- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 53
- 40
Merhaba ben haziran sonu gibi tedaviye basliycam ins.Ben bu süreçte hiç kimseye söylemiycem bi tek kizkardesim biliyor borc alicaz ondan o da sıkınti yapmaz ama başka hiç kimseye söyleme taraftarı değilim benim arkadaşım tup bebek le oldu çocuğu hiç kimse bilmiyor demedi tedavideyken. Size tavsiyem burayı çok ama çok iyi okuyun gerekirse not alın merkezlerle tek tek görüşün mümkünse yuzyuze de görüşün benim imkanım olmadı telefonla görüştüm bu arada benim de yumurtam hiç yok denecek kadar az ve 12.kromozom bozukluğu var yani yumurtaların genetiği bozuk genetigine bakilmali yumurtalarin ama yumurta tek tük goruluyor bu cok cok zor ve havuz yapilmali yumurtam buyumuyor başta istemedim donasyon ne olduğunu anlamadigim için de karsiydim ama sonra dedimki oda bir çözüm benim kötü bir niyetim yok sadece"ANNE"olmak istiyorum. . İnancımı dualarımı hiç bırakmadım biliyorum bir gün gelicek o mucizem inanıyorum bir gün hepimize gelicek o mucizeler ve herşeyi unutturacak inanıyorum Allah büyükTebrik ederim ins bizlerin de olurlütfen bana yardımcı olun bizde yumurta donasyonu yaptiracaz onun dışında hamile kalamiyorum genetik bozukluk var bende yaşım 26 duygularınız nasıl birde lütfen nerde yaptirdiginizi yazarmisiniz işlem nasıl oldu birde aileye soyleyip söylememe konusunda çok kararsiziz eşimle