• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım senin yazdığına cevap yazayım dedim beceremedim turkiyede yasal olmadığı için donasyon burada irtibat yeri açamıyorlar sanirim.
Ama ben kıbrısta yaptırdım tedavimi bahcecide
Canım sonuçta görülüyor ki burada iletişim kurmadan da tedavi yapılabiliyor senin dediğin gibi ve başarılı sonuçları da duyuyoruz. Keşke türkiyede yasal olsa da biz de bu işlerle uğraşmasak

Zaza senin üzerimdeki hakkını inkar edemem. Çok yol gösterdin Burda bana.Ben de farkındayım tutma garantisinin olmadığını öyle illa tutacak diye bir beklentiye de girmedim. Ama benim zaten sorunum tutmaması değil embriyo kalitelerimi bana öncesinde bildirmeyin ısrarla sorduğum halde bana transfer sonrası elime yine ısrar sonucu istediğim kağıtta öğrenmemle başladı olumsuzlupum kalitesiz embriyoyu dondurdular ben bilsem ki kalitesi düşük üç embriyo transferi isterdim ama söylemediler yine belirttiğim gibi yanlış ilaç kullandırtma bana kendileri histereskopi yaptır dediler ben gününü bildirdim onayladılar ben Perşembe histereskopiye gideceğimi bildikleri halde coraspin başla dediler. Ben adet kanamam artınca ne yapıyprsunuz ben histereskopi olacağım biliyorsunuz diye müdahale edince bırakın o zaman dediler. murat bey her şeyi düşünür bütün tedaviyi ona göre ayarlardı. Ve ben iletişimdeyim başlıyorum ikinci tedavime bana Murat beyin yokluğundan bahsetmiyorlar bunlar etik şeyler değil. Benim karaciğer ilacım var Murat bey onu bile düşünür tedavimdeki bütün ilaç dozlarımı ona göre ayarlardı ama şuan bırak bunu düşünmeyi adamlar işlem yapacağımı bildikleri halde bana coraspin başlıyorlar bayrama denk gelmesin diye cylo ilacın kahverengilerini iki tane kullan 18 günde adet ol yapıverelim transferini dediler Pazar’dan meyve mi alıyorum yine ben müdahale ettim acelem yok ki bayramdan sonra olsun diye ona göre tamam bi tane iç o zaman dediler. Doğru değil yaşadıklarımı paylaşıyorum ne birinin savunucusu ne de kötüleyicisiyim ben bunları yaşadım.
Senin dondurulmuş olan embriyo kaliten ne?
İki tane transferde negativ aldığın embriyoların kalitesi ne?
Doğru diyorsun bu işte acele etme
Gerekirse yardım etsinler o tek embriyonun yanına yeni donörle yine embriyo oluştursunlar başarını artırma için
Birde korkma senin murat beydeki dosyan onların elinde ve hangi doktor baksa anlar durumunu
İnşallah anne ol ve bu son denemen olsun

Ben uzun zamandır arayıştaydım ve hite karar verdim hayırlısı başladık tedaviye. Bahçeciyle iletişim kurdum ve merkezlerimizde yasalar gereği donasyon yapılmamamaktadır diye mesaj attılar. Buradan da kliniğin kapandığını birleştiğini duyunca falan hite karar verdim.
Tedaviniz hayırlı olsun
Size istanbuldakı bahçeci mi dedi donasyon yapmadıklarını?
Tabii türkiyede bu yasak
Britishde donasyon yapılıyor ve yapılmaktadır
Eski mesajlarınızda eylem hanımda tedavi oldum yazmışınız
Denedinizmi donasyonu

Zaza senin üzerimdeki hakkını inkar edemem. Çok yol gösterdin Burda bana.Ben de farkındayım tutma garantisinin olmadığını öyle illa tutacak diye bir beklentiye de girmedim. Ama benim zaten sorunum tutmaması değil embriyo kalitelerimi bana öncesinde bildirmeyin ısrarla sorduğum halde bana transfer sonrası elime yine ısrar sonucu istediğim kağıtta öğrenmemle başladı olumsuzlupum kalitesiz embriyoyu dondurdular ben bilsem ki kalitesi düşük üç embriyo transferi isterdim ama söylemediler yine belirttiğim gibi yanlış ilaç kullandırtma bana kendileri histereskopi yaptır dediler ben gününü bildirdim onayladılar ben Perşembe histereskopiye gideceğimi bildikleri halde coraspin başla dediler. Ben adet kanamam artınca ne yapıyprsunuz ben histereskopi olacağım biliyorsunuz diye müdahale edince bırakın o zaman dediler. murat bey her şeyi düşünür bütün tedaviyi ona göre ayarlardı. Ve ben iletişimdeyim başlıyorum ikinci tedavime bana Murat beyin yokluğundan bahsetmiyorlar bunlar etik şeyler değil. Benim karaciğer ilacım var Murat bey onu bile düşünür tedavimdeki bütün ilaç dozlarımı ona göre ayarlardı ama şuan bırak bunu düşünmeyi adamlar işlem yapacağımı bildikleri halde bana coraspin başlıyorlar bayrama denk gelmesin diye cylo ilacın kahverengilerini iki tane kullan 18 günde adet ol yapıverelim transferini dediler Pazar’dan meyve mi alıyorum yine ben müdahale ettim acelem yok ki bayramdan sonra olsun diye ona göre tamam bi tane iç o zaman dediler. Doğru değil yaşadıklarımı paylaşıyorum ne birinin savunucusu ne de kötüleyicisiyim ben bunları yaşadım.
Canım benim eski mesajlarını okudum unutmuştum aff et,4ab iki tane transfer negativ aldın
Rahimde sorun çıktımı histerodkopide?
Birde senin durumunda aynı benim gibi
Eşinin spermogramı nasıl?
Benim eşimin en son spermogramı 2 miliyon sayı %3 hareket tabii bu durumda morfolojı sıfır

kizlar merhaba yine ben :( ben 29 yasima yeni girdim, gecen seneden 2 tane donmus orta kalite blasto var, sizce yeniden opu mu olayim yoksa o 2 donmus a sans mi vereyim ? ilk opu dan 1 8haftalik kaybim, 1 kez kimyasal yasadim, simdi son kalanlar i mi transfer ettireyim, yoksa onlar beklesin üzerine yeniden opu mu olayim ? :( :( Dr Orta kalite dedi o yüzden kafam karisti, ve istersen tekrardan OPU ol dedi ama donmuslarida deneyebilirsin dedi, ben ne yapayim :(

kizlar merhaba yine ben :( ben 29 yasima yeni girdim, gecen seneden 2 tane donmus orta kalite blasto var, sizce yeniden opu mu olayim yoksa o 2 donmus a sans mi vereyim ? ilk opu dan 1 8haftalik kaybim, 1 kez kimyasal yasadim, simdi son kalanlar i mi transfer ettireyim, yoksa onlar beklesin üzerine yeniden opu mu olayim ? :( :( Dr Orta kalite dedi o yüzden kafam karisti, ve istersen tekrardan OPU ol dedi ama donmuslarida deneyebilirsin dedi, ben ne yapayim :(
Sperm donasyonumu?
Bence yine opu yaptır iyi embriyo oluştur

Herkes tedaviyle ilgili yazıyor ama kim nerde donasyon yaptırıyor söylemiyor lütfen nerde yaptığınızda paylaşın benim kafam allak bullak

Zazacim teşekkür ederim amin inşallah basta sen oomak uzere emek veren herkesin kucaginin dolmasi tek duam
Lütfen yardımcı olun hangi merkez iyi hangisinin sinirleri daha iyi bukonuda yardımcı olun bahceciyle başladım murat bey ayrıldığı için tedavi yarim kaldı ben şimdi ortada kaldım hangi merkezi seçeceğini şairdim lütfen bilgi verirmisiniz

Lütfen yardımcı olun hangi merkez iyi hangisinin sinirleri daha iyi bukonuda yardımcı olun bahceciyle başladım murat bey ayrıldığı için tedavi yarim kaldı ben şimdi ortada kaldım hangi merkezi seçeceğini şairdim lütfen bilgi verirmisiniz
Burda açık açık anlatık arkadaşım bahçeci şimdi british oldu ve türk hastalarına baş hekim hasan bey bakıyor
Eyer kafan karıştıysa ozaman bu sayfayı sabırla oku kimin hangi merkezlerden nasıl çıktığını öyren
Genelde burda gynolife,halil inrahim tekin,eski bahçeci ve şimdiki britishi anlatmış arkadaşlar ve genelde bu üç merkezin üçündede pozitiv ve negativ alan oldu
Bir bir merkezlerle görüş içine sinen yerede git

Burda açık açık anlatık arkadaşım bahçeci şimdi british oldu ve türk hastalarına baş hekim hasan bey bakıyor
Eyer kafan karıştıysa ozaman bu sayfayı sabırla oku kimin hangi merkezlerden nasıl çıktığını öyren
Genelde burda gynolife,halil inrahim tekin,eski bahçeci ve şimdiki britishi anlatmış arkadaşlar ve genelde bu üç merkezin üçündede pozitiv ve negativ alan oldu
Bir bir merkezlerle görüş içine sinen yerede git
Aynen ben son 1 yıldan fazlasını yaklaşık 2000 sayfayı sabırla not alarak okudum. Herkesin kriterleri memnuniyetleri beklentileri sağlık durumları yaşları farklı. Burayı okuyup en iyisine #Ebrulimnecccc siz karar vermelisiniz ve kendi tercihinizle yürüyüp hayırlısıyla sonuçlarına ulaşmalısınız

Senin dondurulmuş olan embriyo kaliten ne?
İki tane transferde negativ aldığın embriyoların kalitesi ne?
Doğru diyorsun bu işte acele etme
Gerekirse yardım etsinler o tek embriyonun yanına yeni donörle yine embriyo oluştursunlar başarını artırma için
Birde korkma senin murat beydeki dosyan onların elinde ve hangi doktor baksa anlar durumunu
İnşallah anne ol ve bu son denemen olsun
[/QUOT gönlü güzel zazam olumsuz aldığım zaman Murat bey e böyle bir şey teklif ettim yeni donör ve bana bu embriyona şans ver dedi 4 bb tutma ihtimali var ama biliyoruz ki çok düşük 4 ab tutmadı. Zaten şuan yeni bi donör için maddi anlamda da yetersizim yeni donör artı transfer parası bir hayli zorlar. Allahtan da umut kesilmez ne mucize hikayeler gördük okuduk burda. Ben hayalci bir insan hiç olmadı fazla realistim. İngilizce kaynaklarda çok düşük ihtimaller verilmiş ama kendim hamile ihtimalim hiç yokken de göz ardı edemem. Keşke 3 ünü transfer etselerdi bana kaliteden bahsetseler bunu isterdim. Biraz ben sanırım Murat beye çok güvenmişken onsuz ilerleme fikrine alışamadım. Umarım hepimiz anne oluruz Zaza senin anne olma haberini almak da biliyorum ki bu grubun duası sen herkes için bir şeyler yaptın bu grupta. Sağol arkadaşım

Bahceciyle basladim demissiniz tedavinizin hangi asamasindasiniz

canım evet ben denedim donasyon eylem hanımda olumlu sonuçda aldım. türkiyede sorduğumuzda yasal değil o yüzden biz yapmıyoruz yasalar gereği merkezde önermiyoruz demişlerdi ama dediğin gibi british bahçecide olan kıbrıs merkezde yapılıyor donasyon işlemi

Back
X