- 30 Ocak 2019
- 65
- 201
- 8
- 37
Dün aradılar 13 embriyo 3. Güne ulaştı ikisinin kalitesi biraz düşük diğerleri iyi dediler buraya gelince tekrar bilgi veririz dedilerKaç embriyonuzun devam ettiğine dair bilgi verdiler mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün aradılar 13 embriyo 3. Güne ulaştı ikisinin kalitesi biraz düşük diğerleri iyi dediler buraya gelince tekrar bilgi veririz dedilerKaç embriyonuzun devam ettiğine dair bilgi verdiler mi?
Rabbim gönlüne göre versin inşallahKibrisa geldik yarın sabah transfer varr dualarınızı bekliyorimmm![]()
Hadi hayırlısı ile al gel bebekleriniKibrisa geldik yarın sabah transfer varr dualarınızı bekliyorimmm![]()
Dün aradılar 13 embriyo 3. Güne ulaştı ikisinin kalitesi biraz düşük diğerleri iyi dediler buraya gelince tekrar bilgi veririz dediler
Ohhh maşallah tutundularBenim de E2 değerim 387, progesteron 18 çıktısabah dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik bir çizgi gördüm
kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ama elimde değil bekleyemedin 16sını
Ay hadi inşallah senin için bende çok heyecanlanıyorum canım ya tam bi hafta aramız olacak inşallah güzel sonuçlar alirizzzzBenim de E2 değerim 387, progesteron 18 çıktısabah dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik bir çizgi gördüm
Benim de E2 değerim 387, progesteron 18 çıktısabah dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik bir çizgi gördüm
Zazammm çok teşekkür ederimOhhh maşallah tutundular
Değerlerinde çok güzel
İnşallah canım benim..Ay hadi inşallah senin için bende çok heyecanlanıyorum canım ya tam bi hafta aramız olacak inşallah güzel sonuçlar alirizzzzsonuç için ne dediler senin kalan embriyolarinin kaç tane oldu hepsini doldurdular mi
Aslında hiç bilmiyorum. Ama galiba embriyonun transferiyle birlikte değişen bi hormon.Bu E2 değeri neden donasyonda bakılıyor? Normal tüp bebekte yumurtalar büyütülürken takip edilen bir değer değil mi?
canımmm çoookk sevindim ayyy inşallah pozitif haberlerini alalım maşallah yaBenim de E2 değerim 387, progesteron 18 çıktısabah dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik bir çizgi gördüm
dualarımız seninle canım benim. Pozitif haberlerin ile dön inşallah ☺Kibrisa geldik yarın sabah transfer varr dualarınızı bekliyorimmm![]()
Adetin 2-3 günü e2 60 üstü kist veya adenomiyoz belirtisi vede hormonal dengesizlikBu E2 değeri neden donasyonda bakılıyor? Normal tüp bebekte yumurtalar büyütülürken takip edilen bir değer değil mi?
Bugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Bitti herşey bitti kaybettim iki kesemide kaybettim. Geride donmuşlarım bile yok maddi manevi çöküntü içindeyim, cumartesi gününden beri ağlıyorum sansima kaderime yavrularıma, yazımı kışa çeviren talihsizliğime. Üzgünüm çok üzgünüm diyecek başka birşeyim de yok Herkes Allaha emanet olsun.
Amin ins size özelden yazdım bakabilirmisinizDünyada verilebilecek en anlamlı mücadele anne olma mücadelesi...yaşamayan anlamazmış yaşadım anladım..bunu okuyan güzel kadın bırakma mücadeleni sen de anne olacaksın..şimdi olmasıysa mutlaka bigün...bu mücadelede olan canım arkadaşlarım güzel arkadaşlarım hepinizin anneler gününü içtenlikle kutlarım..dilerim seneye hepimiz kucaklarımızda bebeklerimizle kutlarız anneler gününü...sevgilerimle..
hadi inşallah son mutlu son olsun tez zamanda bebekler senınle olsun saglıklaBenim de E2 değerim 387, progesteron 18 çıktısabah dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik bir çizgi gördüm
Merhaba yumurta donasyonu ile mi mutlu habere ulaşmıştınız.Sağlıklı günlerİnanmayacaksın ilk gözümü açınca aklıma geldin erkenden yapsa bari dedim çok çok sevindim gözün aydın canım..dedim ben sana bi daha diyorum iki bebek var ikisi de tuttu..Tanrım sağ Salim kucağına versin..az önce başka arkadaş düşük yaptı diye içim acıdı şimdi de senle rahat nefes aldım..allah hepimize yaşatsın..
MErhaba nasıl sonuç aldınız bende bu yönteme basvurmak istşyorum sevgilerKibrisa geldik yarın sabah transfer varr dualarınızı bekliyorimmm![]()