup bebek tedavisi baslangicinda verilen biosteron tablet elimde kalmistir icinden 10 tane kullandim kullanmadim. Icinde 50 adet daha vardir . Ihtiyaci olan varsa ucretsiz vermek istiyorum 200 tl kusurluk bir ilac sgk karsilamiyor 08.2019 son kullanma tarihi
Ben murat beyde tedavimi gördüm çok iyi bir doktor ve insan ama eylem hanımında iyi doktor olduğunu duydumSelam kizlar. Bahceci Eylem hanimla baslayan/devam eden var mi? Fikriniz nedir?
Eğer isteklerini söylediysen eminim baş hemşire Eylem hanım donör araştırıyor sanaBen tum tahlilleri oldum adet bekliyorum. Adet oldugunda mi donör bilgisi gelecek acaba? henuz donörle ilgili bir gelisme yok. Bahceci Eylem hanimla basladim ama cok da arastirmadan girdim acikcasi. Su an biraz tedirginim. Goruslerinize ihtiyacim var sevgiler..
sevgili zaza size bir sey sormak istiyorum.Dün hitereskopi oldum rahime çizik atıldı haftaya rahim filmi var ve tahliller cd 56 testınde eger kanda bır sey cıkarsa ne ilac kullandırıyorlar merak ettım sevgılerEğer isteklerini söylediysen eminim baş hemşire Eylem hanım donör araştırıyor sana
Çok şükürler olsun canım. İnşallah ikiz olur da belki daha sonra da kafa rahatlayınca kendiliğinden olur☺ Darısı bizlere olsun inşallah canım benim
Çok şükürler olsun canım. İnşallah ikiz olur da belki daha sonra da kafa rahatlayınca kendiliğinden olur☺ Darısı bizlere olsun inşallah canım benim
Ben o cd 56 testine inanmıyorumsevgili zaza size bir sey sormak istiyorum.Dün hitereskopi oldum rahime çizik atıldı haftaya rahim filmi var ve tahliller cd 56 testınde eger kanda bır sey cıkarsa ne ilac kullandırıyorlar merak ettım sevgıler
Bu forumda tanıdığım üç arkadaşımız donasyon sonrası kendilijinden hamile kaldıBu forumda çok baktım ama donasyon sonrası kendiliğinden hamile kalan oldu mu? Çok merak ediyorş
Zazacım yine güzel bir noktaya değindin arkadaşım.Ben de çok takılmıştım bu cd56 ya ancak doktorum aynı senin gibi düşünüyor.Ayrıca bilinçsizce bağışıklık baskılayıcı ilaçların kullanılmasının uzun vadede çok daha tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini söyledi.Ben o cd 56 testine inanmıyorum
Dünyada bu tür testlerde çok ispatlanmamış bir tsstler onunçin kafanı bu tür şeylerle yorma
Merak etiyin soruyu anlamadım
Sen donasyona başlarken ilaçlarımı soruyorsun
Tesekkurler cevabiniz icin. Merkez olarak kurumsal olmasindan dolayi tercih ettim. Ancak doktor hic arastirmadim. O nedenle sormak istedim Eylem hanimda baslayan var mi merak ediyorum acikcasiBen murat beyde tedavimi gördüm çok iyi bir doktor ve insan ama eylem hanımında iyi doktor olduğunu duydum
Evet tum testler ve hsg tamam. Simdi adet oldugunuzda haber verin dedi. 5 gune olacagim o zamana kadar donor bulunmazsa 1 ay atiyor mu birazda onu merak ediyorum acikcasi.Eğer isteklerini söylediysen eminim baş hemşire Eylem hanım donör araştırıyor sana