- 2 Ekim 2018
- 151
- 194
- 53
- 45
maşallah maşallahKizlarrr 12. Gün değerim 1792 cıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah maşallahKizlarrr 12. Gün değerim 1792 cıktı![]()
onların doktor çalışması varda tahmin ettimEvet canim Ankara'da ki doktorum önerdi.
Canim doktorlar genellikle para kazanıyor önermelerde dikkatli ol derim. Çok iyi araştırmanı tavsiye ediyorum. Vee yüreğine sineni seç .Evet canim Ankara'da ki doktorum önerdi.
evet yaklaşık 1000 euro veriyorlarmış üstelikCanim doktorlar genellikle para kazanıyor önermelerde dikkatli ol derim. Çok iyi araştırmanı tavsiye ediyorum. Vee yüreğine sineni seç .
Bende 500 diye duymuştum . Ama çıkarları olduğu belli.evet yaklaşık 1000 euro veriyorlarmış üstelik
Bende 500 diye duymuştum . Ama çıkarları olduğu belli.
Bende ankaradayim dr un kimdiEvet canim Ankara'da ki doktorum önerdi.
Allah yolunu açık etsin iyilerle karsilastirsin içine sinmesi ve pozitif enerji alman çok önemli ins bende adetimi bekliyorum ay sonunda kendiliğinden gelirde ilaç kullanmama gerek kalmaz arada bir ilaçla geliyor benimde bakalım hayırlısı şuan donör tercihi yaptrcaklar farklı bir heyecanKızlar biliyorsunuz geçen hafta burdan yazmıştım, kıbrısa gidip merkezlerle görüşüp karar vereceğim diye. bahçeci,hit ve gynolife ile görüştüm. çok stresliydi.sonunda hit te başlamaya karar verdim. bahçeci ekrem murat bey aslında harika bir doktor ama merkezle ilgili kafamı karıştıran şeyler oldu. Sonunda karar vermek zorunda olduğumuz için
hite karar verdik. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Sizin hangi merkez? Aslında çok içime sinmedi ama tercih ettik. Hayırlısı...Allah gönlüne göre versin seninde..Allah yolunu açık etsin iyilerle karsilastirsin içine sinmesi ve pozitif enerji alman çok önemli ins bende adetimi bekliyorum ay sonunda kendiliğinden gelirde ilaç kullanmama gerek kalmaz arada bir ilaçla geliyor benimde bakalım hayırlısı şuan donör tercihi yaptrcaklar farklı bir heyecan
Canim Allah yolunu acik etsin insallah önemli olan merkezin içine sinmesi doktoruna güvenmen biliyorsun ben de karar değiştirip durdum hatta doğuş da ilaçlara bile başlamıştım ve tanıdık aracılığıyla gidecektim ilgi daha farklı olacaktı her şeyi daha özenli yapacaklardı ama içimde hep hit vardı ve sonra içimdeki sesi dinledim ve hit e döndüm çok şükür iyi ki içimdeki sesi dinlemişimKızlar biliyorsunuz geçen hafta burdan yazmıştım, kıbrısa gidip merkezlerle görüşüp karar vereceğim diye. bahçeci,hit ve gynolife ile görüştüm. çok stresliydi.sonunda hit te başlamaya karar verdim. bahçeci ekrem murat bey aslında harika bir doktor ama merkezle ilgili kafamı karıştıran şeyler oldu. Sonunda karar vermek zorunda olduğumuz için
hite karar verdik. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah güzel sonuç alKızlar yarın test günüm dualarınızı bekliyorum inşallah tutunmustur bebisler![]()
100 bin kere maşallahKizlarrr 12. Gün değerim 1792 cıktı![]()
Çikolata kisti tedavisi görüp çok hamile kalanlar var. Bence donasyona gerek yoktur sende.Tecrübeli olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Ben çikolata kisti hastasıyım. En son kendi yumurtamla tedavimde doktor beni geçici menopoza sokmuştu. Ama donasyon tedavisi için Murat bey geçici menopoz yapmayacağını sadece Lucrin protokolü uygulayacağını söyledi. Aranızda çikolata kisti olup donasyon yaptıran var mı? Çikolata kistnin tutunmayı engellediği söyleniyor ama bu hastalıkla normal yolla hamile kalanlar var. Çok tedirginim
CANIMHATIRLIYORUM TABİ..BENİMDE HAMİLELİĞİMİN BAŞIYDI..ALLAH BU SEFER SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİM..Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum siz bilmezsiniz ama ben neredeyse hepinizi tanıyorum :) bir tek Y Yesilada2003 ile özelden yazışmıştık hatırlar mı bilmem; yakın zamanda bir gebelik geçirdim, ikizlermiş ama gelişim durduğu için doktorlar düşürmemi sağladılar. Şimdi tekrar denemek için kendimi toparlamaya çalışıyorum, bekleyen embriyolarım var. Bu süreçte hepinize sabır ve mutluluğa kavuşmayı diliyorum.
Çikolata kisti tedavisi görüp çok hamile kalanlar var. Bence donasyona gerek yoktur sende.
Zazamm çok sağol Hit e gitmem de en büyük etken sendin Allahım bir an önce senin de güzel haberlerini almayı nasip etsin100 bin kere maşallah
rabbim kucağına almayı nasip etsin