• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy muhteşem canim ya maşallah gözün aydın 😍😍 2 embriyonun da kalitesi neydi canım . Darısı bizlere olsun inşallah 🙏🏻
Inşallah bu mübarek günlerde Allahım isteyen herkese nasip etsinnn😍😍😍 transfer gunu sorduğumda en son baktigimizda 4 aa ydi ama bu gün 5 aa olmuşlardır muhtemelen demişti embriyolog

Inşallah bu mübarek günlerde Allahım isteyen herkese nasip etsinnn😍😍😍 transfer gunu sorduğumda en son baktigimizda 4 aa ydi ama bu gün 5 aa olmuşlardır muhtemelen demişti embriyolog
Aminn canim benim aminnn 🙏🏻😍😍 benim büyük gün de 1 Haziran inşallah büyük gün olur tabi 🙏🏻

Merhaba kizlar. Yumurta donasyonu icin arastirma yaptim. Dunya ivf aklima yatti ve orasi ile iletişime gectim. Ancak burada da hep hit ve bahceci klinikleri hakkinda konusuluyor. Dunya tup bebek merkezi hakkinda bilginiz var mi?

Merhaba kizlar. Yumurta donasyonu icin arastirma yaptim. Dunya ivf aklima yatti ve orasi ile iletişime gectim. Ancak burada da hep hit ve bahceci klinikleri hakkinda konusuluyor. Dunya tup bebek merkezi hakkinda bilginiz var mi?
yukarıdaki ara butonuna dünya ıvf yazarsan belki çıkar, yada eskiye dönük okuman lazım. doktor mu dünya ıvfi önerdi?

Back
X