• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmadı. 0,16 çıktı beta hcg neden olmadı niye olmadı anlamadım bana rahmin çok güzel demişlerdi biliyordum cevabı ama yine de bir ihtimal diyordum çok üzgünüm
Sadece çok âmâ çok üzgünüm niyeki yök nedeni yök yok oğlu yok inan bende tüm transferlerimde niyeyi çok aradım ama sonu yok yine devam nu yola vazgeçmek yok sedece onu biliyorum sağlığımız maddiyatimiz el verdiğince deniyecehiz yılmadan vazgeçmeden umarım bir dahakine olacak

Arkadaşlar artık konumuza dönsek burada kararını vermiş arkadaşlar bulunmakda bizler evlilik danışmanı değiliz kimler ne yaptı kimler tedavide kimlerde negatif kimlerde pozitif biz bunlarla ilgileniyoruz ve bunlarla mutluyuz umutluyuz bu kadar anlayan anladı zaten bizler donanasyonu bir kez bile düşünmeden kabul etmiş insanlarız haydi hep bırlıkte tedavilerinize geri dönelim

Kendimden bahsedeyim rahim hala 6mm de kaldı tüm ılaçlari bıraktım şimdi adet olmayı bekliyorum canım zazamin yardımcı iyi yürekli ve savaşçı zazam onu verdiklerini tekrar denicem bir de kök hücre tedavisini denicem bakalım benim tembel rahîm cevap verecek mi çünkü bizi bekleyen 9 tane emriyomux var ve bu sefer rabbim kısmet ederse onları alıp gelicem tek duam bu iyi geçenleriniz olsun tüm burada olan dostlarıma selâm olsun

Herkese merhaba
Bir soru sormak istiyorum.
Aynı donörden toplanan yumurtalarla oluşan embriyolarda düşük yapıp daha sonrasında aynı donörden kalan dondurulmuş yumurtalarla oluşan embriyolardan hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğum yapan var mı aranızda?

süper bir karar almışsın canım tebrik ederim. niye aklımıza gelmedi bizim :D halbuki ben de çok bunaldığım dönemlerde 2 defa psikiyatriste gitmiştim ve verdiği basit bir ilaçla Allah'ıma şükürler olsun kolaylıkla atlatmıştım bunalımdaki günlerimi. anlattıklarına bakılırsa psikolog yetersiz gelir pskiyatrist ile daha kısa sürede çözüm bulabilirsin diye düşünüyorum ama sen bilirsin canım. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Sevgili dostlarım
Hiç birinizi şahsen tanımıyorum ama kimseye aşamadığımız dertlerimi sizlerle paylaştım ..Beni ancak siz anlayabilirdiniz ..Bana cevap vermek nezaketini zahmetini gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..Her biriniz bana ışık olmak içim yazdınız yada benim gibi olan insanlara ışık oldunuz bekli de ..İnan’ın hep takipteyim ..sizinle beraber seviniyorum yada üzülüyorum ..Her biriniz ayrı ayrı savaşçınız benim gözümde ..İnş tüm dualarınız kabul olur ..Ben bir psikologdan randevu aldım birde bunu deneyim dedim ama ne olur İnanın hala bilmiyorum ..Ama ne olursa olsun buradan haber vereceğim .İnş benim için de hayırlısı olur ..Kimbilir hayat bize neler getirecek ..Sizleri gönülden kucaklayorum gündeminizi biraz meşgul ettim kusura kalmayın

bana da öyle demişlerdi. embriyolar çok iyi kalitede, rahim çok iyi, yumurtalar çok iyi vesaire... ama kuzularıma kavuşamadım :( 2 tanesini karnımda kaybettim, 1 tanesini genetikten olumsuz çıktığı için koyulmadı. bilmiyorum neden böyle oluyor. 0,16 aslında hamilesin anlamına geliyor diye biliyorum canım. erken test yaptırmış olabilirsin. tekrar dene bence kan testini.

Olmadı. 0,16 çıktı beta hcg neden olmadı niye olmadı anlamadım bana rahmin çok güzel demişlerdi biliyordum cevabı ama yine de bir ihtimal diyordum çok üzgünüm

Yani 2 embriyonun kalitesiz çıkması (o embriyoya özel kromozom bozukluğu yada doğal seleksiyon sebebi ile düşümüş dendi) diğer embriyoların kalitesiz çıkacağı anlamına gelmez mi diyorsunuz?

Arkadaşlar artık konumuza dönsek burada kararını vermiş arkadaşlar bulunmakda bizler evlilik danışmanı değiliz kimler ne yaptı kimler tedavide kimlerde negatif kimlerde pozitif biz bunlarla ilgileniyoruz ve bunlarla mutluyuz umutluyuz bu kadar anlayan anladı zaten bizler donanasyonu bir kez bile düşünmeden kabul etmiş insanlarız haydi hep bırlıkte tedavilerinize geri dönelim
Çok güzel yazmışsın aynı fikirdeyim herkes gereken bilgi ve düşüncesini belirtti halen duygu sorunu varsa bizim yapacağımız birşey yok

Herkese merhaba
Bir soru sormak istiyorum.
Aynı donörden toplanan yumurtalarla oluşan embriyolarda düşük yapıp daha sonrasında aynı donörden kalan dondurulmuş yumurtalarla oluşan embriyolardan hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğum yapan var mı aranızda?
Ben varım canım donmuşumla devam ediyorum çok şükür RAbbimin izniyle 10 güne 4. Ay bitecek inşallah doğumumu müjdelerim bu embriyo 3aa ilki 4aa idi donmuşunla denemekten çekinme belli olmuyor Allah ol dedimi oluyor

Yeniden48 Yeniden48 sana birkaç soru sormak istiyorum ama özel mesaj gönderimin yok. Açman mümkün olurmu acaba.

Başka yaşayan varda başkalarıda yazsın yine aynı düşük olacak diye korkularımı yenemiyorum. Hamile kalsam bile sevşnemeyecek gibi hissediyorum. Hep düşecek korkusu yaşayacağım diye düşünüyorum. :(

Yeniden48 Yeniden48 sana birkaç soru sormak istiyorum ama özel mesaj gönderimin yok. Açman mümkün olurmu acaba.

Başka yaşayan varda başkalarıda yazsın yine aynı düşük olacak diye korkularımı yenemiyorum. Hamile kalsam bile sevşnemeyecek gibi hissediyorum. Hep düşecek korkusu yaşayacağım diye düşünüyorum. :KK43:
Canım evet mesaj kutusu görünmüyor açmak içinde baktım bulamadım daha önce vardı siteye bildirdim sorun varsa en üstteki mektup var oradan yaz istersen

Başka yaşayan varda başkalarıda yazsın yine aynı düşük olacak diye korkularımı yenemiyorum. Hamile kalsam bile sevşnemeyecek gibi hissediyorum. Hep düşecek korkusu yaşayacağım diye düşünüyorum. :(
Merhaba. Aynı şeyi yaşadım biliyorsun konusmustuk ilkinde böyle bisey yaşamışken sanırım o endişe sonrakilerde hep olacak,bi sonraki transfere kadarda yatıp kalkıp bunu düşünücez bence. ben şimdi hep olumlu hikayeleri duymak istiyorum motive olmak adına. çünkü donmuşlarımız var şimdi yeni donor istemek çok masraflı olacak benim için.

Canım evet mesaj kutusu görünmüyor açmak içinde baktım bulamadım daha önce vardı siteye bildirdim sorun varsa en üstteki mektup var oradan yaz istersen

Mektuba bastım sana olan mesajımı haızrladım ancak bu üye ile emsajlaşamazsınız diyo yani sen sana özel mesaj gönderilmesine ayarlara girip izin vermen gerekiyor müsait oldugun bir zamanda yaparsın acelesi yok ...
Merhaba. Aynı şeyi yaşadım biliyorsun konusmustuk ilkinde böyle bisey yaşamışken sanırım o endişe sonrakilerde hep olacak,bi sonraki transfere kadarda yatıp kalkıp bunu düşünücez bence. ben şimdi hep olumlu hikayeleri duymak istiyorum motive olmak adına. çünkü donmuşlarımız var şimdi yeni donor istemek çok masraflı olacak benim için.

Evet konuştuk. İşte ilkinde böyle kalbi durup düşük yaşayınca insanın aklına ozaman bğtün embriyolarmı bozuk? Heosi mi kötü heosimi düşükle sonuçlanacak fikri geliyor.. ilk tranaferde gamile kalabilecekmihim vs düşünğrken şimdi onu düşünemiyorum hamile ksalm bu düşücekmi korkusuyla nasıl yaşayacağımı dğşünğyorum. Zira 20 haftada 30 haftada düşük yapanlar var.. napıcam bu korkuyu nasıl yenicem bilmiyorum? Ayrıca ya diper embriyolarda böyle kalitesizse birdaha kürtaj mı olucam :( bu sefer sürekli kürtaj ola ola rahim kalınlaşma problemi yaşanmaya başlayacak diye korkuyorum.
Yeniden48 Yeniden48 senin aynı donörden ilk toplananla düşük yaşayıp yine toplananlardan kalan dondurulmuşlarda hamile kalkıp ilerlemen bana moral oldu çok teşekkr ederim cevabın için.
Başka bunu yaşayan varsa yazarsa çok memnun olurum ..

Arkadaşlar merhaba;
Uzuncaaaaa bir süreden sonra bakabiliyorum.Çok okuyamasamda 20 dk lık vaktimde bakabildiğim kadar baktım yazılarınıza.Zaza ve birçok arkadaşımı merak ediyorum ne yaptınız?
Umarım herşey yolundadır.Benim oğullarım çok şükür 5 aylık oldu bile :) Mide bulantılı bir doğum süreci geçirdim ilk 4 ay.Kafamı kaldırıcak vakit bulamadım istifra etmek ve uyumaktan:/
Neyse ben geçmişe pek dönmiyim :) Sizler nasılsınız?Umarım hepiniz anne olmuşsunuzdur tek temennim buydu.
Benim oğullarım çoook tatlı kızlar maşallah :nazar:
Annelik ayrı birşeymiş, inşallah herkese nasip olsun inşallah ...
Çok ama çok güzeller, gören herkes bayılıyor.Dna olayını okudum bir sayfada, acaba sevebilirmiyiz denmiş?Hemdeee nasıl seviyorsunuz bir bilseniz...
Herşeyden sakınıyorsunuz,herkesden...Ellerini belki günde 100 lerce kez öpüyorum ikisininde...Dna neymiş!Ben taşıdım karnımda, ben hissettim ,ben emzirdim, ben doyurdum , ben altını temizledim...Annelik bu değil mi?
Aşk yaşıyorsunuz başka birşey değil...Herkesden önce geliyorlar ,herşeyden...
Ben Aşık oldum yeniden...
Şimdi ağlamaya başladılar kısa keserek yazıyorum...
Umarım umarım herkes evladına kavuşur...
Aklınızda tek bir soru kalmasın...Çok başka çok :KK200:

Kızlar özel mesaj ayarlarını kontrol ettim bir sorun yok ama üye adıma tıklayınca izle, özel mesaj, göz ardı et gibi kutucuklar yok mesaj göndermede üyeler işaretli sorun ne anlamadım

Merhabalar bende kendi hikayemo paylasmam istiyorjm, esimin 34 benimse 26 yasim var iki yildir evliyiz. Uc ay icinde tanisip evlendik zaten esim yasim geciyor hemen evlenelimde coluk cocuga karisalim diyordu. Bu arada esimi cox iyi bi baba olur cocuklara karsi cok sevgi dolu ve ilgili birisiydi ve ne yazikki iki yil boyunca evlilikten yaklasik alti ay sonra doktorlara gitmeye basladik. Etrafdaki herkes bizi kiniyodu daha ne kadar olduko bir yil daha bekleyin diye. Evlendiyimde asla boyle bi sorunla karsilasacagimi dusunmezdim cunki adetim agrisiz normal ve duzenliydi hic bir sorunum yoktu dugunden oncede tum tektikler yapilmisti. Oydu buydu derken bi kac asilama ve iki tup bebebk sonrasi asil sorunun bende oldugu yumurtalarimin kalitesiz oldugunu ogrendik ,ilk tup bebekde 25 yumurta toplandi toplananlar 12 dolu cikti ve 9 embrion oldu fakat bir gunden fazla kalmadilar kalitenin asiri kotu oldugunu soylediler.. bizse olurmu oyle sey daha cok gencim amh 17lerde duzenli adet bu ne konusuyo digip doktor degistik

Ben 24. Haftada ikizlerimi kaybettim eşimle çok üzüldük ben hala toparlayamadım ama eşim benden daha güçlü görünüyor. 2 ay geçti, tekrar denemeye karar vermemize rağmen eşim her konu açıldığında sen çok acı çektin çok üzülüyorsun ilaçlar sana çok zarar veriyor bana sen lazımsın diyor. Üstelik sorun benden kaynaklı yumurta yok. Demek istediğim Allah’ıma şükürler olsun mutlu bir evliliğim var ve eşimi çok seviyorum. Eşim de benim hayattaki şansım. Maalesef hayatta herkesin iki şansı olmuyor. Bir şeyler eksik kalıyor Allah yazmadıysa ne yaparsan yap bi noktadan sonra çaresiz kalıyorsun. Ben sorun eşimde olsaydı da asla ama asla onu bırakmayı aklımın ucundan bile geçirmezdim. Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok arkadaşım. Birbirinize olan sevginiz güçlüyse boşanmayı aklından geçirmezsin. Demem şu ki hamile kalmakta %100 sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın demek değil. Malesef kaderinde yazılmadıysa olmuyor.
ahh okurken çok duygulandım, bende aynı durumdayım yumurta rezervi yok gibi bişey tedavi görüyoruz olmuyo bütün paramızı doktor hastane ilaç bunlara veriyoruz, bazen kendimi eşime karşı çok mahçup hissediyorum ama o hep yanımda hep destek öncelik senin sağlığın diyo bazen diyorum ki kendi kendime rabbim bana bu derdi verdi ama beni anlayacak bi eşte verdi beraberinde hani bi söz varya Allah hem imtihan eder hemde o imtihanda yardım eder diye durum tamda böyle. ama işte sizde de oluyormu bu düşünce bilmiyorum şu an diyorum yanımda destek evet ama belki bundan bi 10 yıl sonra pişmanlık duyacak mı üzülecek mi şu an yaşımız daha çok genç.. birde benim doktorum bi söz söylemişti çok hoşuma gitmişti dedi ki ; evlenipte mutlu olamayıp boşanan veya hayat boyu istediği gibi bi eş bulamayıp evlenemeyen çok insan var burdaysanız yolunda giden bir evliliğiniz var ve mutlusunuz birde bu mutluluğunuzu çocukla taçlandırmak istiyorsunuz demektir hayatta bir sıfır önde olduğunuzu unutmayın demişti.

Ikinci tup bebbek daha tanidik ve guvendigimiz biri oldu sonradan tanismistik,oda daha kac yasin varki ilk doktorun donasyon onermis dedi ve tekrardan basladik 28 yumurta toplandi 10 tanesi mayalanabilr sekildeydi fakat ilk gunden doktorun yuzu dusty kalitenin kotu oldugunu soyledi bakalim ne oluyor dedi ve ucunuc gun bile dondurulmaz bi sekilde besinci gun bekleyelim dedi daha sinra tabiki hic biri kalmamisti. Doktor bu sekilde ucuncu yaparak sadece sonra keske deneseydim dememeyi onerdi ucuncude ayni sorun olursa en son care donasyon dedi . Bu arada bende talasemi tasiyicilik var doktorum sorunu bunda goruyo hucre bolunmesi varmis herneuse diyeceym suki suan iki secim var ya bi kac ay sonra tekrardan ucuncu tup yapicaz olmuycagini bile bile paramizi ve canimi tekrardan harciycam yada yumurta donasyoni... esim donasyon olsun fsrk etmez sonucta senin karninda buyuyucek sen emzirceksiz senin kanini tasiycak diyo bende bu isleme sicak bakiyorum ama bilemiyorum... kisacasi bizdede yumurta bol fakat hepsi kotu... bu arada kalite icin surekli seyler denedim q10, omega 3,propolis polen ari sutu d vitamini biosteron falan akliniza gelecek her sey... donasyonsa benim ulkemde yasal yani nerdeyse bir bucuk tup bebek fiyatina yaptira bilirim ne onerirsiniz?

Back
X