• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tebrik ederim ins bizlerin de olur 🙏 lütfen bana yardımcı olun bizde yumurta donasyonu yaptiracaz onun dışında hamile kalamiyorum genetik bozukluk var bende yaşım 26 duygularınız nasıl birde lütfen nerde yaptirdiginizi yazarmisiniz işlem nasıl oldu birde aileye soyleyip söylememe konusunda çok kararsiziz eşimle
Merhaba ben haziran sonu gibi tedaviye basliycam ins.Ben bu süreçte hiç kimseye söylemiycem bi tek kizkardesim biliyor borc alicaz ondan o da sıkınti yapmaz ama başka hiç kimseye söyleme taraftarı değilim benim arkadaşım tup bebek le oldu çocuğu hiç kimse bilmiyor demedi tedavideyken. Size tavsiyem burayı çok ama çok iyi okuyun gerekirse not alın merkezlerle tek tek görüşün mümkünse yuzyuze de görüşün benim imkanım olmadı telefonla görüştüm bu arada benim de yumurtam hiç yok denecek kadar az ve 12.kromozom bozukluğu var yani yumurtaların genetiği bozuk genetigine bakilmali yumurtalarin ama yumurta tek tük goruluyor bu cok cok zor ve havuz yapilmali yumurtam buyumuyor başta istemedim donasyon ne olduğunu anlamadigim için de karsiydim ama sonra dedimki oda bir çözüm benim kötü bir niyetim yok sadece"ANNE"olmak istiyorum. . İnancımı dualarımı hiç bırakmadım biliyorum bir gün gelicek o mucizem inanıyorum bir gün hepimize gelicek o mucizeler ve herşeyi unutturacak inanıyorum Allah büyük

Merhaba kızlar bende 5nci donasyonda hamile kaldim malesef 6nci haftada düşükle sonuçlandı 15 gun oluyor daha kendime gelemedim cok zor bir şey yaş 45 bundan sonrada umudum kalmadi kaldı elim bos
Sizin probleminiz neydi... benim de altinci haftada iki dusugum var, mthfr genim homozigot

Merhaba kızlar bende 5nci donasyonda hamile kaldim malesef 6nci haftada düşükle sonuçlandı 15 gun oluyor daha kendime gelemedim cok zor bir şey yaş 45 bundan sonrada umudum kalmadi kaldı elim bos
Canım benim umudunu kaybetme demek ki gebe kalabiliyor rahim..genetik sıkıntı vardır belki ondan olmuştur..ben 46 yaşındayım hwmileyim...donasyonla 65 Yaşında bile doğuran var..tek dileğim allah maddi manevi deneme gücü versin son üzüntün olsın

Ablacım öyle düşünme lütfen. Haklısın yaşadıkların çok zor Allah büyük. Bir kapıyı kapayan rabbim bir kapıyı açar Allah’ın izniyle. İnşallah hayırlı evlatların olsun 🙏🏻

Merhaba bisey soracağım. dondurulmuş embriyo ile hamile kalıp sağlıklı gebelik ve doğum yapanlar varmi .yanî merak ettiğim donmuş embriyoların tutunma olasılığı freshle aynı mi oluyor .

Merhaba ben haziran sonu gibi tedaviye basliycam ins.Ben bu süreçte hiç kimseye söylemiycem bi tek kizkardesim biliyor borc alicaz ondan o da sıkınti yapmaz ama başka hiç kimseye söyleme taraftarı değilim benim arkadaşım tup bebek le oldu çocuğu hiç kimse bilmiyor demedi tedavideyken. Size tavsiyem burayı çok ama çok iyi okuyun gerekirse not alın merkezlerle tek tek görüşün mümkünse yuzyuze de görüşün benim imkanım olmadı telefonla görüştüm bu arada benim de yumurtam hiç yok denecek kadar az ve 12.kromozom bozukluğu var yani yumurtaların genetiği bozuk genetigine bakilmali yumurtalarin ama yumurta tek tük goruluyor bu cok cok zor ve havuz yapilmali yumurtam buyumuyor başta istemedim donasyon ne olduğunu anlamadigim için de karsiydim ama sonra dedimki oda bir çözüm benim kötü bir niyetim yok sadece"ANNE"olmak istiyorum. . İnancımı dualarımı hiç bırakmadım biliyorum bir gün gelicek o mucizem inanıyorum bir gün hepimize gelicek o mucizeler ve herşeyi unutturacak inanıyorum Allah büyük
Evet günah diye biraz düşündük ama başka cagremiz yok anne olmak istiyoruz en uygun yöntem bu ins hepimiz sağlıklı bebek alırız kucağımiza dua edecem bol bol 🙏

Kimseye söylemeyin. Yerli yersiz espriler güya iyi niyetle söylenen sözler oluyor. Benim görümcem ben lousayken üstelik yoğuna bakımdan çıkmıştım üstelik bebeğimde yoğuna bakımdan çıkmıştı. Donasyon olduğu için bakınca ne hissediyorsun diye birkaç kez sormuştu. Bu konuda bizi çok desteklemesine yönlendirmesine rağmen. İnciniyor insan. Söylemeyin
Çok tesekur ederim size aileye soylenmemeli bence de evet orneginiz ikna edici oldu 👍 donasyon ilk seferde mi tuttu sizin nasıl olur acaba benimde ilk seferde olurmu çok endiseliyim hangi doktora yaptırdınız ?

Çok tesekur ederim size aileye soylenmemeli bence de evet orneginiz ikna edici oldu 👍 donasyon ilk seferde mi tuttu sizin nasıl olur acaba benimde ilk seferde olurmu çok endiseliyim hangi doktora yaptırdınız ?
GYnolife Murat hocaydı
Evet ilk seferdi. Heyecanını korkularını anlıyorum Allah ellerinden tutsun inşallah ilk seferde sende yavruna kavuşursun

Evet günah diye biraz düşündük ama başka cagremiz yok anne olmak istiyoruz en uygun yöntem bu ins hepimiz sağlıklı bebek alırız kucağımiza dua edecem bol bol 🙏
Allah belki de böyle nasip ediyordur anneliği bilemeyiz. Belki de sınavımız anne olamamak değil. Başka yumurtadan olup rahmimizde büyüyen yavruya annelik yapıp yapamayacağımızdır sınavımız? Allah ol derse o donasyon tutuyor.

Merhaba bisey soracağım. dondurulmuş embriyo ile hamile kalıp sağlıklı gebelik ve doğum yapanlar varmi .yanî merak ettiğim donmuş embriyoların tutunma olasılığı freshle aynı mi oluyor .
BENim tahminim benim yumurtalar dondurulmuştu. Çünkü donörün ade olmasını vs öyle bir süreç yaşamadım. O zamanki bilgisizliğimden bunu da sorgulamadım. Ama tuttu mu tuttu

Bu mutasyon demek olar her iki kadından birinde var ve kan sulandırıcı ilaçlarla sağlıklı gebeliği devam ettiriyorlar
Bende hem homo vede heterozigot var ama bunu kafama takmıyorum
Çünkü çok arkadaşlarım sağlıklı doğum yaptılar bu mutasyonla
Heterozigot bende de var kan sulandırıcı kullandım problem bile değil.

Sizin probleminiz neydi... benim de altinci haftada iki dusugum var, mthfr genim homozigot
Kan sulandırıcı kullanmadıysan düşükler ondan gerçekleşmiştir. Ben günde 2 kez iğne yaptım kendime. Hamilelikten önce başladım hamilelik süresince ve Doğumdan bir süre sonra kadar daha kullandım. Çözümü olan şeyler bunlar

Problemin benimle aynı. Benimde 13. Ve 17 kromozomlarda translokasyon var. Biz zor hastayız malesef. Donasyon tek çözüm bizim için.

Problemin benimle aynı. Benimde 13. Ve 17 kromozomlarda translokasyon var. Biz zor hastayız malesef. Donasyon tek çözüm bizim için.
Evet ben çok mücadele ettim kendi yumurtamla olsun diye ama yumurtam yoktu birde daha sonra genetik sorunda çıkınca donasyona yöneldim buda bizim için bir çözüm cok şükür 😉😊senle iki ortak noktamız çıktı aynı merkez aynı durum tek noksanlık var(bebiss) oda tamam olcak ins

Evet ben çok mücadele ettim kendi yumurtamla olsun diye ama yumurtam yoktu birde daha sonra genetik sorunda çıkınca donasyona yöneldim buda bizim için bir çözüm cok şükür 😉😊senle iki ortak noktamız çıktı aynı merkez aynı durum tek noksanlık var(bebiss) oda tamam olcak ins
İnşallah güzel haberlerini paylaştığın yazını da okuyacağım. Allah ellerinden tutsun :)

karar veremediğim için pazartesi günü kıbrısta olucam. hem bahçeci murat bey ile hemde hit ile görüşücem inşallah ondan sonra kararımı vericem. aslında aklımda sadece bahçeci vardı, son zamanlarda burda okuduğum olumsuzluklar ve sahte profiller kafamı karıştırdı. ekrem murat bey çok iyi bir doktor ama donör konusunda güvenemiyorum oraya. karar vermişken, burda hit hakkında yazılan olumlu şeyler aklımı çeldi. kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum :KK43: gitmişken birde gynolife ile mi görüşsem diye de aklımdan geçiyor. varmı yardımcı olacak birisi, hangisini seçeceğimi bilemiyorum. :kızgın:

Burada reklam yapan arkadaslar iyi okusun.. Oldukca profesyonel olan bir kurulustan insanları nasıl soguturuz diye... Kıbrısa giden ve yüzyüze görüşen arkadaslar bu AHLAKSIZLAR'la ilgili feedback versin lütfen.

Canım benim umudunu kaybetme demek ki gebe kalabiliyor rahim..genetik sıkıntı vardır belki ondan olmuştur..ben 46 yaşındayım hwmileyim...donasyonla 65 Yaşında bile doğuran var..tek dileğim allah maddi manevi deneme gücü versin son üzüntün olsın
Canım 7 kez tup bebek denedim 2 kendi yumurtalarımla 5 kez donasyon artik gücüm kalmadi bedensel olarakta kalmadi ben ameliyat oldum kanallarımı aldırdım ondan sonra hamile kaldim oda düşükle sonuçlandı

Canım 7 kez tup bebek denedim 2 kendi yumurtalarımla 5 kez donasyon artik gücüm kalmadi bedensel olarakta kalmadi ben ameliyat oldum kanallarımı aldırdım ondan sonra hamile kaldim oda düşükle sonuçlandı
Ne desen haklısın ben üçüncü denemde hamile kaldım..üç donasyon bile maddi manevi tüketti..umarım toparlarsın yeniden gücünü...

Back
X