Kızlar adet oldum ve bugün Hasan beyin istediyi e2,progesteron ve tsh kan testi
Ve rahim yumurta ultrason resmini yarın watsapına atıcam
Yeni tedavi uygulayacaklar bana
Dualarınıza muhtacım güzel kalpli arkadaşlarım
Hakkında hayırlısı canım inşallh emeklerinin karşılığını alır güzel haberler verirsin bize dualarım seninle

cevabın için teşekkürler bizde ocak ayın da gitmeyi planlıyoruz benim de araştırmalarım sonucu halil ibrahim tekin var aklım da olan kafam o kadar karışık ki allah yardımcımız olsun ama burdan da birbirimize destek olursak çok mutlu olurum

Görüşmek başka yüzyüze konuşup pazarlık yapmak başka mutlaka yüzyüze görüşün. Mutlaka kendinize ne garanti ettiğini konuşun fiyatın içine otel ulaşım konaklama, bedava dondurma ne sokabilirseniz sokun, olursa 2.donör gerekirse ona da fiyat alın hepsini baştan belirleyin. Kesin donasyon yapacağız izlenimiyle gitmeyin sizi vaadlerle ikna etmesini sağlayacak ortam oluşturun bilemiyoruz ki ne yapsak modunda olun. 10-15 yumurta vaadedip 3 tane 3 günlük yumurta ile ortada bırakanlar var. Baştan konuşun ki itiraz etme hakkınız olsun. 10-15 yumurtanın en az yarısı 5 günlük olsun ısrar edin yoksa vazgeçerim deyin. Yumurtalar hakkında bilgi vermeden para alıp işleme başlamak isterler kabul etmeyin önce yumurtalar hakkında bilgi alın sonra ödeme yapın. Buradaki deneyimler çok değerli mutlaka son 2 yılı okuyup merkezler hakkında not alın. Bir de her yaş her insan için söyledikleri ayrı yaşınıza ve sağlık durumunuza göre farklı şeyler konuşabilirler bu sayfadaki deneyimleri okurken bunlara da dikkat edin.

Son düzenleme:
Cnm benim çok hayırlı uğurlu ve bol bol şanslı ol inşaallah tüm dualarım seninle bu sefer tüm kalbimle inanıyorum GÜZEL haberlerini alacağız rabbim yolunu açık etsin seni heyecanla bekliyorum :)

Görüşmek başka yüzyüze konuşup pazarlık yapmak başka mutlaka yüzyüze görüşün. Mutlaka kendinize ne garanti ettiğini konuşun fiyatın içine otel ulaşım konaklama, bedava dondurma ne sokabilirseniz sokun, olursa 2.donör gerekirse ona da fiyat alın hepsini baştan belirleyin. Kesin donasyon yapacağız izlenimiyle gitmeyin sizi vaadlerle ikna etmesini sağlayacak ortam oluşturun bilemiyoruz ki ne yapsak modunda olun. 10-15 yumurta vaadedip 3 tane 3 günlük yumurta ile ortada bırakanlar var. Baştan konuşun ki itiraz etme hakkınız olsun. 10-15 yumurtanın en az yarısı 5 günlük olsun ısrar edin yoksa vazgeçerim deyin. Yumurtalar hakkında bilgi vermeden para alıp işleme başlamak isterler kabul etmeyin önce yumurtalar hakkında bilgi alın sonra ödeme yapın. Buradaki deneyimler çok değerli mutlaka son 2 yılı okuyup merkezler hakkında not alın. Bir de her yaş her insan için söyledikleri ayrı yaşınıza ve sağlık durumunuza göre farklı şeyler konuşabilirler bu sayfadaki deneyimleri okurken bunlara da dikkat edin.
Maaalesef başta ilk bunları yapmadan gidiyoruz ben kendim için söylüyorum bunu sonra eski sayfaları okuya okuya bilgileri not alarak herkesin hikayesini okudukça artık daha bilinçli oldum ben şimdi merkezlere boyun eğmeyeceğiz bunu çok iyi anladim

Maaalesef başta ilk bunları yapmadan gidiyoruz ben kendim için söylüyorum bunu sonra eski sayfaları okuya okuya bilgileri not alarak herkesin hikayesini okudukça artık daha bilinçli oldum ben şimdi merkezlere boyun eğmeyeceğiz bunu çok iyi anladim
Dondurulmuslarim parasını istemişlerdi benden daha negatif olduğunun ilk günü hayır dedim kabul etmedik dedimki biz önce tetkikleri eksik olan hiçbirşeyi yaptırmadan vermeyeceğiz dedik önce hayır dediler ama başka yere gidecez dedi eşim öyle deyince işlemi yaptırınca ödeyin sorun deil dediler bu sefer bizim dediğimizi yapmak zorundalar affedersiniz biz parayı sokakta bulmadık canımız cikiyo o paraları ödeyeceğiz diye tabi merkezler bunu bilmiyor.

Cnm benim çok hayırlı uğurlu ve bol bol şanslı ol inşaallah tüm dualarım seninle bu sefer tüm kalbimle inanıyorum GÜZEL haberlerini alacağız rabbim yolunu açık etsin seni heyecanla bekliyorum :)
Insallah herşey hayırlı olur dualarını yolluyorum sana bol sans rabbim yüzünü güldürsün.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏

Bu soyledillerini uygulicaam ben dondurma islemini hic sormadim belki bamada dondurma yapmayip iki emriyoyla yolayacak bunu soyledigin cok iyi oldu saol bavim

Bu soyledillerini uygulicaam ben dondurma islemini hic sormadim belki bamada dondurma yapmayip iki emriyoyla yolayacak bunu soyledigin cok iyi oldu saol bavim
Kalan embriyo olursa atmaz tabiki dondurur ama bazısı 1 yıla bedava bazısı 500 euro falan alıyor

ben sana deneyimlerimden elde ettiğim kazanımları yazayım, başka yorumlarla birleştir,sen sorgulamasını yap. çünkü herkese eşit davranmıyor merkezler haberin ola !!! nereye gidersen git benzer şeylerle karşılaşacaksın, çünkü hepsi birbirinin aynısı. sadece kendi içlerinde ufak tefek farklılıklar oluyor. ben görüşmeye taaa kıbrısa kadar gidip karar verdim, doğru karar mı verdim tartışılır :KK57: ilk başta doğuş ile görüştüm, kendisini doktor diye tanıtan biri aradı, o kişi doktor değil embriyolog çıkınca güvenim sarsıldı, sonra burdaki yorumları okuyunca direk vazgeçtim. sonra arkadaşım dünya ıvf de çalışıyor, onu aracılığı ile dünya ıvf ile görüştüm, hem indirim yapmadılar fiyatları çok yüksek, hemde olumsuz çok şey yaşanmış vazgeçtim. bunlarla yüzyüze görüşmedim. sonra şimdi ki adı british olan eski bahçeciye karar verdim kıbrısa gittim görüşmeye. ama kıbrısa kadar gitmişken gynolife ve hitle de görüşeyim dedim. önce bahçeci ile görüştüm o zaman ekrem murat bilgin vardı, temiz bir hastne, çok iyi bir doktor ama kesin karar vermeden ordan çıktık. çünkü ilkinde olmazsa, ikinci de tekrar aynı fiyatı yapacaklarını söylediler ve geriye donmuş garantisi vermediler. sadece hep iki embriyo üzerine yoğunlaştılar. biz bu riski alamadık.ama şuan ücret politikaları değişmiş olabilir. ordan çıktık yürüyerek gynolife gittik, ama moral yerlerde tabi :KK43: ordaki temsilci bizi kabul etti,görüştük, bekleyebiiliriz dememize rağmen, ayaklarına kadar gitmişken doktorla görüştürmediler!! hastane temiz gelmedi ama içine giremediğimiz için hastanenin içini bilmiyorum. tabi ki de orayı tercih etmeyecektik !! sonra ertesi gün hit e gittik, doktor ilgisi fena değildi, hastane çok temizdi, hemşireler çok ilgiliydi. ilk verilecek ücret aynıydı ama sonrasında olmazsa işlerinin arkasında olduklarını, donör kaynaklı olursa indirim yapacaklarını söylediler. hemşire çok dürüsttü ve bu dürüstlük bizi ikna etti. orada ilk denemeyi yaptık, muhtemel embriyo kalitesi düşük olduğu için tutmadı ve geriye donmuş embriyo kalmadı. şimdi sadece transfer ücreti ödeyerek yeni donörle tekrar deniyeceğiz.
sana sadece tavsiye olarak şunları yazabilirim, türkiye den bir doktor tavsiyesi ile gitme, kendi araştırmanı kendin yap çünkü onlar nerden avanta alırlarsa oraya gönderiyorlar,çok ucuz adı belli olmayan yere gitme, burda canı sıkılan çok arkadaşımız oldu, bunların dışında ,nereyi tercih edersen et, hepsi benzer,ukrayna bile... şansı olanın ilk defasında tutuyor maşallah :nazar: :nazar:ama şansı olmayan böyle kıvranıyor :KK43: sana bol şans dilerim, ve lütfen sadece benim yorumumla hareket etme, çünkü her merkezden memnun olanda var, memnun olmayanda...objektif olmaya çalıştım. bu tamamen benim yaşadıklarım,benim yorumum seni yanıltmasın..
elifcim firdevs hanımla görüştünmü onun adını çok duyuyorum ben. onun merkezi, embrio laboratuarının donanımı kalitesi hakkında bilgin var mı

11 defa kendi yumurtamla denedim
Timur gürkan,recai bapuçcu,ahmet mehmet erdem kardeşleri,hakan(anatolia),volkan(genart), ve ss
Zaza selam biz seninle aynı doktorlara gitmişiz nerede ise Nova art da kardeşimin bebeği olmuştu ama benim için çok umut vermedi yumurta var ama sıkıntı olabilir dedi. Recai hocayı biliyorsun zaten ben de iş telaşından bir türlü fırsat bulup yazamadım herkese selam bu arada...

öncelikle çok teşekkür ederim.

çok içten ve detayı bir paylaşım oldu. ve aslında hepside doğru.

herkesin hiyaesi farklı, hastaneler de hem farklı hem aynı. herşey kısmet ve şans oluyor çoğu zaman.

ben de kk üzerinden araştırma yapıyorum zaten. 5-6 sene her ay gereksiz yere hormon tahlili yaptıran, ya da daha erken menopozu bile bilmeyen doktorlardan bıktım.
[/bende çok uğraştım türkiye deki doktorlarla, azıcık umut verip sonuna kadar sömürüyorlar. hakkında hayırlısı olsun, bol şans... takıldığın birşey olursa herzaman yazabilirsin.

Herkese merhaba arkadaşlar yoğunluktan bir türü yazamadım size biz şimdi 16 sındaki kalp atışımızı bekliyoruz inşallah. Yaşımın da verdiği ağırlıktan sanırım çok işim var ama çok uykum geliyor dönem dönem ilaçlardan dolayı aşldığım kilolar da eklenince bakalım hayırlısı. İkiz gebelik için Hayal et in dediği gibi dikkatli olmaya çalışıyorum ama terslikler peşimizi bırakmıyor. Her işte bir hayır vardır diyoruz biz de ama inanın bu aralar bir sıkıntı var adağımız vardı bebek haberini alınca yapalım demiştik onu yapamadık bu hafta sonu halledeceğiz ondan mıdır bilmiyorum. Yüce rabbim hepimize hayırlı ömürler nasip etsin. Yeni konu daha çak maddi kaynaklı sıkıntılar olduğunu çok okudum haklısınız ben de halen ilaç ve iğnelere para ödüyorum. Yüce rabbim bu gayretimizi karşılıksız bırakmasın sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Yaşlı bir anne olarak genç arkadaşlarımıza istiyorsanız pes etmeyin diyorum. Hepiniz sevgiyle kalın.

Herkese merhaba arkadaşlar yoğunluktan bir türü yazamadım size biz şimdi 16 sındaki kalp atışımızı bekliyoruz inşallah. Yaşımın da verdiği ağırlıktan sanırım çok işim var ama çok uykum geliyor dönem dönem ilaçlardan dolayı aşldığım kilolar da eklenince bakalım hayırlısı. İkiz gebelik için Hayal et in dediği gibi dikkatli olmaya çalışıyorum ama terslikler peşimizi bırakmıyor. Her işte bir hayır vardır diyoruz biz de ama inanın bu aralar bir sıkıntı var adağımız vardı bebek haberini alınca yapalım demiştik onu yapamadık bu hafta sonu halledeceğiz ondan mıdır bilmiyorum. Yüce rabbim hepimize hayırlı ömürler nasip etsin. Yeni konu daha çak maddi kaynaklı sıkıntılar olduğunu çok okudum haklısınız ben de halen ilaç ve iğnelere para ödüyorum. Yüce rabbim bu gayretimizi karşılıksız bırakmasın sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Yaşlı bir anne olarak genç arkadaşlarımıza istiyorsanız pes etmeyin diyorum. Hepiniz sevgiyle kalın.
Kurban olduğum rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebislerini bizi habersiz bırakma ayrıca yaşında ne varmış sonuçta anne olacaksın kuzucuklarina ve kendine iyi bak. Sen çok iyi bir anne olacaksın annelik yaşa bakmazmış bunu unutma.rabbim bizlerede nasip etsin yarabbim ınsallah kurban olduğum allahım en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏

Kurban olduğum rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebislerini bizi habersiz bırakma ayrıca yaşında ne varmış sonuçta anne olacaksın kuzucuklarina ve kendine iyi bak. Sen çok iyi bir anne olacaksın annelik yaşa bakmazmış bunu unutma.rabbim bizlerede nasip etsin yarabbim ınsallah kurban olduğum allahım en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏
Sen sağlığına dikkat et kardeşim ikiz gebeliği zordur daha söylemiştim kardeşimin bebisleri ikiz hamiliginde surekli orda olduğum için biliyorum inan bu sıkıntılar kısa bir süre sonra bitecek inan biz 7 ay kardeşimle beraber hastanede geçirdik ikiz bebeklerde böyle sıkıntılar olurmuş kucağına sağlıkla aldığın zaman bütün sıkıntıların bitecek ınsallah.

Hadi Zazam. Dualarımdasın. Bu sefer Allahım yüzünü güldürsün.🙏🙏🙏

Back
X