- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Muhtemelen ikiz ve progesteron yetmiyorZazacim sen iyi bilirsin sabah kahvemsi pembemsi birazda beyazkmsi lekelenmem olmustu hemsirehin dediginimi anlamiyoruM acaba beynimmi dondu diye dusunuyorum progestan ignemi sabah olmustum oglen fitil olarak kullandigim ilac olarak devam rtdigim icin onu kullan bide pruliton dige igne yazdi ilk once kirmizi olursa kullanmam gerektivini dusundum sonra agrilarm artdi baya belim ve karnim acayip sekilde agrimaya basladi bide basim donmeye basladi Hemsireyi tekrar aradim Igneni yapmami soyledi igneyi yapib uyudum suan hic bir agrim falan yok normalede kasilarda batma olurdu o bile gitdi sizce bebege bisiy olirmu? Igne zararlimi diye sordum hayir dedi hemsire egerki baslarsam haftada bi kez yaptirmam gerektigini soyledi belkide gercekten dusuk olucakti onu onledi ama sonucta lekelenmeydi kirmizi kanama seklinde digildi simdide okuyorum pruluton diye igne uzerinde dusuk tehdidi olmadan hamileler kullanamaz falan yaziyorvallah agrim gectigine sevineyimmi uzuleyemmi bilemedim
Proluton depot haftada bir yaptır korkma
Faydası var zararı yok
Rahmindeki ağrı ve belin ağrısı düşük tehlikesidir
Yat dinlen
Kanaman olsa korkutma kendini