Merhaba arkadaşlar
Forumu çok uzun zamandır takip ediyorum,yeni üye oldum
Bende sizler gibi anne olmayı çok isteyen biriyim
Yaşım 47 7 yıl oldu evleneli bu süreçte 3 tüp bebek 1 de donasyon denemem oldu malesef hepsi negatif

son bir kez donasyon denemeyi düşünüyorum ama nerde yapacağıma karar veremiyorum.

Kiev'i araştırdım biraz garantili paketleri var bu konuda orayla görüşen yada irtibat kuran oldu mu acaba

Bilemiyorum yarn gidicem :KK43: cok uzgunun tarifi bile yok her ne kadar kendimi kotuye hazrladin desemde bitarafm iste aksam pasta alrz soyle yaparm boyle yaparimla geciyodu zaman... dogm tarihine kadar hesaplamistim
Canım Allah yardımcın olsun, sabır versin inşallah... İnşallah en kısa zamanda yüzün güler. Dr unla da mutlaka konuş bakalım sorunun neymiş. Kaç transfer edildi, kaçıncı gün embriyosu, kaliteleri nasıldı? kullandığın iğne, ilaçları hepsini tek tek gözden geçirsinler. Donörden mi, senden mi, eşinden mi? açıklama yapsınlar...

son bir kez donasyon denemeyi düşünüyorum ama nerde yapacağıma karar veremiyorum.

Kiev'i araştırdım biraz garantili paketleri var bu konuda orayla görüşen yada irtibat kuran oldu mu acaba

merhaba bende araştırma aşamasındayım. kıev dedıgınız nedir hiç duymadım? nerede bu merkez acaba?

Bilemiyorum yarn gidicem :( cok uzgunun tarifi bile yok her ne kadar kendimi kotuye hazrladin desemde bitarafm iste aksam pasta alrz soyle yaparm boyle yaparimla geciyodu zaman... dogm tarihine kadar hesaplamistim
😏cok uzuldum gercekten hayal kirikliginizi anlayabiliyorum. Saglik olsun yeniden denersiniz insallah bu sfer olur saglikla

Benim sonucum henüz belli değil. 29 u test günüm. elite hospital lefkoşa münür şago da yaptırdım
ayy hayırlısı olsun inşallah. ne güzel bekleyiş. pekı o merkezden memnunkaldınız mı? kaç embrıyo konuldu? bende merkez arayısındayım fakat dedığınız merkezi hiç duymadım. tercih etmenizin sebebi neydi? çok soru sordum kusura bakmayın. :)

Hayir belki yarin giderim yanina
Git tabii konus bakalim ne gibi alternatif sunucak , dondurulmuslarin var uzulme bende ekimde tekrar gidicem ama bu kez 5. Gun embrio konusunda israrci ol. Benim zaten dondurulmuslar 5..gun bekliyor bu kez daha umutluyum . Sana nicin 3. Gun transfer oldu ozel bir sebebi var mi?

Git tabii konus bakalim ne gibi alternatif sunucak , dondurulmuslarin var uzulme bende ekimde tekrar gidicem ama bu kez 5. Gun embrio konusunda israrci ol. Benim zaten dondurulmuslar 5..gun bekliyor bu kez daha umutluyum . Sana nicin 3. Gun transfer oldu ozel bir sebebi var mi?
Canım olmamasının sebebi 3. Gün diye değildir benimde 3. Gündü ve üçü de tutmuştu. Nasip olmadı mı herşey bahane oluyor malesef.

Merhab

Merhabalar ben şu an Kievdeyim yarın 5. gün embriyo transferim var. Heyecandan hayatımda ilk kez uçuk çıkardım :) merkezim biotexcom

Kizlar hem doktorla hem embrioloqla konustum ikiside dindurulmus embriolarla dhaa iyi sonuc alariz insallah kendini uzme falan dedi. Bilmiyorum doktor ilk kez transferde hep 3 gun dondurulmslar yapiyor sonra 5... sizce ne zaman yapayim? Calisiyorum bide ogretmenim bidaha nezaman boyle iyi dinlenme sansim olucakki...

Kizlar hem doktorla hem embrioloqla konustum ikiside dindurulmus embriolarla dhaa iyi sonuc alariz insallah kendini uzme falan dedi. Bilmiyorum doktor ilk kez transferde hep 3 gun dondurulmslar yapiyor sonra 5... sizce ne zaman yapayim? Calisiyorum bide ogretmenim bidaha nezaman boyle iyi dinlenme sansim olucakki...
Çok üzüldüm gerçekten bizim içinde moral bozukluğu oluyor ben 3.gün embriyosu olduğu için diye düşünüyorum yinede doktor daha iyi bilir madem dondurulmuş embriyo daha iyi ozaman döndürüp bidahaki ay transfer edilsin niye böyle bi risk alalım bunu anlayamadim

Kendini ne zamam hazir hissedersen. Calismak engel degil. Gerci boyle diyorum ama ben su an igne ilaclardan ise gidemedim bu hafta gidemeyecegim sanirim🙈 ama tabi herkeste ayni etki olmaz. Insallah dondurulmuslarla tutar

ayy hayırlısı olsun inşallah. ne güzel bekleyiş. pekı o merkezden memnunkaldınız mı? kaç embrıyo konuldu? bende merkez arayısındayım fakat dedığınız merkezi hiç duymadım. tercih etmenizin sebebi neydi? çok soru sordum kusura bakmayın. :)
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doktorumdan çok çok memnun kaldım. Yaklaşık 3 ay boyunca İstanbul dan takip ettiler, testlerimi, raporlarımı eksiksiz incelediler. Çok ilgili davrandılar ve 6 yerden fiyat aldık en uygunu burasıydı. (4000 euro+500 euro dondurma) Bana 2 tane embriyo transfer edildi ve 1 tane donduruldu. Donör de çok iyiydi 10 un üstünde 5.gün embriyosu vardı

Kızlar Kıbrıs daha iyi değil mi? Neden tercih etmiyorsunuz? Rahat anlaşılıyorsunuz, çok merkez var. Ben de Kıbrıs ta yaptırdım.
Canim acikcasi benim Kibris i secmek istemememin 2 sebebi var , 1. Si donor olayi , cok kisi var tanidigim kibrista yaptiran bilinirligi acisindan donorlere guvenmiyorum cok sey duydum orneklerle.. 2. Si de fiyat cok pahali diger yerlere gore... biraz arastirmak gerek. Benim de ilk donor denemem Baku de oldu sonuc negatif ama ben doktoruma guveniyorum tekrar tekrar orda denicem , guvende onemli. Bilgi alim acisindan cok seffaf hersey .kismet diyelim . Ekimde tekrar dondurulmuslarimi transfer icin gidicem , umarim bu kez elim bos donmem.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doktorumdan çok çok memnun kaldım. Yaklaşık 3 ay boyunca İstanbul dan takip ettiler, testlerimi, raporlarımı eksiksiz incelediler. Çok ilgili davrandılar ve 6 yerden fiyat aldık en uygunu burasıydı. (4000 euro+500 euro dondurma) Bana 2 tane embriyo transfer edildi ve 1 tane donduruldu. Donör de çok iyiydi 10 un üstünde 5.gün embriyosu vardı
Ben Baku den once arastirma yaptim
Yani özetleyecek olursak...

*Uçak biletleriniz sizin tarafınızdan alınmak üzere*

Yumurta Donasyonu Tedavisi... *5.000€*

10 gece konaklama ve araç desteği pakedi... *800€*

*TOPLAM... 5.800€*

Olarak fiyat aldim hemen hemen her merkezden, buna ucak bileti de orda kalma yeme icme eklerseniz fiyat dudak ucuklatici ...

Back
X