• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar biz de başlıyoruz artık aklımda sorular var kıbrısa gidenler bir bakar mısınız
- eski tip kimlikle gidilebiliyor mu önceden herhangi bir işlem vize vs gerekiyor mu
- para transferini nasıl yaptınız
- önceden donör seçildi peki onun adet günü bizimle nasıl eşitlenecek

Merhaba ben de öncelikle tebrik ederim Allah gelinliğini görmeyi nasip etsin yaş kaçtı acaba adet düzenlimiydi öncesinde yumurta hiç mi yoktu yoksa kalitesi mi düşüktü
Amin İnşallah 37 yaşındayım adet son 1 yıl adet düzensizliği değil de kanamada azalma başlamıştı. 2017 aralığında evlendim ve 2018 şubatında gebelik için tedaviye başlamaya karar verdim. Tedavi için gerekli testler istendiğinde amh değerimin 0,01 fsh değerimin çok yüksek olduğu ve tüp bebek şansımın da düşük olduğu söylendi. 1 kez tüp bebek için tedavi gördüm onda da sadece 2 yumurta toplandı ve sadece 1 i transfer için yeterli kaliteydi ama bu sefer de sperm kalitesizliğinden dolayı embriyonun oluşmadığı söylendi. Biz de eşimle beraber tedaviye başlamaya karar vermişken mucize sonucu doğal yoldan gebeliğimi öğrendim belki de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da etkili olmuştur. Allah burada bulunan herkese hayırlısıysa nasip eder inşallah. gerçekten maddi ve manevi çok büyük mücadeleler veriyoruz .

Son düzenleme:
Canlar biz de başlıyoruz artık aklımda sorular var kıbrısa gidenler bir bakar mısınız
- eski tip kimlikle gidilebiliyor mu önceden herhangi bir işlem vize vs gerekiyor mu
Hiç bilmiyorum bende gidicem ama eski kimlik halen geçerli ayrıca pasaporta gerek yokkivize falan yok

Hiç bilmiyorum bende gidicem ama eski kimlik halen geçerli ayrıca pasaporta gerek yokkivize falan yok
Kimlikle girerseniz yurt dışı harcı ödemiyorsunuz.pasaportla girerseniz ödüyorsunuz.ama şu küçük kartlardan alın pasaport kontrolden geçerken.size boş veriyorlar.üzerini siz dolduruyorsunuz.gerekli olabiliyor.biz parayı nakit götürdük.

Sizi donörünün adet gününe göre yada yumurta toplama gününe göre onlar çağırıyor.donöre göre hareket ediyorsunuz

Amin İnşallah 37 yaşındayım adet son 1 yıl adet düzensizliği değil de kanamada azalma başlamıştı. 2017 aralığında evlendim ve 2018 şubatında gebelik için tedaviye başlamaya karar verdim. Tedavi için gerekli testler istendiğinde amh değerimin 0,01 fsh değerimin çok yüksek olduğu ve tüp bebek şansımın da düşük olduğu söylendi. 1 kez tüp bebek için tedavi gördüm onda da sadece 2 yumurta toplandı ve sadece 1 i transfer için yeterli kaliteydi ama bu sefer de sperm kalitesizliğinden dolayı embriyonun oluşmadığı söylendi. Biz de eşimle beraber tedaviye başlamaya karar vermişken mucize sonucu doğal yoldan gebeliğimi öğrendim belki de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da etkili olmuştur. Allah burada bulunan herkese hayırlısıysa nasip eder inşallah. gerçekten maddi ve manevi çok büyük mücadeleler veriyoruz .
Teşekkür ederim çok sevindim sizin
Teşekkür ederim cevabınız için haklısınız Allah yolumuzu açık etsin inşallah bende bir mucize diliyorum ama bilmiyorum benim de amh aynı fsh da çok yüksek idi bir de benim bir yumurtalığım yok benim hiç yumurtam çıkmadı maalesef yani bir tane vardı iki kez boş çıktı yaşımda büyük kısmet diyorum sevgiler kızımıza da hayırlı ömürler dilerim

Arkadaşlar dimes %100 sıkılmış nar suyunu buldum. Konsantreden üretilmemiş taze sıkılmış yani. Migrosda 7.5 lira 750ml falan

Eklentiler

• 20190720_220955.webp
    20190720_220955.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 44
Back
X