- 26 Haziran 2018
- 168
- 258
- 103
Hayırlısı olsunSonuc negatif geldi kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsunSonuc negatif geldi kizlar
Canım senin adına hepimiz üzüldük kötü haber ama birçoğumuz bunu yaşadık zor günler geçirdik çok iyi anlıyoruz tekrar dene yılma ilkinde tutma ihtimali düşük ikinci deneme hayırlısıyla kucağına alacaksındır.. Tüm tetkiklerini yaptır allahın izniyle olacak canım. Moralini yüksek tut.Sonuc negatif geldi kizlar
Abla inşallah abla en yakın zamanda hep beraber inşallahCanım kardeşim çift evlatlarınla dön inşallah
Olsun, bir dahakine inşallah :)Sonuc negatif geldi kizlar
canım biraz geç gibi...en fazla 22,gün diye biliyorum ben..Kızlar adetin 24.günü transfer olur mu sizce
Progesteron başkadığın günün 5-6 günü transfer yapılmalıKızlar adetin 24.günü transfer olur mu sizce
Süper cnn benim ne yaptın banada söyle lütfenBugün rahim kalınlığını yine ölçtürdüm. 10 mm geldi. Bu kalınlık iyi değil mi
Hangi ılaçlari ne kadar kullandın cnm banada bilgi ver lütfenBugün rahim kalınlığını yine ölçtürdüm. 10 mm geldi. Bu kalınlık iyi değil mi
Aynen güzel kalınlık yaşınız kaç acaba bir de hangi tedaviyi kullandınız yazarsanız sevinirizBugün rahim kalınlığını yine ölçtürdüm. 10 mm geldi. Bu kalınlık iyi değil mi
Teşekkür ediyorum cnm benim nar suyu hazırmi yoksa taze taze sikilmismiVajinal olarak estrofem ve progestan kullandım Ayrıca günlük ağızdan 2 ile başlayıp haftada bir artırarak 3ve daha sonra 4 tane estrofem kullandım halende kullanıyorum. Günlük bir bardakta nar suyu içtim.
Gayet iyi canım hadi hayırlısıBugün rahim kalınlığını yine ölçtürdüm. 10 mm geldi. Bu kalınlık iyi değil mi
Bu defa Allahın izniyle anne olucaksın inşallahBugün rahim kalınlığını yine ölçtürdüm. 10 mm geldi. Bu kalınlık iyi değil mi
Bende burdan öğrenmiştim Zaza abla Yeşilada sağolsunlar çok yardımcı oldular.Teşekkür ediyorum cnm benim nar suyu hazırmi yoksa taze taze sikilmismi
Merhaba ben de öncelikle tebrik ederim Allah gelinliğini görmeyi nasip etsin yaş kaçtı acaba adet düzenlimiydi öncesinde yumurta hiç mi yoktu yoksa kalitesi mi düşüktüöncelikle mesajı yeni okudum çok sık giremiyorum geç cevap verdiğim için kusura bakma.
tedaviden sonra bir kere adet oldum ve hamile kaldım . çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım oldu ve 15 temmuzda 4 aylık olacak. İnşallah hepinize mucizeler nasip olur yeter ki umutsuz olmayın ve inanın stres tüm herşeyi etkiliyor elinizden geldiğince rahat olmaya çalışın.