• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyada verilebilecek en anlamlı mücadele anne olma mücadelesi...yaşamayan anlamazmış yaşadım anladım..bunu okuyan güzel kadın bırakma mücadeleni sen de anne olacaksın..şimdi olmasıysa mutlaka bigün...bu mücadelede olan canım arkadaşlarım güzel arkadaşlarım hepinizin anneler gününü içtenlikle kutlarım..dilerim seneye hepimiz kucaklarımızda bebeklerimizle kutlarız anneler gününü...sevgilerimle..
Canimmm yine duygulandirdin beni 😍 Hepimizin anneler günü kutlu olsun guzel anne ve anne adayları 😘😘

Yine geldi anneler gunu bugun benim canimi cok yakiyor arkadaslar bi an once bitsin istiyorum gunlerdir televizyondaki reklamlar beni aglatiyor hele bugun sosyal medyadaki paylaşımlar hepsi cok canımı yakiyor belki böyle dusundugum icin bencilim ama insanlar sahip oldukları herseyi gözümüze sokuyorlar ve cok yalniz cok eksik hissediyorum sanirim bir sure sosyal medyaya kendimi kapaticam kullanmicam burda benimle ortak zorluklari cekip evlatlarina kavusan annelerin anneler gununu kutluyorum ♥️

Yine geldi anneler gunu bugun benim canimi cok yakiyor arkadaslar bi an once bitsin istiyorum gunlerdir televizyondaki reklamlar beni aglatiyor hele bugun sosyal medyadaki paylaşımlar hepsi cok canımı yakiyor belki böyle dusundugum icin bencilim ama insanlar sahip oldukları herseyi gözümüze sokuyorlar ve cok yalniz cok eksik hissediyorum sanirim bir sure sosyal medyaya kendimi kapaticam kullanmicam burda benimle ortak zorluklari cekip evlatlarina kavusan annelerin anneler gununu kutluyorum ♥
Ahhhhh:(

Yine geldi anneler gunu bugun benim canimi cok yakiyor arkadaslar bi an once bitsin istiyorum gunlerdir televizyondaki reklamlar beni aglatiyor hele bugun sosyal medyadaki paylaşımlar hepsi cok canımı yakiyor belki böyle dusundugum icin bencilim ama insanlar sahip oldukları herseyi gözümüze sokuyorlar ve cok yalniz cok eksik hissediyorum sanirim bir sure sosyal medyaya kendimi kapaticam kullanmicam burda benimle ortak zorluklari cekip evlatlarina kavusan annelerin anneler gununu kutluyorum ♥
bizler varız yalnız degilsin rabbim tez zamanda hepimizi bu yolda annelik taçıyla onurlandırsın.bende bu gün hep çok duygusalım her şeye aglıyorum ama içimdeki acıyı kimseyle paylaşamıyorum iyiki buradasınız iyiki hepiniz varsınız tüm enne adaylarının anneler gününü tüm kalbimle canı yürekten kutluyorum

Hem annesini kaybetmiş biri olarak hemde anne olamamış biri olarak Yüce Allahın takdiri ilahisi hersey diorum ama asla ve asla negatif düşünmüyorum bugunumüzede şükürler olsun bizler cok değerli ve özel anne adaylariyiz ins o güzel duyguyu Allahın izniyle bizlerde yasiycaz ben inanıyorum ve mücadeleme yılmadan devam ediyorum edicem de...

Mrh kızlar ben yumurta donasyonu ile anne oldum.eskiler bilir.çok uğraştım çok savaş verdim.bugun iyiki o savaşı vermişim dedim.sizlere yazmak istedim .eski mesajlarımı okuyanlar bilir neler çektiğimi.hepsi geride kaldı çok şükür.hepiniz dualarımdasınız.lütfen pes etmeyin inatla azimle düşe Kalkada olsa devam edin.hepiminizin anneler gününü kutluyorum.en kısa zamanda meleklerinize kavuşmanız dileğiyle 💕

Mrh kızlar ben yumurta donasyonu ile anne oldum.eskiler bilir.çok uğraştım çok savaş verdim.bugun iyiki o savaşı vermişim dedim.sizlere yazmak istedim .eski mesajlarımı okuyanlar bilir neler çektiğimi.hepsi geride kaldı çok şükür.hepiniz dualarımdasınız.lütfen pes etmeyin inatla azimle düşe Kalkada olsa devam edin.hepiminizin anneler gününü kutluyorum.en kısa zamanda meleklerinize kavuşmanız dileğiyle 💕
Melek kalpli arkadaşım bizi unutmadığın için sana teşekkür ediyorum
Nasıl oldun
Neyin oldu
Nasıl bebek yaz kuzum

Sevgilı Z Zaza74 senin düşüncen benim için çok önemli ben hsg filmi çektirdim bu hafta diğer tahlilleri yapcam temmuz gibi gidicez ins ankarada sen cem akarsu ya mi gitmiştin oyle okudum sanki ben nasıl bir yol izliyeyim telle randevu mu alayım yoksa direkmi görüşeyim muayne ücreti ne kadar

Kızlar bisey soracağım. Sizler Histereskopi icin bir dokturun adını yazmistiniz. Cok iyi diye. Kaydetmistim adını ama şimdi bulamıyorum. Geriye döndüm baktim ama 2000 sayfa arasinda kayvoldum bulamadim. Cd 56 yı kandan baktilar bana. Biyopsi olarak da baktirmak istiyorum.

Hayirli ugurlu olsun 💚 sizin hangi merkezde idi?

Kafam inanılmaz karışık. Sperm hasar paneli sonuçlarımız çıktı. Hasar yüzde 2 bile değil. Sayı 60 milyon morfoloji 3. Ama doktorum dediki canlı hücre sayısı (apoptitozis) yüzde 53 yani spermlerin geri kalan yarısı ölmeye kodlanmış. Bu değerlerle kıbrısa gitme eşin antioksidan tedavisi görsün. Sonuçta bu kadar sperm içinde en iyilerini seçmeyecekler mi? Bana kalırsa eşimin sonuçları gayet iyi.
Murat beyle görüşmek istedim haber bekliyorum.

Kafam inanılmaz karışık. Sperm hasar paneli sonuçlarımız çıktı. Hasar yüzde 2 bile değil. Sayı 60 milyon morfoloji 3. Ama doktorum dediki canlı hücre sayısı (apoptitozis) yüzde 53 yani spermlerin geri kalan yarısı ölmeye kodlanmış. Bu değerlerle kıbrısa gitme eşin antioksidan tedavisi görsün. Sonuçta bu kadar sperm içinde en iyilerini seçmeyecekler mi? Bana kalırsa eşimin sonuçları gayet iyi.
Murat beyle görüşmek istedim haber bekliyorum.
Peki nereden anlamış doktor canım bu zamana kadar niye bişey dememiş?

Peki nereden anlamış doktor canım bu zamana kadar niye bişey dememiş?

Ben son kez kendi yumurtamla denedim. Yine embriyolarım kaliteli olmadı ve 5. Güne gitmeden öldü. Detaylı sperm testi istedi doktor. Sonuçlar böyle çıktı. Ben hep problem yumurtada diyorum ama doktorum spermde de problem olduğunu söylüyor. Yani o kadar spermin arasından embriyologlar düzgün olanını seçemiyorlar mı? Anlamıyorum

Back
X