Evet doğuş ta yaptırdım beşinci gün embriyosu yalnız benim aklıma takılan zaza nın da bahsettiği shemsin de bahsettiği rahim duvarı benim transfer den bir hafta önce Rahim duvarı 13,5 falandı çok güzel dedi estrofem 3*1 kullandım transfer de de hiç bakmadılar bile ne kadar şimdi de 7 gün o zaman zazaya sordum ama görmedi sanırım şimdi bana tutmayacağını bile bile mi transfer yaptılar
Tutmuştur ya güzel haberini alırız inşallah

Ya biliyorum şimdi kötü düşünmemem lazım ama kendimi kandırmanın da bir anlamı yok 5 gün de beklesem bugün de baksam sonuç negatif olacak test almadım kullanırım diye şu an o kadar üzgünüm ki

Ya biliyorum şimdi kötü düşünmemem lazım ama kendimi kandırmanın da bir anlamı yok 5 gün de beklesem bugün de baksam sonuç negatif olacak test almadım kullanırım diye şu an o kadar üzgünüm ki
Ama rahim duvarı 13.5 transfere uygun diye biliyorum bende kendinizi üzmeyin bence test yapmadan 😕

İnşallah poz
Bence pozitif hadi inşallah Rabbim bende 7 gündeyim bugün ama korkudan bakamıyorum totem yaptım aslında negatif cevabı görmeye hazır hissetmiyorum bugün okudum mesela bende rahim yapışması vardı bu kişilerde gebelik zormuş en azından şimdi içimde umut var
inşallah pozitif alırsın
Rahimde yapisiklik varmış ya tedavi oldunuz mu bendede varmış doktor ultrasyondan bakınca dedi.

Dün iki saat kendimi bir odaya kapatıp ağladım zaten canım da sıkkındı bir de bu düşünce üstüne gelince tuz biber oldu..: ben yapışıklık için tedavi olmadım daha doğrusu tedavi olmam gerektiğini bilmiyordum zamanında doktor bana bunun için ameliyat olabilirsin ama açıldıkça tekrar eder ayağını kendini sıcak tut demişti bende öyle yapmaya çalıştım rahim duvarı için de bir hafta evveli 13.5 idi daha da arttı ise o zaman sıkıntı anladığım kadarıyla neyse şu an benim en büyük sırdaşımsınız belki normal hayatta hiç karşılaşmayacağız ama burada bir kader arkadaşlığı yapıyoruz beni dinlediğiniz için teşekkür ederim

Evet doğuş ta yaptırdım beşinci gün embriyosu yalnız benim aklıma takılan zaza nın da bahsettiği shemsin de bahsettiği rahim duvarı benim transfer den bir hafta önce Rahim duvarı 13,5 falandı çok güzel dedi estrofem 3*1 kullandım transfer de de hiç bakmadılar bile ne kadar şimdi de 7 gün o zaman zazaya sordum ama görmedi sanırım şimdi bana tutmayacağını bile bile mi transfer yaptılar
Gördüm canım ama şimdi yorum yapılırmı
Belkide hamilesin

İnşallah pozitif canım senin tekrar tebrik ederim Allah tamamına erdirsin telaşını atlat sonra da bize anlat senin kaçıncı idi bu arada
Tesekkurler cwnim ikinci transfer daha once transfer olmadan kendi yunurtalarimla iki jez denedik

Dün iki saat kendimi bir odaya kapatıp ağladım zaten canım da sıkkındı bir de bu düşünce üstüne gelince tuz biber oldu..: ben yapışıklık için tedavi olmadım daha doğrusu tedavi olmam gerektiğini bilmiyordum zamanında doktor bana bunun için ameliyat olabilirsin ama açıldıkça tekrar eder ayağını kendini sıcak tut demişti bende öyle yapmaya çalıştım rahim duvarı için de bir hafta evveli 13.5 idi daha da arttı ise o zaman sıkıntı anladığım kadarıyla neyse şu an benim en büyük sırdaşımsınız belki normal hayatta hiç karşılaşmayacağız ama burada bir kader arkadaşlığı yapıyoruz beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Test yapmadab bi gun once saatlerce agladim bende olmadigina o kadar emindimki hattda iki test yaptim yine inanamiyorum esimle dalga geciyoruz bu testler bozuk diye yarin kan vericem insallah ki jandw cikicak o zaman artis olucakmi diye endisenecegiz sonra kese sonra kalp sonra ikizmj ikizse dusuk riski falan derken bizim gibi zorluklarla hamile kalan arkadslar 9 ay boyunca hamilelik tadini cikaramiyo bu yuzden uzulme ve mucizelere inan canim

İnşallah dediğin gibi olur haklısın hep korku hep acaba olacak ama yine de istiyoruz düşünmemeye çalışıyorum ama elimde telefon sürekli bakıyorum okuyorum mucize istiyorum yüce Rabbimden Allah ım hepimize güç versin

İnşallah dediğin gibi olur haklısın hep korku hep acaba olacak ama yine de istiyoruz düşünmemeye çalışıyorum ama elimde telefon sürekli bakıyorum okuyorum mucize istiyorum yüce Rabbimden Allah ım hepimize güç versin
Pozitif düşün pozitif olsun ha sen yaptinmiki diyeceksin maalesef yapamadım pozitif düşünemedim çünkü ilk baştan beri pozitif hissedememiştim sen lütfen üzülme kolay deil üzülmemek elinde olmuyo insanın o bakımdan haklisin canim.hakkinda hayırlısı olsun.senin yine 13.5 kalınlığın iyiymiş benim 7.5 dediler tamam dediler kalınlığına transferdede bakılmadı aklımda soru işaretleriyle girdim transfere.bidaha yaparmışım kalınlığına baktirdimadan transfere girmicem restimi koydum dedim transferden yarim saat bile olsun lütfen bakılsın busefer diye kabul ettiler bu sefer akıllandım ilkinde ne hata var hala bulunamadı bana 1 haftaya adet olacaksın dediler ilacı bırakır bırakmaz 2 gün sonra ader oldum hastanelik oldum çok afedersiniz içim söküldü aldığım ağrı kesiciler ise yaramadı.senin için ınsallah hayırlı olur.rabbim yüzünü güldürsün.

Peki ya benim testlere doyamamam ilk yaptiklarmdan farkli marka trstler bunlar ilki silk cikinca dunyam karardi iyikide idrari bekletdim gidib hemen ayni markalardan aldim ayni marka nasil ayni idrari boyle farkli yansita bilirin resmi en sonuncu boyle cikmazsa vallah bebek gitdi diye sabaha kadar kendimi yerdim

Eklentiler

• EA221F17-CE97-427D-B463-3106345B6EE2.webp
    EA221F17-CE97-427D-B463-3106345B6EE2.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 594A41E2-4477-4C77-ABDD-80888C83B531.webp
    594A41E2-4477-4C77-ABDD-80888C83B531.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 50
Peki ya benim testlere doyamamam ilk yaptiklarmdan farkli marka trstler bunlar ilki silk cikinca dunyam karardi iyikide idrari bekletdim gidib hemen ayni markalardan aldim ayni marka nasil ayni idrari boyle farkli yansita bilirin resmi en sonuncu boyle cikmazsa vallah bebek gitdi diye sabaha kadar kendimi yerdim
Canım kendini ne kadar çok strese sokuyorsun biraz rahat ol lütfen tamam artık kan tahlilini bekle sonuç pozitif sonucun tadını çıkar

Sen üzülme bebişin inşallah sana sımsıkı sarılıyor hiç belirti hissettin mi kendinde kasıkda sancı yada tutunma kanaması falan

Sen üzülme bebişin inşallah sana sımsıkı sarılıyor hiç belirti hissettin mi kendinde kasıkda sancı yada tutunma kanaması falan
Canim qaz problemim vardi zaten ilaclar yapiyo negativde de transfer iptalinde de oluyo, gecen sefer tum ihtimalleri yasayip kesin tutdu diyodum bu seger hicbisey hiss etmedim transferden sonra bi gun yaklasik bes on dakka icinde atesim yuksekdi ve dustu dustujden sonra olctugumde 37.3 falandi yani hemsirehe sordum iyi bisiy implantasyon olmus ola bilr soylendi, dunden beri yani 8 gun aksamindan bide bugun ara ara hafiften ama hani bi iki gune adet olursunuzde iciniz cekilr gibi bisey var hic bel agrisi falan cekmiyorum zaten gecen sefer cektigimde kesin gitdi dedim

Ben belirtilere inanmıyorum bu yüzden kendimi hiç dinlemiyorum insana boşuna stres yapıyor.

Üzülme belkide hamilesin. İnşallah öyledir.

Kızlar 17. Gün beta 3.440 çıktı sizce hangi gün gitsem karından yolk sac, kalp atışını fln görebiliriz. Daha önce keseden öteye gidemediğim için bi kere de herşeyi görüp öğrensem diyorum bilmiyorum hatamı ediyorum
Canim 3mu 300mu? 3 ben bildigim kadariyla negativ sonuc eminmjsin sonucun oyle oldugundan

Back
X