• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramıza hoş geldin kardeşim
0.01 amh ile kendini hiç yorma ve donasyona başla

Hoşbuldum abla. donasyona başlıycam kısmetse önümüzdeki kış. biraz araştırma yaptım da british veya hit ıkısınden bırını tercıh edıcem mutlaka. bırde ben gıtmeden önce mutlaka bır doktorun mu benı yönlendırmesı gerekıyor onu sormak ıstyorum kızlar sıze?

Merhaba hepinize,
Sizlerden bilgi rica etmek ve mümkünse yardım istemek için buradayım. 49 yaşımdayım. Menopoza girdim iki sene önce ve geçen sene kocam dediğim adam beni boşadı çocuğum olmuyor diye. Ben bu hayatta bir tek çocuk istedim. Ama yüce allah , kudretli yaratıcı bunu uygun görmedi benim için. Araştırmalarım sonucu (embrio) baskasının yumurtası ve baskasının spermi ile ben anne olabilirim. Çok büyük bir karmaşa yaşadım kafamın içinde bunu oturtmak için . Ama zaten en başından yani genç yaşlarımdan itibaren ben zaten anne olamıyordum. Evliyken evlat edinmeyi çok istedim fakat evli olduğum kişi buna şiddetle karşı çıktı ve hatta bu teşebbüsde seni boşarım dedi. Hep korktum kendim için bir şey istemeye .. şimdi bir evladım olsun istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun
neler yapmalıyım,
nasıl bir yol gitmeliyim
daha da önemlisi nereden başlamalıyım.
Sadece şunu biliyorum. Menepozdayım ve 4 cm iki miyom sahibiyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Bana yol gösterecek yardımcı olacak her insan için ömrüm var oldukça duacı olurum.

Ayrıca tesettürlüyüm etrafımdaki insanlar aşırı muhafazakar , belki rabbime isyan gibi bu . Beynimde hep bunlar dönüyor ama ben bir kadınım ve anne olmaya hakkım var diye düşünüyorum . Çok birikimim yok boşandıktan sonra bir işe girdim çok şükür elhamdülillah çalışıyorum. Burada okuduklarımdan anladım ki her insan diğerine bilgisi çerçevesinde yardımcı oluyor . Lütfen birileri de bana yol göstersin. Yardımcı olsun . Hepinizden allah razı olsun. Rabbim hepinizi korusun gözetsin bütün kadınların yanında ayaklarına taş değdirmesin inşallah.

Serap sen hangi merkezde denedinki
E2 p4 ve tsh bunlar önelmi hormonlardı ve tedavi başında ve transfer öncesi mutlaka bakılması gerek
Ben doğuşta yaptırdım Ankaradaki doktorum yönlendirdi oraya. Alınan kan raporunda TSH var ama e2 yok TSH da 1,24 çıkmış bilmiyorum iyi mi kötümü bana herşey iyi dediler. Transferden 6 gün önce kıbrısa gitmeden istemişlerdi. Benim FSH 36 çıkmış bu raporda. Bir de birşey soracağım. Benim olmayınca Ankaradaki doktor Doğuş ile görüşüp indirim yaptıracağını söyledi. Pek de konuşmaz. Sordum konuştum ikinci adetin ikinci günü gel dedi. Ama ben adet olmuyorum normalde yani bir oluyor bir olmuyor. Şu an işlem sonrası negatif olduktan sonra adet oldum. Haat ayıp olmasın garip bir parça geldi benden. İkinci adetimi olması ihtimalini mi beklesem yoksa ilaçla mı olsam. Çok kafam karışık. Biliyorum tekrar deneyeceğim. Ama nerede denemeliyim bilmiyorum. Maddiyat da önemli. Sizce neden olmadı. Ben sigara içiyorum normalde ama tedaviye başladığımdan beri maximum 5-6 tane içtim. TRansferden sonra da ancak 1-2 tane hep düşünyorum az mı yattım. Yanlış bir şey mi yedim. Duamı az mı ettim. İçimden korkuyordum bu yaşta anne olmayı kaldırabilir miyim diye ne bileyim. Hep düşünüyorum. Geçen gün araba ile eve giderken saçma sapan bir müzikte bağıra bağıra ağladım. Müzik bile sesimi bastıramadı. Çok üzülüyorum kızlar. Çevremde herkes teselli ediyor beni ama yetmiyor. Bir yandan eşime karşı vicdani sorumluluk bir yandan kendini eksik hissetmenin verdiği ağırlık. Ama hala umud ediyorum bir mucize olup kendi kendime hamile kalırım. Transfer sonrası bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm. Göğüslerim çok acımıştı. Bana öyle manalı bakıyordu ki. Sanki o gün beni terketti. Hepimiz zor durumdayız. Ve çaresini bizim bulamadığımız şey için medet umuyoruz. Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Dİlerim dualarımız kabul olur. Allahım gönlünde güzellik olan herkesin duasını kabul etsin. Aminnn...
Benim sizden en önemli ricam bana akıl verin Doğuşta tekrar denemeli miyim. Yoksa farklı bir yerde mi şansımı denemeliyim. Bir de sizce neden olmamıştır. Ortalaması var mı bunun bilmiyorum normalde donasyonda yüzde daha fazla oran veriyorlar...
Zaza sen muvaffak olmuşmuydun. Kusura bakma kafam öyle dolu ki hatırlayamadım. Kaç kez denemiştin...

Merhaba arkadaslar ben donasyon tedavisi gördüm dün 12. Gündü ve degerlerim 1.8 cıktı betahcg 10. Gün 15 ti vita altera diye bir merkeze gönderdi doktorumuz cok tecrübesiz olduklarını merkeze girdigimde anlamıstım ama yapılacak birşey yoktu benim rahim kalınlıgım tüm degerlerim cok güzeldi burdan giderken 5. Gün transferi oldu donasyondada sıkıntı yok hersey cok güzel denildi dört tane transfer esildi ve hepsi cok güzl kaliteymiş oyle söylendi merkezdan cıktıkdan sonra bir daha vita alteraya ulasamadık ne embriyolog ali kızılkanat nede ilgilenen yasemin hanım cevap vermesi telefona doktorumda atinada kongrede onada ulaşamadım neden oldugunu yada be yasadıgımı bilmiyorum ama cok üzgünüm vita alteranın en azından bir telefona cevap vermesini beklerdim olmayabilir rabbim büyük belki zamanı degildi ama diger arkadaslara yardımcı olmak için yazmak istedim cok merkez var ama siz bilmediginiz bir yere gitmeyin böyle benim gibi ortada kalırsınız rabbim inşallh hepimize yardım eder.bebegimiz olur
Çok geçmiş olsun. Benim değerim daha da şağıda idi sonra tekrar yaptırdım değer daha da düştü. Sende tekrar baktır bir iki gün sonra umarım benim yaşadığım hüsranı yaşamazsın. bende aynı şekilde ulaşamadım kliniğe. cevap bile vermediler yazdığıma. Biz bir umuda tutunuyoruz. Dediğim gibi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

Ayrıca tesettürlüyüm etrafımdaki insanlar aşırı muhafazakar , belki rabbime isyan gibi bu . Beynimde hep bunlar dönüyor ama ben bir kadınım ve anne olmaya hakkım var diye düşünüyorum . Çok birikimim yok boşandıktan sonra bir işe girdim çok şükür elhamdülillah çalışıyorum. Burada okuduklarımdan anladım ki her insan diğerine bilgisi çerçevesinde yardımcı oluyor . Lütfen birileri de bana yol göstersin. Yardımcı olsun . Hepinizden allah razı olsun. Rabbim hepinizi korusun gözetsin bütün kadınların yanında ayaklarına taş değdirmesin inşallah.
Merhaba kapalı olduğunuz ve muhafazakar bir çevrede olduğunuz için söylüyorum Bekar bir anne olmanız sizi yorabilir. Bunu iyi düşünüp karar vermeniz lazım bence. Bu konuda kararlı iseniz ve kimse sizi yolunuzdan cazydıramaz ise o zaman Siz de bizim gibi bu konuda şansınızı deneyebilirsiniz. Bekar olsa dahi yaptıranlar duymuştum ben kıbrısta. Evliiliğinizin bitmesi belki de hayırlısıdır. Üzülmeyin sadece karar verin

Merhaba Arkadaşlar ..Ne olur bir fikir verin 😞
Size daha önce de yazdım ama kendi adıma bir neticeye varamadım ve bir kez daha sormadan edemiyorum çünkü çok zor bir durumdayım
Bir yanımda boşanma dilekçesi bir yanım da eşim var ..Tedavi olarak herşeyi denedik olmadı bizde ki sorun eşim kaynaklı oldu ..20 yıla yakın birliktelik ve 15 yıllık evliliğimiz var..eşimden yana sıkıntım olmadı neredeyse mutlu bir çiftiz diyebilirim ama çocuk derdi bizi o kadar yordu ki yıllarca..Nerdeyse istemiyorum artık olmaz olsun diyeceğim zamanlar geldi ama tabi o annelik duygusunu merak etmemek mümkün mü
Şimdi önümde ya boşanmak var ya da donasyon
Eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum ama çocuk fikrinden de vazgeçemiyorum diğer taraftan yaşım ilerledikçe çocuk yapma imkanım da kaybolacak ..eşim donasyona sıcak bakmıyor ama asla yapmam da demiyor.. oda bende korkuyoruz bu sonuçta günah ve bir ömür sürecek bir yalan hem ailelere hemde üstelik çocuğa söylenmiş bir yalan peki bu yalanı nasıl taşır insan bir ömür ..Duyulması korkusu da cabası ..Herşeyi istemek her davranışı haklı kılar mı diye düşünüyorum..Geceleri uyanıyorum korkudan ve stresten ..nasıl olur ne yaparız diye fikri bile bazen korkutucu geliyor ..Bazende bir çocuk değil mi ne önemi var insanız annelik bir hak merak etmek ve istemek en doğal hakkım değil mi diyorum donasyonu normal görüyorum ...Yada eşimden ayrıl başka biri ile evlen çocuk yap dertlerinden kurtul diyorum ama aşkın sevginin önemi yok mu , üstelik belki de hiç evlenememek de olabilir diyorum ..düşünmekten kafayı yiyecem İnanın ..Hangisi daha doğru hangisi daha iyi yada beni mutlu eder bilmiyorum ne olur bana bir fikir verin sizlerde Benim gibi yaşadınız yada yaşıyorsunuz ..İnanın ne olursa olsun sanki mutsuz olucakmışız gibi geliyor çünkü en doğalı olmadı ne yazık ki ..bilmiyorum ki arkadaşlar keşke bu kadar sevmeseydim eşimi yada annelik bu kadar farklı olmasa idi evlatlık alın diyorlar ona da ben istemiyorum çünkü biyolojik olarak o kadar merak ediyorum ki Doğumu anne olmayı benim bir parçamı görmeyi çok istiyorum..Anlayacağız bu kısır döngü de sıkışıp kaldım siz olsanız ne yapardınız
Merhaba yazdıklarınızı okudum ve oturup ağladım hüngür hüngür...o kadar derinden hissettim ki her yazdığınız duyguyu ben de bunları yaşadım hala yaşıyorum . Bir farkla benim artık eşim yok o boşadı beni. Anladım ki annelik bastırılamıyor üstelik menepozadayım. Üstelik öyle muhafazakar bir kesimde ve öyle kendi kafamın içinde hapisim ki .. Fakat bu bile durduramadı beni . Rabbime isyan , günah, ne yaparım duygusu durduramadı beni ve buradayım. Hiç bir şey bilmiyorum konuya dair. Nereden nasıl başlayacağımı da bilmiyorum. Geriye doğru okuyorum yazıları ve hiç bir şey anlayamıyorum . Ama size dua edeceğim ki içinizde ki kuşkuyu rabbim yok etsin ve doğru kararı vermenize yardımcı olsun. Nacizane tavsiyem anne olmaktan korkmayın. Eminim içinizde taşıdığınız can size ait olacaktır. Bende bunu istiyorum kendim için. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Canım menopozda olmanda bir sıkıntı yok
Miomların rahim içinde değilse oda problem değil
Sağlık sorunun yoksa hazır embriyoyla anne ola bilirsin

Merhaba kapalı olduğunuz ve muhafazakar bir çevrede olduğunuz için söylüyorum Bekar bir anne olmanız sizi yorabilir. Bunu iyi düşünüp karar vermeniz lazım bence. Bu konuda kararlı iseniz ve kimse sizi yolunuzdan cazydıramaz ise o zaman Siz de bizim gibi bu konuda şansınızı deneyebilirsiniz. Bekar olsa dahi yaptıranlar duymuştum ben kıbrısta. Evliiliğinizin bitmesi belki de hayırlısıdır. Üzülmeyin sadece karar verin
Allah razı olsun sizden . Ben buna karar verdim çok mücadele ettim kendimle. Yalnızım ama değilim elhamdülillah rabbim var yanımda. Eğer istemeseydi içime bu yoğun duyguları vermezdi diye düşünüyorum. Ben karar verdim ve çıktım bu yola. Ama nereden başlayıp ne yapacağımı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Önce ne yapmalıyım diye sordum kendime ve kadın doğumcuya gittim ve bana 2 miyomum olduğunu bir 4cm digeri 1.8 cm dedi. Şimdi ne yapmalıyım acaba be yumurta ve sperm donasyonu için nasıl bir yol izlemeli ve nereden başlamalıyım. Bu konuda bilginiz varsa bana yardım etmenizi ,öneride bulunmanızı istirham ederim .

Canım menopozda olmanda bir sıkıntı yok
Miomların rahim içinde değilse oda problem değil
Sağlık sorunun yoksa hazır embriyoyla anne ola bilirsin
Nasıl mutlu oldum cevap vermenize anlatamam . Çünkü neredeyse herkes size soru sormuş. Dua ettim görsün ve bana cevap versin diye. Allah razı olsun sizden. Şimdi ne yapmalıyım. Nasıl bir yol izlemeliyim. Bana yol yordam gösterebilirseniz hergün duacı olurum size. Rabbim korusun inşallah sizi, sizleri ve tüm kadınları.

Ben doğuşta yaptırdım Ankaradaki doktorum yönlendirdi oraya. Alınan kan raporunda TSH var ama e2 yok TSH da 1,24 çıkmış bilmiyorum iyi mi kötümü bana herşey iyi dediler. Transferden 6 gün önce kıbrısa gitmeden istemişlerdi. Benim FSH 36 çıkmış bu raporda. Bir de birşey soracağım. Benim olmayınca Ankaradaki doktor Doğuş ile görüşüp indirim yaptıracağını söyledi. Pek de konuşmaz. Sordum konuştum ikinci adetin ikinci günü gel dedi. Ama ben adet olmuyorum normalde yani bir oluyor bir olmuyor. Şu an işlem sonrası negatif olduktan sonra adet oldum. Haat ayıp olmasın garip bir parça geldi benden. İkinci adetimi olması ihtimalini mi beklesem yoksa ilaçla mı olsam. Çok kafam karışık. Biliyorum tekrar deneyeceğim. Ama nerede denemeliyim bilmiyorum. Maddiyat da önemli. Sizce neden olmadı. Ben sigara içiyorum normalde ama tedaviye başladığımdan beri maximum 5-6 tane içtim. TRansferden sonra da ancak 1-2 tane hep düşünyorum az mı yattım. Yanlış bir şey mi yedim. Duamı az mı ettim. İçimden korkuyordum bu yaşta anne olmayı kaldırabilir miyim diye ne bileyim. Hep düşünüyorum. Geçen gün araba ile eve giderken saçma sapan bir müzikte bağıra bağıra ağladım. Müzik bile sesimi bastıramadı. Çok üzülüyorum kızlar. Çevremde herkes teselli ediyor beni ama yetmiyor. Bir yandan eşime karşı vicdani sorumluluk bir yandan kendini eksik hissetmenin verdiği ağırlık. Ama hala umud ediyorum bir mucize olup kendi kendime hamile kalırım. Transfer sonrası bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm. Göğüslerim çok acımıştı. Bana öyle manalı bakıyordu ki. Sanki o gün beni terketti. Hepimiz zor durumdayız. Ve çaresini bizim bulamadığımız şey için medet umuyoruz. Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Dİlerim dualarımız kabul olur. Allahım gönlünde güzellik olan herkesin duasını kabul etsin. Aminnn...
Benim sizden en önemli ricam bana akıl verin Doğuşta tekrar denemeli miyim. Yoksa farklı bir yerde mi şansımı denemeliyim. Bir de sizce neden olmamıştır. Ortalaması var mı bunun bilmiyorum normalde donasyonda yüzde daha fazla oran veriyorlar...
Zaza sen muvaffak olmuşmuydun. Kusura bakma kafam öyle dolu ki hatırlayamadım. Kaç kez denemiştin...
Canım benim sorma çok denedim
Hep kendimi hırpaladım ama sonrada eşimin spermide düşüşe giti
7 defa hamileliyi yaşadım ama kucağıma alamadım
Kendi fikrimi söyleyim,her hangi bir başka yerde denesen yeniden çok masraf olucak
Doğuş kliniğiyle kendin konuş iyi indirim yapsalar orda devam et
Yok eğer 500 eu inseler ordan uzaklaş
Burda masum80 ilk denemesini doğuşta yapmıştı negativ alınca ikinci denemesine berk angün sadece 500 eu indi
Doktoruna değil kendi kulaklarına inan
Merkezi ara ve maliye yeriyle konuş işini netleştir

Çok geçmiş olsun. Benim değerim daha da şağıda idi sonra tekrar yaptırdım değer daha da düştü. Sende tekrar baktır bir iki gün sonra umarım benim yaşadığım hüsranı yaşamazsın. bende aynı şekilde ulaşamadım kliniğe. cevap bile vermediler yazdığıma. Biz bir umuda tutunuyoruz. Dediğim gibi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...
Serap sen başlamada önce burayı okusaydın katiyen doğuşa gitmezdin
Kızlar lütfen üşenmeden okuyun bu sayfayı
Doğuş klinik genelde doktorlarla anlaşmalı
Benide ankarada 2 doktor ora yönlendirdi
Ama ben yinede bildiyimi yaptım
Şimdi diyeceksiniz ama anne olmadın
Evet olmadım ama umutla güvendiğim ve sevdiyim merkezle yola devam

Nasıl mutlu oldum cevap vermenize anlatamam . Çünkü neredeyse herkes size soru sormuş. Dua ettim görsün ve bana cevap versin diye. Allah razı olsun sizden. Şimdi ne yapmalıyım. Nasıl bir yol izlemeliyim. Bana yol yordam gösterebilirseniz hergün duacı olurum size. Rabbim korusun inşallah sizi, sizleri ve tüm kadınları.
İlk önce iyi bir doktorun olsun ve rahmin ne durumda ona baksın
Ordan rahat olunca kadiyolojıye git sağlık raporu al
Oda tamamsa buranı incele ve kıbrıs merkezleriyle görüş içine sinen yerle embriyo donasyon tedavisine başla
Şansın bol olsun
İnşallah yavruna kavuş

Zazacim merhaba önceden ne kadar çok embriyo o kadar şans deniliyordu banada tüp bebek transferlerinde ilk 4 kondu sonra 3 danasyonlarda 3 ve sonrada 2 embriyo sana sormalıyım ideali kaç embriyo konması cnm şimdiden teşekkür dondurulmuş embriyolar beni bekliyor ya dr. Sen kaç ıstersen onu koyalım dedi bende işte genede sana sorayim cnm benim birde benim embriyolar 5 güne gelip donduruldular
Sen kaç istersen onu koyalım demeleri tamamen yanlış. Doktorunuz boyunuza kilonuza sizin sağlığınıza göre embriyo yerleştirmeli. Benim doktorum hep böyle söyledi siz isteseniz de 3 tane yerleştirmem demişti, ya üçü de tutarsa? Nasıl taşıyacaksınız dedi. Bence bi düşünün siz

merhabalar Allah yardımcın olsun. inşallah tez vakıtte cocuk sahıbı olursun. yanlız anlamadıgım bısey var eşinden boşanmışsın hamile kalırsan etrafındakıler demezmı bu cocuk nerden çıktı diye :) kusura bakma merak ettım sadece

merhabalar Allah yardımcın olsun. inşallah tez vakıtte cocuk sahıbı olursun. yanlız anlamadıgım bısey var eşinden boşanmışsın hamile kalırsan etrafındakıler demezmı bu cocuk nerden çıktı diye :) kusura bakma merak ettım sadece
Merhaba Allah razı olsun . Tabi der . Ama allah biliyor ya artık içimde bütün dünyay karşı çıkacakmışım gibi bir hissim var. Çok karmasarlık , çok üzüntü, çok geceler uykusuz geçirdim buna karar vermek için. En kötü ne olur yerimi yurdumu değiştiririm. Görmem , duymam, bilmem taki onlar insafa gelene kadar.

İlk önce iyi bir doktorun olsun ve rahmin ne durumda ona baksın
Ordan rahat olunca kadiyolojıye git sağlık raporu al
Oda tamamsa buranı incele ve kıbrıs merkezleriyle görüş içine sinen yerle embriyo donasyon tedavisine başla
Şansın bol olsun
İnşallah yavruna kavuş
Allah razı olsun . Yazdıklarınızı bir sıraya koyuphemen yapmaya başlayacağım. Eğer danışmam gereken bir konu olursa size özelden sorabilirmiyim acaba?

Allah razı olsun . Yazdıklarınızı bir sıraya koyuphemen yapmaya başlayacağım. Eğer danışmam gereken bir konu olursa size özelden sorabilirmiyim acaba?
Tabiiki güçlü kadın
Fedakar anne adayı
Tabii kide ne istersin sor seve seve yardıma hazırım
Rabbim sana en kolay yolla anne olmayı yaşatsın

Tabiiki güçlü kadın
Fedakar anne adayı
Tabii kide ne istersin sor seve seve yardıma hazırım
Rabbim sana en kolay yolla anne olmayı yaşatsın
Amin . inanın göz yaşlarımı tutamadım. Sanki yanımda omuzuma dokundunuz benim. Bunca yaşımda kimse bana şu yazdıklarınızın etkisini yaratacak ve bu hissiyaşatacak bir duygu vermedi. Allah ne muradınız varsa versin. Duacınızım bunu tüm kalbimle samimiyetle yazıyorum. Bu formdaki herseyi tavsiyeniz üzerine en başından okumaya başladım. Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum size. Ancak dua edebiliyorum.

Merhaba canim, suan 26 yasindayim fakat sizden farkli durumda diyilim, bolca yumurtam olsa da hicbiri ise yaramiyo ve artik donor yaptircam tek farkimiz esim suanlik yanimda beni destekliyo ve her cesit tedaviyi kabul ediyor,fakat ulkemdeki doktorlar surekli kendilerini o kadar beyeniyolarki iste orda olmadi burda olucak diyetek biturlu donor yaptirtmiyolar, tabi ki soyledigim gibi simdilik esim yanimda, olurda bigun bisanirsam tekrar evlenmeyi kesinlikle dusunmem ayni seyler tekrar yasamamak icin, ve donosyon olarak cocuk dunyaya getirmek istemiyim diye dusunuyorum , evet isterim, biz hepimiz kadiniz ve yaratilisimizda dogurmak cocuk bakmak cocuk buyutmek gibi ic gudulerimiz vardir. Cocukken nasil kiz coxuklari surekli bebeklerle oynar uyutur diye dusunurdum simdi daha iyi anliyorum. Fakat yas geregiyle cocugunuzun maddi manevi gelecegini iyi dusunup planlamanizi yapmanizi oneririm. Orneyin ilerde yalniz kalacagini baba tarafindan her hangi bir akrabasinin olamayacagini,abisi ablasi kardesi olmuycagini, manen ve maddiyen yalniz olma ihtimalini goz onunde bulundirun, tabii bi isin bide dinen yaklasirsak bana gore kotu bisey diyil ki bende bi kac aya yumurta donasyonina bas vurucam, sonucta kendi karnimizda buyutub sevgi dolu bi cocuk dunyaya getirecegiz, zina yapmiyoruz eger ki ALLLAH katinda bi gunahsa Alllah affetsin soylemekden baska elimizden bisey gelmez. Bide yalniz kadin olarak etrafdakilerin bakislarin soylenisleri ola bilir, iste bu cocuk kimden, nerden cikti gibilerinden bence kesinlikle takma onlari,hic kimse senin icinde neler yasadigini nelerden gectigini bilemez.seni kinayanlarin hepsinin nerdeyse torunlari bile vardir her kes mutlu ailesiyle sicak yuvasindayken yalniz basina kalmis seni asla anlayamaz bu yuzden yaptiricaksan bile bunu etrafindan sakla,ki ben kendi aileme bile soylemiyorum soylemekde dusunmuyorum,soyledigim gibi es disinda yasadiklarimiz yaklasik olarak ayni, benim yaninda esim oldugu icin donasyonla bile hamile kalrsam bunu kimse yadirgamwz ve anlamaz,fakat sizde evli olmadigi iz icin ya kotu kadin muameleso gore yada isin icine kadar herkese anlatma geregi duya bilirsiniz. Allah yardimciniz olsun ama srtik bu yastan sonra kendi hayatinizi yasayon, iyi bir gelecek sevgi dolu bir aile (bu kendi akrabalarinizda ola bilir ) vere bileceginize eminsenix neden duruyosunuzko hemen yaptirin derim.

Back
X