Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer 30 ekimde oldu yanlış hatırlamıyorsun canım 5+6 bugün ama kalp atışı duyulduÖncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucagınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah. Ama ben mi yanlış hatırlıyorum Hayall, kuzu henuz 5 haftalık dememıs miydin? Ne zaman oldu sizin transfer ki?Kalp atısını duymak ıcin erken değil mi henüz?
Canım ben artık değerlere çok inanmıyorum benim 4 kat artış oldu ve tek bebek. Ama çok şükür ne güzel değerin yüksek tebrik ediyorum Allahım en hayırlısı neyse onu versin. Sağlıklı bir gebelik olacaksa, sağlıkla kucağına alacaksan, inşallah ikizdir canımağlamaktan gözlerim şişti çok heyecanıyım zaza ne olur sen de birşey söyle test de 998 çıktı ikiz olabilir dediler bugün 12. günüm çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım ilaçlara devam mı edeceğim hoca iki gün sonra tekrar yaptır testi dedi
süper haberağlamaktan gözlerim şişti çok heyecanıyım zaza ne olur sen de birşey söyle test de 998 çıktı ikiz olabilir dediler bugün 12. günüm çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım ilaçlara devam mı edeceğim hoca iki gün sonra tekrar yaptır testi dedi
ağlamaktan gözlerim şişti çok heyecanıyım zaza ne olur sen de birşey söyle test de 998 çıktı ikiz olabilir dediler bugün 12. günüm çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım ilaçlara devam mı edeceğim hoca iki gün sonra tekrar yaptır testi dedi
Canim neden agliyosun tebrikler gozun aydinağlamaktan gözlerim şişti çok heyecanıyım zaza ne olur sen de birşey söyle test de 998 çıktı ikiz olabilir dediler bugün 12. günüm çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım ilaçlara devam mı edeceğim hoca iki gün sonra tekrar yaptır testi dedi
Aminnn teşekkür ederim sağlıkla olsun da gerçekten korkuyorum bende pozitif gören diğer arkadaşlarım gibi çok umutsuzdum kız müjdemi isterim diyince hıçkırmaktan konuşamadımCanım ben artık değerlere çok inanmıyorum benim 4 kat artış oldu ve tek bebek. Ama çok şükür ne güzel değerin yüksek tebrik ediyorum Allahım en hayırlısı neyse onu versin. Sağlıklı bir gebelik olacaksa, sağlıkla kucağına alacaksan, inşallah ikizdir canım
Canim neden agliyosun tebrikler gozun aydin
Vallah villa gibi bir klinikBu doktorun yeri için klinik gibi değil diyorlar acayip bi yermiş güven vermiyor gibi dediler duydunmu böyle bir şey Zaza.
Çok şükürÇok şükür Kalp atışını da duyduk kızlar tek bir tane bebecik var. Darısı hepinize olsun inşallah![]()
Allaha binlerce şükürağlamaktan gözlerim şişti çok heyecanıyım zaza ne olur sen de birşey söyle test de 998 çıktı ikiz olabilir dediler bugün 12. günüm çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım ilaçlara devam mı edeceğim hoca iki gün sonra tekrar yaptır testi dedi
Aminnn teşekkür ederim inşallah senin de güzel haberlerini yakında burada göreceğiz devam ediyorum ilaçlara bu arada devam eden süreçte doktor ve hastane tercihini nasıl yapmalıyım Ankara da Recai hoca ile başladım ben buna Cumartesi tekrar kan değerine bakılacak o zaman da konuşmayı düşündüm sizler nasıl yaptınız arkadaşlarAllaha binlerce şükür
İlaçlara devam
Rabbim kucağına almaya nasip etsin
çook şükür çooook tebrik ederimağlamaktan gözlerim şişti çok heyecanıyım zaza ne olur sen de birşey söyle test de 998 çıktı ikiz olabilir dediler bugün 12. günüm çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım ilaçlara devam mı edeceğim hoca iki gün sonra tekrar yaptır testi dedi
çok teşekkür ederimçook şükür çooook tebrik ederim
Canımmm gözün aydın kesin ikizağlamaktan gözlerim şişti çok heyecanıyım zaza ne olur sen de birşey söyle test de 998 çıktı ikiz olabilir dediler bugün 12. günüm çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım ilaçlara devam mı edeceğim hoca iki gün sonra tekrar yaptır testi dedi
Canim bende 10 gun 509 12 gun 1950 cikti 3 ola bilrmi ya ikiz?Canımmm gözün aydın kesin ikiz
Hamilelik takibini başkasına gitAminnn teşekkür ederim inşallah senin de güzel haberlerini yakında burada göreceğiz devam ediyorum ilaçlara bu arada devam eden süreçte doktor ve hastane tercihini nasıl yapmalıyım Ankara da Recai hoca ile başladım ben buna Cumartesi tekrar kan değerine bakılacak o zaman da konuşmayı düşündüm sizler nasıl yaptınız arkadaşlar
Siz nerde ve kime yaptırdınız?Bu doktorun yeri için klinik gibi değil diyorlar acayip bi yermiş güven vermiyor gibi dediler duydunmu böyle bir şey Zaza.
Daha yaptiramadimSiz nerde ve kime yaptırdınız?