• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bugün senin kaçıncı gün
Test yaptınmı
Canim selam.10.gun ve 12.gun idrar testi yaptim negatif. Merkeze göre cok erken yapmışım. Onlar 14.gun idrar testi 15. veya 16.gun kan testi diyorlar. Ben merkeze galiba benim sonuc negatif ,donmus embryomuz icin ne zaman gelelim diye yazdim. daha sonucunuza vakit var. Erken bakmissiniz dediler?? Pazartesi gününden sonra tekrar konusalim diyorlar. Ptsi kanda baktiririm ama herhalde pozitif cikmaz bu saatten sonra. Donmus embryomuz icin deneyecegiz gibi gözüküyor. Olur da ptsi bir degisiklik olursa yazarim size. Olmadı artik yeni transfer icin dua edicez,enerjimizi yollayacagiz :)) Kismet :)

sevgili zaza yok ben dananasyona başlarken degil öncesınde ön hazırlık olarak yapılan bu cd 56 testini sormustum.dün benimde doktorumda aynısını söyledi yani beni burada hazırlıcak olan doktorum.Ben inanmıyorum ama çok istiyorsan yaptıralım demişti.benımde kafama takıldı bu test farzedelimki kötü çıktı o zaman ne ilaç kullanılıyor diye. bunlar yeni çıkan şeyler ve gercekten kanıtlanmış bir test degil dedi doktorum sevgili zaza en iyisi sizin bileceginizi düşünerek yazdım çünkü bu konuda benden daha cok bilgilere sahipsiniz cvp için tesekkür ederim
Cd56 dusuk cikarsa ImmunoGlobulin diye bir serum veriyorlar. Benim cd56 iyi çıkmıştı,gerek kalmadı. Ama internetten okudugum için biliyorum. Ilaca aşinayim. 18 sene önce kendi hastalığım için kemoterapiden sonra bana bu ilactan vermislerdi. Immun sistemi guclendiriyor. Bilmem kac tane sporcu kanindan yapilan bir ilac diye anlatmislardi bize. Kanda bulunan plt yi ayristirip size vermis oluyorlar galiba. O zamanlar coook pahali bir ilaçtı. Kimyasal bir icerigi yok. Tamamen organik bir icerik diye biliyorum. Zararinin olacagini sanmam. Ama bu islere faydasi var midir onu da bilemem :))

Canim selam.10.gun ve 12.gun idrar testi yaptim negatif. Merkeze göre cok erken yapmışım. Onlar 14.gun idrar testi 15. veya 16.gun kan testi diyorlar. Ben merkeze galiba benim sonuc negatif ,donmus embryomuz icin ne zaman gelelim diye yazdim. daha sonucunuza vakit var. Erken bakmissiniz dediler?? Pazartesi gününden sonra tekrar konusalim diyorlar. Ptsi kanda baktiririm ama herhalde pozitif cikmaz bu saatten sonra. Donmus embryomuz icin deneyecegiz gibi gözüküyor. Olur da ptsi bir degisiklik olursa yazarim size. Olmadı artik yeni transfer icin dua edicez,enerjimizi yollayacagiz :)) Kismet :)
5. Gün embriyosu için benim bildiğim 10. Gün kan testi yaptırabilirsiniz

cnm benim bekle bakalım.İlaçlarınıda bırakma merkezin dedigini yap allahtan ümit kesilmez belki bir mucize olur.Olmasada yeni tranfere kendini hazırla olacak sadece vakti saati var ne diyeyım arkadasim sevgiler

Donörle bizim senkronizasyonumuz nasıl sağlanıyor? Yani donör regl olunca ilaç tedavisine başlanıyor ama bizim rahim hazırlığımız aynı doğrultuda gitmesi için nasıl bir yöntem uygulanıyor?

Donörle bizim senkronizasyonumuz nasıl sağlanıyor? Yani donör regl olunca ilaç tedavisine başlanıyor ama bizim rahim hazırlığımız aynı doğrultuda gitmesi için nasıl bir yöntem uygulanıyor?
ikinizin de regl tarihine göre ilaç kullnılıyor..mesela senin sat 8 diyelim donörün 15i..ilaç ona göre ayarlanıp bir sonraki ay aynı anda regl olmanız sağlanıyor..bizimkinde regl günümüz arasında bir gün vardı zaten bir iki gün oynayabilir...yani özetle en erken ikinci regl başlnıyor tedaviye..

ikinizin de regl tarihine göre ilaç kullnılıyor..mesela senin sat 8 diyelim donörün 15i..ilaç ona göre ayarlanıp bir sonraki ay aynı anda regl olmanız sağlanıyor..bizimkinde regl günümüz arasında bir gün vardı zaten bir iki gün oynayabilir...yani özetle en erken ikinci regl başlnıyor tedaviye..

Anladım yani o zaman bir ay önceden karar verip hazırlık yapmak gerekiyor.

Çok üzüldüm
Ama okadar pozitiv saçıyorsunki rabbim inşallah mükafatını vericak

cnm benim bekle bakalım.İlaçlarınıda bırakma merkezin dedigini yap allahtan ümit kesilmez belki bir mucize olur.Olmasada yeni tranfere kendini hazırla olacak sadece vakti saati var ne diyeyım arkadasim sevgiler
Aynen canim yaa. Napalim kismet. Bu ihtimale de hazirdik da bir tanecik donmus embryomuz var. En cok ona üzülüyorum:(

5. Gün embriyosu için benim bildiğim 10. Gün kan testi yaptırabilirsiniz
Tesekkur ederim. Artik merkezi dinliyorum. Pazartesi yaptir dediler pazartesi yaptiracagim. Zaten idrar testleri negatif cikti. Tekrar tekrar kan testi yaptirmak anlamsiz. Madem ptsi yaptir dediler erken yaptirip sonra ptsi tekrar yaptirmayi düşünmüyorum. Bir kere yaptirmak yeterli.

Back
X