- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
Merhaba arkadaslar ben donasyon tedavisi gördüm dün 12. Gündü ve degerlerim 1.8 cıktı betahcg 10. Gün 15 ti vita altera diye bir merkeze gönderdi doktorumuz cok tecrübesiz olduklarını merkeze girdigimde anlamıstım ama yapılacak birşey yoktu benim rahim kalınlıgım tüm degerlerim cok güzeldi burdan giderken 5. Gün transferi oldu donasyondada sıkıntı yok hersey cok güzel denildi dört tane transfer esildi ve hepsi cok güzl kaliteymiş oyle söylendi merkezdan cıktıkdan sonra bir daha vita alteraya ulasamadık ne embriyolog ali kızılkanat nede ilgilenen yasemin hanım cevap vermesi telefona doktorumda atinada kongrede onada ulaşamadım neden oldugunu yada be yasadıgımı bilmiyorum ama cok üzgünüm vita alteranın en azından bir telefona cevap vermesini beklerdim olmayabilir rabbim büyük belki zamanı degildi ama diger arkadaslara yardımcı olmak için yazmak istedim cok merkez var ama siz bilmediginiz bir yere gitmeyin böyle benim gibi ortada kalırsınız rabbim inşallh hepimize yardım eder.bebegimiz olur