Merhaba 8 gün önce kontrole gittik. Kese yanında 12 mm kanama alanı var demişti ve 6+3 günlüktü. Bugün yine gittim ve kanama alanı aynen duruyor. 7+1 günlük görünüyor dedi. Normalde 7+4 olması gerekiyordu. Böyle olması normal mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba 8 gün önce kontrole gittik. Kese yanında 12 mm kanama alanı var demişti ve 6+3 günlüktü. Bugün yine gittim ve kanama alanı aynen duruyor. 7+1 günlük görünüyor dedi. Normalde 7+4 olması gerekiyordu. Böyle olması normal mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Canım bazen 3 gün önde 3 gün geride olabiliyor ama o alan niye kaybolmamış dinlenmiyor geziniyormusun Dr a sormadın mı geçmesi için ne yapıcaz diye bende kapsül ve iğne dinlenme ile düzelmişti

Zizu kalp atışı varsa bı 2-3 gün önemli deyil

Arkadaşlar bahçeci brisitish şimdiki adıyla ikinci tedavim bahsettiğim 4 bb de olumsuz oldu. Bugün kesinleşti hayırlısı yeni bir merkez arayışına girdim hayırlısı. 24.gün 7 rahimle transfer yapıldı olumsuz konuşmadı Hasan bey ama olmadı gerçi herkes olumlu konuşuyor ama olmuyor. Galiba ben hiç anne olamayacağım artık böyle düşünür oldum.

Arkadaşlar bahçeci brisitish şimdiki adıyla ikinci tedavim bahsettiğim 4 bb de olumsuz oldu. Bugün kesinleşti hayırlısı yeni bir merkez arayışına girdim hayırlısı. 24.gün 7 rahimle transfer yapıldı olumsuz konuşmadı Hasan bey ama olmadı gerçi herkes olumlu konuşuyor ama olmuyor. Galiba ben hiç anne olamayacağım artık böyle düşünür oldum.
Çok erken pes etin arkadaşım
İnanki bu iş ne zaman tutacağını bir Allah bilir
Son negativimden sonra rabbime dua ettim içimden bu annelik isteyini alsı ama görüyorsun hala pes etmeden bu yoldayım
Belkide olucak Allah içimden bu isteyi almıyor diye düşünüyorum

Çok erken pes etin arkadaşım
İnanki bu iş ne zaman tutacağını bir Allah bilir
Son negativimden sonra rabbime dua ettim içimden bu annelik isteyini alsı ama görüyorsun hala pes etmeden bu yoldayım
Belkide olucak Allah içimden bu isteyi almıyor diye düşünüyorum
Zaza acaba başka bir problem mi var rahimde felan daha kalitesiz embriyoların tuttuğuna şahit olduk. Rahim filmini en son iki yıl önce çektirdim sıvı birikmesi felan yoktu. Yani rahimde bi sorun olda ultrasonla görürler mi ya da histereskopi de sıvı birikmesi olsa görürler mi? Bilemedim ki başka ne sorun olabilir embriyo harici? Bana yol göster ne yapayım kafam karışık morfolojimiz 1 felan ama embriyo okuyor artık sorunu rahmimde arıyorum.

Zaza acaba başka bir problem mi var rahimde felan daha kalitesiz embriyoların tuttuğuna şahit olduk. Rahim filmini en son iki yıl önce çektirdim sıvı birikmesi felan yoktu. Yani rahimde bi sorun olda ultrasonla görürler mi ya da histereskopi de sıvı birikmesi olsa görürler mi? Bilemedim ki başka ne sorun olabilir embriyo harici? Bana yol göster ne yapayım kafam karışık morfolojimiz 1 felan ama embriyo okuyor artık sorunu rahmimde arıyorum.

Benim fikrimce ofis histeroskopi mutlaka şart
Ultrason her şeyi görmüyor

Canım 5. gün sonuç için erken olabilir. Kan testi mi yapmıştın?

Kızlar merhaba, test günüm 29 Ağustos. Regl günüm bugün ve inanılmaz belirtilerim var. Sanırım olmadı benim de :( Her an regl olacakmış gibiyim...

5. Gun testte cikmayabilir bence biraz daha beklemelisin. Henuz erken diye dusunuyorum

Arkadaşlar bu gün bende tedaviye başladık hayırlısıyla ilk ölçüm yapildi 4.4 bu seferde bana kalın geldi ilk önce tedaviye başlarken 3 milim olurdu bilgisi olan lütfen bilgi verebilirmi tedaviye başlarken endometyum kaç olmalı lütfen bilen varsa cevaplasın kafam çok karıştı acaba rahim tam dökülmedi mi yoksa

Arkadaşlar bu gün bende tedaviye başladık hayırlısıyla ilk ölçüm yapildi 4.4 bu seferde bana kalın geldi ilk önce tedaviye başlarken 3 milim olurdu bilgisi olan lütfen bilgi verebilirmi tedaviye başlarken endometyum kaç olmalı lütfen bilen varsa cevaplasın kafam çok karıştı acaba rahim tam dökülmedi mi yoksa
Kızlar bana cvp verebilecek kimse yokmu

kızlar merhaba birşey danışıcam sizlere? ben yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum ama bazı ailesel sorunlarımdan dolayı bir türlü başlayamadım. aklıma takılan bir konu var. ben erken menepozdan dolayı adet görmüyorum. 3-4 ay oldu adet görmeyeli. merkezlerle ön görüşmelerimde doktorun biri yumurta donasyonu öncesi ilaçla adet gördürüp temizlemek iyi olur,ondan sonra transfere hazırlarız dedi. bir diğeri ise adet gördürmeye gerek yok, direk ilaç başlayıp kalınlaşma sağlayabiliriz, transferi yapabiliriz dedi. sizce hangisi daha doğru olur. bana cevap yazarsanız çok sevinirim:KK9:

Back
X