- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Ben fikrimi söyleyim
Doğayı takip etmek lazım
Normalde 14 gün yumurta çatlar 19 gün rahime iner
18-22 gün transfer için iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben fikrimi söyleyim
Nicin peki hep 14.15. Gunlerde transfer oluyor? Bu cok kafami kurcaliyor benim adetimin 22. Gunu kanamam baslar mesela . Bu biraz mantiksiz geliyor. Dr lar bu konu onemli ise nicin bunu gozardi ediyor ve 14.15.!gunlerde transfer oluyor?Ben fikrimi söyleyim
Doğayı takip etmek lazım
Normalde 14 gün yumurta çatlar 19 gün rahime iner
18-22 gün transfer için iyidir
Öncelikle ALLAH hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda kucağımızı doldursun. Yaşadıklarımız okadar zor ki bazen kendi kendime düşünüyorum taş olsa çatlar. Dağ olsa çöker tuz buz olur. ALLAH büyük deyip sabrediyoruz. Basen isyan ediyoruz ALLAH affetsin. Bi insanın başına gelebilecek en büyük imtihanlardan birini yaşıyoruz. Imtihanımız yeterince zorken patavatsız insanları halden anlamayan insanları hayatınızdan kovun arkadaşlar.. Biz onların patavatsızlıklarını alaylarını çekmek için gelmedik bu dünyaya. Herkes haddini bilsin. Bizim derdimize imtihanımıza saygısı olmayan hayatımızda da olmasınKizlar o kadar umutsuzlasmaya basladimki... agri olsa kesin dusdu agri olmasa tutmadi diye agliyorum .. gecen yil bu zamanlarda benim uc kistim kendiliginden patlamisti yasadigim aciyi tarif edemem yasayan bilir herhalde dogum acisi onun yaninda hicbisey ki kipirdayamiyosun bile... ucunde de cok yalnizdim en son kistim patladiginda yakin akrabam 35 yasinda 3 cocugunu bana nisbet yapmak icin (kendiside soyluyodu ki sen dogurursan ben senin cocugunami bakicam benim elim bosmu kalsin diye)dogurmustu dun bi yasina girdi cocuk gitmedim kutlamaya bide yakinlarda bi bucuk yil sonra cocugu olan yine yakin akrabam benu ve ailemi whatsapdan engellemis cocugun resmini paylasmaya basladiktan sonra :) bakipta nazar ederim diye... tum bunlar beni cok yipratiyor ben kotu insan digilim hic kimseye nazar etmem diyip bagirasim geliyo ki etrafimda haylen cocugu olsun diye ugrasanlar var ve ben hamile kalrsam ilk onlarla paylasip onlara umut olurum diye dusunurken en yakinlarim 5,6 ayina kadar benden sakladilar... hele bi dogurursam surekli onlari evime cagirir birlikde vakit gecirir onlarin kendilerini daha iyi hiss etmesini saglarm diye dusunurken amaan sen tutma cocugun yok diyenide sen bilmiyosun tabii anne olmadin diyenide cok gordum .. Allahim beni bu sinavdan gecir rabbim aslinda bu tek benim digil egrafimdaki herkesin sinavi boylece herkesin kalbini gormus oluyorum
Cnm benim bende baküde iki kilinik var buri cemalettin örnek digeride bakü hospital buradan sinan kurşun gitmişti orada görev yapıyor koordinatorleridehasan bey diye biri celalettin beylere hiç görüşemedik arzu hamla görüştük iletişim çok kötü hasan beyin bana anlattığı protokol aynen 14 gün veya 15 günde tranfer olur bu o zaman benimde hiç kafama yatmadı yani banada mantıklı gelmedi ben zaza 74 fikrine tamamen katılıyorum bu yüzden vazgeçtim iki yerdende zaten onlarda hiç aramadılar sonra belkide çok soru sorduğum içindir o yüzden tekrar eski merkezime döndüm bende bir jac gün sonra başlıyorum kısmetseNicin peki hep 14.15. Gunlerde transfer oluyor? Bu cok kafami kurcaliyor benim adetimin 22. Gunu kanamam baslar mesela . Bu biraz mantiksiz geliyor. Dr lar bu konu onemli ise nicin bunu gozardi ediyor ve 14.15.!gunlerde transfer oluyor?
Cnm benim zaten bu benim 3 vu denemem olacak diger ikisindede 19 günü tranfer oldum gerçi tutmadı ama ne bilim belki senin cabuk adet oluyorsun diye yapmıştır sonuçta her dr. Ayrı protokol yapıyor sakin ve rekaks ol cnn inşallah güzel haberlerini bekliyoruzCnm benim bende baküde iki kilinik var buri cemalettin örnek digeride bakü hospital buradan sinan kurşun gitmişti orada görev yapıyor koordinatorleridehasan bey diye biri celalettin beylere hiç görüşemedik arzu hamla görüştük iletişim çok kötü hasan beyin bana anlattığı protokol aynen 14 gün veya 15 günde tranfer olur bu o zaman benimde hiç kafama yatmadı yani banada mantıklı gelmedi ben zaza 74 fikrine tamamen katılıyorum bu yüzden vazgeçtim iki yerdende zaten onlarda hiç aramadılar sonra belkide çok soru sorduğum içindir o yüzden tekrar eski merkezime döndüm bende bir jac gün sonra başlıyorum kısmetse
Senin siklüsün küçük yani yumurtlaman 10 güne embriyo rahime inmesi 15 güne geliyorNicin peki hep 14.15. Gunlerde transfer oluyor? Bu cok kafami kurcaliyor benim adetimin 22. Gunu kanamam baslar mesela . Bu biraz mantiksiz geliyor. Dr lar bu konu onemli ise nicin bunu gozardi ediyor ve 14.15.!gunlerde transfer oluyor?
Sabah 50 mg aksam 50 mg toplam 100 mg gunluk. Dun bir gun yaptirabildim su an esimin destegiyle yuruyorum. Cok siddetli kas agrisi bas donmesi var. Hemsireye zorla fitile baslattirdm o da cok agir gunluk 1500 mg lik fitile baslatti. 500+500+500kaçlık iğneydi cnm?
Cankm ilk iynemde bende felc gecirdim sandim ilik suya koyun soylemisdi doktorum sonraki gunlerde elimin icinde dondurerek isitip oyle yaptim ne zaman az isitsam canim acir usun sure isitip yavas yavas uygulanrsa hic acimayan gunler oldu bugun isim coktu aceleye geldi yermden kalkamaz hale geldim ama bes on dakika surdu bence bi kez isitsrak dene cunki bu islemde en onemlisi progestoron ignesi fitile pek guvenmiyorum geri akiyo acaba yeteri katar derine ittirdimmi acaba bisey olurmu bebeye cok fazla ittirince diye kafayi yiyorum benSabah 50 mg aksam 50 mg toplam 100 mg gunluk. Dun bir gun yaptirabildim su an esimin destegiyle yuruyorum. Cok siddetli kas agrisi bas donmesi var. Hemsireye zorla fitile baslattirdm o da cok agir gunluk 1500 mg lik fitile baslatti. 500+500+500
Hemsire doktora iletmis. O da 1500 mg fitile dondu iste cok mu ittirmek gerek fitili yani bir miktar uttirebiliyorum ama tabi tamamen itemiyorum.. tr de ki kadin dogumcum da yapar bu etkileri dedi ama emekler bosa gitmesin diye igneden vazgecmek istemiyorlar ya da fitili asiri doz yukseltiyorlar dedi.K Kismet2020 Mide bulantısı, baş dönmesi ve seni ciddi derece de etkileyen diğer tüm şikayetlerini hemşire yerine doktoruna söylesen iyi olur yada hemşire iletsin doktora cnm yada muayene olduğun başka doktor da varsa durumunu onunla da paylaş istersen. Kullandığın ilaç kullanma talimatına bir göz gezdirip şikayetlerin hangi kategoriye giriyor diye de bir bak istersen. Birde jel formu da var crinone jel
Can acisindan farkli olarak yuruyemiyorum kullanmam imkansiz ise gidemiyorum vc ye zorlaniyorum dun aksam ki dozu isitarak yavas yavas uygulattim gene ayni uykusuz gece asiri agri kasilmalar. Bu kadar kasiyorum embriyoya da zarar veririm diye korkuyorum. 1500 mg fitil den bir kisminida olsa aliyordr heralde ya almiuor mudur sizceCankm ilk iynemde bende felc gecirdim sandim ilik suya koyun soylemisdi doktorum sonraki gunlerde elimin icinde dondurerek isitip oyle yaptim ne zaman az isitsam canim acir usun sure isitip yavas yavas uygulanrsa hic acimayan gunler oldu bugun isim coktu aceleye geldi yermden kalkamaz hale geldim ama bes on dakika surdu bence bi kez isitsrak dene cunki bu islemde en onemlisi progestoron ignesi fitile pek guvenmiyorum geri akiyo acaba yeteri katar derine ittirdimmi acaba bisey olurmu bebeye cok fazla ittirince diye kafayi yiyorum ben
Transfer gunu ve sonraki 2 gun gunde 9 fitil 900 mg almistim. Dun igneye gectim bugun geri 1500 mg fitile gectim gunlukCan ac
Can acisindan farkli olarak yuruyemiyorum kullanmam imkansiz ise gidemiyorum vc ye zorlaniyorum dun aksam ki dozu isitarak yavas yavas uygulattim gene ayni uykusuz gece asiri agri kasilmalar. Bu kadar kasiyorum embriyoya da zarar veririm diye korkuyorum. 1500 mg fitil den bir kisminida olsa aliyordr heralde ya almiuor mudur sizcecok telasliyim bugun transferin 4. Gunu
Canim belli olmaz stress yapma hayirlisi neyse o olsun belkide fitil sana daha uyi gelir bilemezsin dua et bebeyine tutunsun gerisi bos egerki bukadwr aci varda yapmamak daha faydali en azindan kendini kasmazsin bu kadar aciylaTransfer gunu ve sonraki 2 gun gunde 9 fitil 900 mg almistim. Dun igneye gectim bugun geri 1500 mg fitile gectim gunluk
Insallah Allah hepimizin yuzunu guldursun. Su an kalkamiyorum bari mevcut agrilar gecseCanim belli olmaz stress yapma hayirlisi neyse o olsun belkide fitil sana daha uyi gelir bilemezsin dua et bebeyine tutunsun gerisi bos egerki bukadwr aci varda yapmamak daha faydali en azindan kendini kasmazsin bu kadar aciyla
Canım tahlil günün bugün değilmi merak ettimCankm ilk iynemde bende felc gecirdim sandim ilik suya koyun soylemisdi doktorum sonraki gunlerde elimin icinde dondurerek isitip oyle yaptim ne zaman az isitsam canim acir usun sure isitip yavas yavas uygulanrsa hic acimayan gunler oldu bugun isim coktu aceleye geldi yermden kalkamaz hale geldim ama bes on dakika surdu bence bi kez isitsrak dene cunki bu islemde en onemlisi progestoron ignesi fitile pek guvenmiyorum geri akiyo acaba yeteri katar derine ittirdimmi acaba bisey olurmu bebeye cok fazla ittirince diye kafayi yiyorum ben