Malesef 3 transferi negativ oldu
20 kasım klinik arıyacak bakalım açıklaması ne olucak
Üzüldüm zazacım. Neden bu kadar yavaş yürüyo ki işler negatifse o gün aranmıyo. Zaten en zor süreç negatifi gördüğün ilk birkaç gün değil mi. Sanırım tek embriyo transferi yapıyo olmaları da şansı düşürdü. Maliyeti ne kadardı çekte senin bilgin var mı zaza? Sen biraz anlattığında o merkeze çok olumlu bakmıştım ben.

Tamam o zaman kesin gorursun keseyi
Süper rabbime şükür ınsallah sağ salim kucaklariniza elmayı nasip etsin yüce rabbim.hamile haberlerinizi aldıkça mutluluğum 2 kat daha artıyor süper yaaaa bütün sıkıntımı derdimi unutuyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.🤲🤲🤲🤲🙏🙏😉🤰🤰

Süper rabbime şükür ınsallah sağ salim kucaklariniza elmayı nasip etsin yüce rabbim.hamile haberlerinizi aldıkça mutluluğum 2 kat daha artıyor süper yaaaa bütün sıkıntımı derdimi unutuyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.🤲🤲🤲🤲🙏🙏😉🤰🤰
Amiiinnm çok sağol canım benim hepimiz peşpeşe sağ salim kucağımiza alırız inss evlatlarımızı 🙏🙏🙏

Allah o guzel kalbine gore versin canim benim yarin kan vericem sizide haberdar ederim :)

Üzüldüm zazacım. Neden bu kadar yavaş yürüyo ki işler negatifse o gün aranmıyo. Zaten en zor süreç negatifi gördüğün ilk birkaç gün değil mi. Sanırım tek embriyo transferi yapıyo olmaları da şansı düşürdü. Maliyeti ne kadardı çekte senin bilgin var mı zaza? Sen biraz anlattığında o merkeze çok olumlu bakmıştım ben.
İnan bende olumlu bakıyordum ama ne yazıki olmadı
Doktor yırt dışındaymış dönünce arıyacakmış
Bu merkezinde sevmediyim şeyi tek embriyo transferi ve her transfere 2 bin euro alıyorlar
Çarşamba arıyacaklar bakalım ne diyecekler

Amiiinnm çok sağol canım benim hepimiz peşpeşe sağ salim kucağımiza alırız inss evlatlarımızı 🙏🙏🙏
Kuzum artık bırak kanda baktırmanı maşallah her şey yolunda ve gebeliğin tadını çıkar
Acele etme 10 güne git artık kalbini duy ve mutlu ol

Kuzum artık bırak kanda baktırmanı maşallah her şey yolunda ve gebeliğin tadını çıkar
Acele etme 10 güne git artık kalbini duy ve mutlu ol
Canım zazam ztn baktirmiycam artık bu cuma yada pazartesi doktora gidicem hayırlısıyla en kısa zaman da seninde başına canım benim💓

Günaydın kızlar bugün benim de 9. Günüm 9 kasımda transfer oldu. Doktor bana 8 kasımdan itibaren 12 gün süreyle oxapar ve prolutex iğne vermişti ama transfer 9 kasım devam eden 12 gün olunca sanki toplamda 13 gün mü iğne olmam gerekiyor yoksa kan testi vereceğim gün ilaç olmayacak mı ben hala bakmadım bakamadım12. güne kadar bekleyeyim diyorum siz ne dersiniz

Keseyi gördük kızlar çok şükür bi tane 🙏
Demek ki kan değerleri çoğul gebelikler ilgili çokta kesin bilgi vermiyor 🤣
İnşallah Allahım hepinize nasip etsin 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyütelim

Gözün aydın inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bu haberileri okumak içimi ferahlatıyor :KK200:
Hangi merkezde yaptırmıştın acaba ? Ben de önümüzde ki ay düşünüyorum.

Günaydın kızlar bugün benim de 9. Günüm 9 kasımda transfer oldu. Doktor bana 8 kasımdan itibaren 12 gün süreyle oxapar ve prolutex iğne vermişti ama transfer 9 kasım devam eden 12 gün olunca sanki toplamda 13 gün mü iğne olmam gerekiyor yoksa kan testi vereceğim gün ilaç olmayacak mı ben hala bakmadım bakamadım12. güne kadar bekleyeyim diyorum siz ne dersiniz
Doktor ne dediyse o ben öyle yaparım yani vardır bir bildiği 👍

Canım kliniğini arayıp sorsana, aklında soru işareti kalmasın .
Bencede test gününü bekle, ben sonuç olumsuz olursa etkilenmemek için bir gün öncesinde idrarda bakmıştım.

Gözün aydın inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bu haberileri okumak içimi ferahlatıyor :KK200:
Hangi merkezde yaptırmıştın acaba ? Ben de önümüzde ki ay düşünüyorum.
Çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda inşallah size olsun inşallah. Ben kyrna ( Girne) tüp bebek merkezinde yaptırdım

Canım kliniğini arayıp sorsana, aklında soru işareti kalmasın .
Bencede test gününü bekle, ben sonuç olumsuz olursa etkilenmemek için bir gün öncesinde idrarda bakmıştım.
zaten 12. gün kan vermeye gideceğim ya o zaman sorayım diyorum. Bir gün öncesi test yapmayı ben de düşündüm ama bir yandan da totem yaptım. bir öcekinde 8.gün yapmaya başladım ve hep negatifi gördüm her yaptığımda da ağladım. Bu kez direk cevabı alayım diye düşündüm. Kasıklarımda iki gündür sancı da var kasılma gibi. Adet göreceğim onun sancısı mı yoksa diğerimi onu da bilmiyorum. Hep diyoruz ya herşeyden kendimize iyi kötü yorumlar çıkarıyoruz. En azından bu sefer çok pozitif cevap alan var aramızda bu da umutlandırıyor beni bakalım.

Kizlar sonuc pozitiv 509 gibi bisey soyledi zaten pozitiv dedikten sonrasini hatrlamiyorum ciglik falan atdim 😂 hayirlisiyla tekrarliycaz testi rabbim her kesin yardimcisi olsun 😘
Hadi gözün aydın değerinde çok güzel insallaaaahhh çok güzel artar değerin allah tamamına erdirsin 🙏🙏🙏

Back
X