Arkadaşlar bakü fiyatları neden uygun ? Orada neden deneyen az? Ben orayı düşünüyorum ama tercih edilmemesi korkutuyor. Eko. Yönden bana daha uygun orası. Olumlu sonuç alanlar yazabilir mi oradan? Sonuçta yumurta oradan da alınıyor transfer desen zor bir işlem değil. Yumurta iyi olduktan snra bana olumsuz bi tarafı yok gibi geliyor.

Arkadaşlar bakü fiyatları neden uygun ? Orada neden deneyen az? Ben orayı düşünüyorum ama tercih edilmemesi korkutuyor. Eko. Yönden bana daha uygun orası. Olumlu sonuç alanlar yazabilir mi oradan? Sonuçta yumurta oradan da alınıyor transfer desen zor bir işlem değil. Yumurta iyi olduktan snra bana olumsuz bi tarafı yok gibi geliyor.
Orda tedavi goren biri olarak ben memnun kaldim, evet ilk deneme basarisizdi ama daha 7 embriom var ve ins en kisa zamanda tekrar transfer olucak. Dr bey olsun hemsirer embriolog olsum hepsi tecrubeli. Ben hoca ile konustum niye olmadi diye bu isler birazda dogru zaman meselesi , rahim de sorun yok herhangi bir baska tedaviye de gerek yok kizkardesim olsaniz yine ayni sekilde donmuslarla devam ederdim dedi. Ben sanimiyetine inaniyorum. Tekrar denicem donmuslar bitene kadar. Evet fiyatlar uygun cunku zaten olmasi gereken meblah o dedi hoca ben onu da sordum. Azerbeycanda yasayan herkes orayi tercih ediyor ve basari orani cok yuksek, tedavide oldugum surece cok seye sahit oldum kendi kulaklarimla duydum. Takip edin instagramdan sonsuzluk merkezindiye sayfasi var . Arastirin iyice karar verirseniz hocamin telini veririm birde onunla gorusursunuz isterseniz . Sizin durumunuzu bilemiyorum tabii yasiniz cocuk var mi menapoz var mi vs ...

Kızlar 9.günüm sağlık ocağındaki sonucum 0 çıktı :( bildiğin sıfır yazıyla da rakamla da sıfır :( sanırım 12.güne de değişmez. Daha aonra değeri değişen oldu mu hiç 0 çıkıp da sonra yükselen.
Çok geçmiş olsun
Artık dondurulmuşlara odaklan

Canım çok tebrik ederim gözün Aydın çoğul bebek
Ya çok teşekkür ederim Yeşiladacım hep sizlerin güzel haberlerini okuyup umut doluyor ve hayal ediyordum. Umarım bu kutsal yolda emek veren, maddi manevi yıpranan tüm arkadaşlarım bir an önce bebeklerine kavuşurlar :)

Ya çok teşekkür ederim Yeşiladacım hep sizlerin güzel haberlerini okuyup umut doluyor ve hayal ediyordum. Umarım bu kutsal yolda emek veren, maddi manevi yıpranan tüm arkadaşlarım bir an önce bebeklerine kavuşurlar :)
Gözün aydın arkadaşım
Seninki ukraynaydı değilmi
Kaç yaşındasınız,ilk denemenlzmi?
Rahim kalınlığı kaçtı ve eşinizin sperm kalitesi nasıl
Birde biotex başlamadan sizden rahiminizle ilgili bir şey istedimi

Böyle bir yazı buldum yazıda değerin 8.9. Günden sonra artmaya başladığı yazıyor. kadın doğum uzmanı arkadaşım da 10.günden sonra değer pik yapar dedi. Umut fakirin ekmeği çıkmayan candan umut kesilmez misali bir ihtimal ilaçları kesmeyeceğim bakalım ne olacak. Olursa seviniriz olmazsa 10dk ağladım üzüldüm geçti zaten artık eskisi kadar da uzun uzun üzülmüyorum alıştım demek ki
Sen halil beyde denedim değilmi?
Birde senin progesteron yüksek çıkmıştı neden transfer etiler
Bir geniş yazsan düşünce verelim

Gözün aydın arkadaşım
Seninki ukraynaydı değilmi
Kaç yaşındasınız,ilk denemenlzmi?
Rahim kalınlığı kaçtı ve eşinizin sperm kalitesi nasıl
Birde biotex başlamadan sizden rahiminizle ilgili bir şey istedimi
Evet sevgili Zaza Ukrayna Kiev de Biotexcom adlı merkezde yaptırdık. Eşimin sperm hızı düşüktü ama doktor bunun sorun olmayacağını söyledi hatta buraya da yazmıştım endişelenip. 27 yaşında erken menopozum, rahmim 9 idi ama bana günde 4 estrofem kullandırttılar. Çünkü inceydi. Gitmeden vajinal ve göğüs ultrasonu istediler. Rahim kalınlığı istemediler ama ben burdan okuyup kendim yaptırmıştım 6 çıkmıştı gitmeden içim rahatlamıştı. İlaçları merkez vermişti zaten. Bir de merkezde 9 tüp kan aldılar ve rahime enjekte ettiler adı embriyo glue imiş. Embriyonun yapışıp tutunmasını sağlıyormuş orada öğrendim

Evet sevgili Zaza Ukrayna Kiev de Biotexcom adlı merkezde yaptırdık. Eşimin sperm hızı düşüktü ama doktor bunun sorun olmayacağını söyledi hatta buraya da yazmıştım endişelenip. 27 yaşında erken menopozum, rahmim 9 idi ama bana günde 4 estrofem kullandırttılar. Çünkü inceydi. Gitmeden vajinal ve göğüs ultrasonu istediler. Rahim kalınlığı istemediler ama ben burdan okuyup kendim yaptırmıştım 6 çıkmıştı gitmeden içim rahatlamıştı. İlaçları merkez vermişti zaten. Bir de merkezde 9 tüp kan aldılar ve rahime enjekte ettiler adı embriyo glue imiş. Embriyonun yapışıp tutunmasını sağlıyormuş orada öğrendim
Nolursun kuzlar yeni ne öğrendiniz yazın buraya
O kan alma ve rahime verme ücretlimiydi yoksa verdiyiniz ücret içindeydi

Cnm herşey fiyata dahil sadece uçak bileti alınıyor o kdr! Transferden 4-5 gün önce muayene edildiği gün 6-7 tüp kan alıyorlar ve bir kaç saat sonra geri rahime veriyorlar buna da embriyo glue diyorlar! Transfer zamanı o 1 hafta otellerinde herşey dahil ağırlıyorlar eşinizle birlikte

Cnm herşey fiyata dahil sadece uçak bileti alınıyor o kdr! Transferden 4-5 gün önce muayene edildiği gün 6-7 tüp kan alıyorlar ve bir kaç saat sonra geri rahime veriyorlar buna da embriyo glue diyorlar! Transfer zamanı o 1 hafta otellerinde herşey dahil ağırlıyorlar eşinizle birlikte
Sizde mi orda tedavi gördünüz

Evet ücretsiz tamamen embriyo glue ben etkisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kan pıhtı problemi olanlara kıbrısta yapılan ücretli serumu da ücretsiz yapıyorlar. Hatta sevgili S Sebcey e yaptılar. Ben secey vasıtasıyla gittim önce o araştırmıştı sağolsun. İlk gidişte 2 gün otelde kaldık, otel, yemek (3 öğün) ve tüm ulaşım onlardan hiç para harcamadan döndük. Transferde 9 gün kaldım yine otel, yeme içme Kiev’de ulaşım onlardan. Biz sadece uçak parası verdik ilk gidişte 2500 ikinci gidişte 3000 tl. Transferde keyfi olarak tüm Kiev’i gezdik ve para harcadık ama tercih edilmezse yine hiç para harcamadan dönülür çok rahat. İlaçlar ücretsiz. Otel ve yeme içme, özel araçlarla alınma gayet güzeldi. Bu bilgiler yok sayfada o yüzden yazma gereği duydum. Ha bir de transfer sonrası 3 adet bhcg içeren iğne de vurulduk belki diğer merkezler de yapıyordur ama benim garibime gitmişti

Back
X