Canım gözün aydın bence doya doya sevin artık. Sen çok erken yaptırdığın için sana zaman geçmemiştir ama bu kadar takılma sonucun tadını çıkar
Haklısın sanırım anne olmak böyle bişey hep bi endişe hep bi panik, sanırım yıllardır uğraşıp olumsuzluklara çok karşılaşınca insan bellide inanamıyo bile ama valla artık normal hayatıma dönüp tabi yine dikkat ederek herşeyi rabbime bırakıyorum hayırlısı ile anne olmayı nasip eder inşş tabi cümlemize çok sağol canım 💕

Canım arkadaşım sen şu uygun yani ucuz olan testler den mi aldın yoksa biraz daha iyi olandan mı? Bu benim başıma daha önce geldi ondan soruyorum gerçi benimde pozitifti kimyasal oldu ozmnlar
Benimki sadece erken gebelik testin de çıkıyo hala normalde çıkmıyo inşşallah yarın hayırlı güzel sonuç alırsın olumlu düşünmek zorundayız hiç vazgeçmek 💪🏼
asla vazgeçmedim ınsallah kanda çıkar cikmazsada hayatın sonu deil diye düşünüyorum ben alıştım galiba artık bütün üzüntülere rabbim başka dert vermesin. senin değerinde artmış canim Hayırlı olsun sanırım bebisler ikiz senin içime doğdu birden.kendine ve bebislerin çok dikkat et canim ınsallah değerlerin katlanacak herşey güzel olacak

asla vazgeçmedim ınsallah kanda çıkar cikmazsada hayatın sonu deil diye düşünüyorum ben alıştım galiba artık bütün üzüntülere rabbim başka dert vermesin. senin değerinde artmış canim Hayırlı olsun sanırım bebisler ikiz senin içime doğdu birden.kendine ve bebislerin çok dikkat et canim ınsallah değerlerin katlanacak herşey güzel olacak
Çok saol canım inşş Rabbim evladında hayırlısını versin , hayat zaten biz plan yaparken yaşadıklarımız, herşeyin sonu hayır olsun canım yine de yarın hayırlı haberlerini bekliyorum 💝

Çok saol canım inşş Rabbim evladında hayırlısını versin , hayat zaten biz plan yaparken yaşadıklarımız, herşeyin sonu hayır olsun canım yine de yarın hayırlı haberlerini bekliyorum 💝
Canım benim çok teşekkür ederim moralim düzeldi olumlu olumsuz haber vericem canim

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuç bekleyenlere de hayırlı sonuçlar diliyorum. ❤Zaza abla senin için de güzel şeyler diliyorum, umarım olur bu kez. Ben beklemedeyim son negatiften sonra. Bir yandan acele etmek istiyorum bir yandan da hiç içim almıyor. Bugün bir akadaşımın pozitif haberini aldım o da ilk denemede. Diyorum ki insanlar ne kadar şanslı ya bu şans beni neden bir türlü bulmuyor anlamıyorum. Napacağımı şaşırmış haldeyim. Eşim de depresyonda 😂 onu mu teselli edicem kendimi mi
Aynı bende bu durumdayım arkadaşım son negatiften sonra tekrar denemekten korkuyorum seni anlıyorum

Aynı bende bu durumdayım arkadaşım son negatiften sonra tekrar denemekten korkuyorum seni anlıyorum
Insanda bir korku oluyor demi arkadaşlar bıkkın yorgun hissediyor insan kendini talihsiz ve zavallıymış gibi hâlbuki öle değiliz. Ben pozitif sonuç alanlarla birlikte mutlu oluyorum çok seviniyorum vallahi billahi.kendi sıkıntımı derdimi unutuyorum.rabbime binlerce şükürler olsun hepimiz güçlü kadınlarız.herseyde bir hayır vardır.

Çok teşekkür ediyorum canım evet 12. Gün testi benim bundan önce ki hamileliğim ikizdi maalesef erken doğum oldu ikisini de kaybettim. Onun için Allah’ın taktiri en hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun 🙏
Eski günleri unut artık
Bu gebelik sana evlatlarla mükafatlanıcsk
Bide geçen gebelik üçüzdü reduksiyona bağlı komplikasyon ola bilir

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuç bekleyenlere de hayırlı sonuçlar diliyorum. ❤Zaza abla senin için de güzel şeyler diliyorum, umarım olur bu kez. Ben beklemedeyim son negatiften sonra. Bir yandan acele etmek istiyorum bir yandan da hiç içim almıyor. Bugün bir akadaşımın pozitif haberini aldım o da ilk denemede. Diyorum ki insanlar ne kadar şanslı ya bu şans beni neden bir türlü bulmuyor anlamıyorum. Napacağımı şaşırmış haldeyim. Eşim de depresyonda 😂 onu mu teselli edicem kendimi mi
İnşallah bu defa son olur kuzum ve güzel sonuçlanır

Arkadaşlar son beta yani 11. Gün 286 çıktı hep tam tamına 2 kat artıyo bi türlü doya doya sevinemedim sanki matematik dersi x 2 😂😂 valla sinirim bozuldu,şimdi bi daha bekle 2 gün hiç böyle bişey yaşayan yada duyan var mı
7. Gün 73.84
9. Gün 142.63
11. Gün 286.49
Gayet güzel gidiyor maşallah

Canım benim negatif senden korksun, tam tersine daha hırslanman, daha güçlü kalkıp tekrar denemen lazım
Ben ikizlerimi 24. Haftada normal doğumla dünyaya getirdim 12 saat sancı çektim bebeklerim 12 saat yaşadı ve eve elim kolum boş döndüm de korkmadım yılmadım pes etmedim tekrar denedim çok şükür ki hamileyim üstelik aradan sadece 6 ay geçti inancımı da isteğimi de hiç kaybetmedim.
Lütfen maddi gücünüz yettiği sürece pes etmeyin ileride hiçbirşeyin pişmanlığını yaşamamak için varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. Olursa çok güzel olur olmazsa da herşey Allahtan en azından arkaya dönüp baktığımızda elimizden geleni yaptık nasip değilmiş diyebilelim

Canım sana 3 günlük embriyo transfer etmişler değilmi?inşallah gebe kal anne ol
Ama olmasa murat beyden 5 günlük embriyo transferi talep et

Eski günleri unut artık
Bu gebelik sana evlatlarla mükafatlanıcsk
Bide geçen gebelik üçüzdü reduksiyona bağlı komplikasyon ola bilir
İnşallah zazacım bu sefer herşey güzel olacak öyle hissediyorum, korkmuyorum dersem yalan olur tabi ama daha dikkatliyim işe gitmiyorum rapor alıyorum sürekli yemek ortalık toparlama dışında da hiç bir iş yapmıyorum ☺️

Canım sana 3 günlük embriyo transfer etmişler değilmi?inşallah gebe kal anne ol
Ama olmasa murat beyden 5 günlük embriyo transferi talep et
Evet canim 3 günlük dediler 5.gün transfer ettiler 2.sını dondurduk dedi murat bey olası negatif durumda onu söyleyeceğim

Evet canim 3 günlük dediler 5.gün transfer ettiler 2.sını dondurduk dedi murat bey olası negatif durumda onu söyleyeceğim
Acaba dondurduklarıda 3 günlükmü?
Aynı şey trşiladanın başınada geldi
İstersin eskileri oku

Back
X