• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hangi merkezde denediniz sonuç ne oldu
Cnm 2 sefer gürcistan da denedim ikisinide ikiside tutmadı 3 cü dananasyon için araştırmıştım hatta bir ara bende karar vermiştim merkezler belki çok iyidir bilmiyorum ama iletişim kötü olunca anlaşamadık bende 3 kez denemeye yine eski merkezimde karar verdim önümüzdeki adetle başlıcaz kısmetse

Ben bu bahcecideki sorunun turkiyede donasyonun yasak olmasiyla alakali oldugunu dusunuyorum kimse bana böyle bisey söylemedi ama dusensenize turk hastalara Kıbrıslı doktorlari bakiyor murat bey bakamiyor ama ayrilmiyor da yabanci hastalara bakiyor turk hastalara bakamiyor demek ki yasal olarak risk var ya diplomasi ya hapis cezası bi tehdit var ama bunlar sadece tahmin caresiz olmamiz ne kadar kotu kibris alternatifi de elimizde giderse ne yapicaz

Merhaba arkadaşlar çok uzun süredir bu forumu takip ediyorum sürekli okuyorum..sanırım ben de bu yola gireceğim ama daha düşünme aşamasındayım. Biraz farklı hissediyorum hem istiyor hem istemiyor gibiyim :) birbirimize destek oluruz diye yazmak istedim

Onlar arasın ikna etsin niye siz bilirsiniz diyorlar niye rahatlatıcı açıklama yapmıyorlar bizde şaşkınım yeni haberimiz oldu karar sizin araştırın diyorlar bahceci bitti artik
Bu mesajı ben başka arkadaşıma atım dikatli oku
Birde senin için bitti dediyin yerde bir kaç arkadaşın dondurulmuş embriyoları var
Umutları var
Lütven bu kadar agresiv olmayın
Siz tedavi bile olmamısınız ve bukadar işin başında sinirli ve kararsız olmayın
İnşallah ilk denemeyle hamile kal
Ama inan burda senelerce uğraşan çok

Ya kızlar :( bir merkezdeki dondurulmuş embriyolarımı başka bir merkeze taşıtmamız mümkün mü? Bahçeciden soğudum nedense olumsuz konuşuyor herkes
Allah aşkına embriyoyarın aynı şekilde istersin hasat transvee etsin istersin murat
Nolursun embriyolarına güven ve dua et

Selam arkadaşlar ben hala beklemedeyim ilk sefer tutmamıştı ikinci adet de tedavi başlayacak idi halen bekliyorum bilmiyorum adet olacakmıyım çünkü menapoz a girmiş olabilirim esas ben size şu yumurtası olmayan kadınlara yapılan yumurta kesesinden mi neyden tam bilmiyorum yeniden yumurta üretilmesi uygulamasını deneyen var mı diye soracaktım bahçeci ve timur gürgan yapmış sanırım bende tek yumurta vardı iki kez boş çıktı sonra da donasyon denedim olmadı hiç bunu deneyen oldumu merak ettim bir de ben olmayınca tekrar sigara ya başladım stresten donasyon öncesi bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı

Back
X