Kardaşim buna çok sevindim ınsallah sen anne olacaksın canim unlarındasın sende unutma.Onuda söyleyim en son histeroskopide rahim kavitesini birazda genişleti doktorum
Adet kanamam daha iyi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardaşim buna çok sevindim ınsallah sen anne olacaksın canim unlarındasın sende unutma.Onuda söyleyim en son histeroskopide rahim kavitesini birazda genişleti doktorum
Hadi inşallahOnuda söyleyim en son histeroskopide rahim kavitesini birazda genişleti doktorum
Dualarındasın.Kardaşim buna çok sevindim ınsallah sen anne olacaksın canim unlarındasın sende unutma.
Rabbim ınsallah senin yüzünü güldürür kardeşim zaza.Onuda söyleyim en son histeroskopide rahim kavitesini birazda genişleti doktorum
Eski sayfalarda firdevs aratın aklımda hiç iyi şeyler kalmamış bu isimle ilgilielifcim firdevs hanımla görüştünmü onun adını çok duyuyorum ben. onun merkezi, embrio laboratuarının donanımı kalitesi hakkında bilgin var mı
Hayırlısıyla bu sefer olacak inşallahBen başlıyacam Allah izin verirse
Ben uzun süredi hastalarıyımAllah yardimcin olsun. Allah gönlünün muradını hayirlisiyla versin. Bu British te hemen dönülüyor mu tele. Bide hasan beyle mi muhatap olunuyor hep.
Bu kez güzel haberlerimiz ard arda olsun kardeşimHemen hemen ayni donemde basliyoruz canim bende adetimin 4. Gunundeyim , umarim
Bu kez guler yuzumuz. Dualarim seninle![]()
AminBu kez güzel haberlerimiz ard arda olsun kardeşim
Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederizben sana deneyimlerimden elde ettiğim kazanımları yazayım, başka yorumlarla birleştir,sen sorgulamasını yap. çünkü herkese eşit davranmıyor merkezler haberin ola !!! nereye gidersen git benzer şeylerle karşılaşacaksın, çünkü hepsi birbirinin aynısı. sadece kendi içlerinde ufak tefek farklılıklar oluyor. ben görüşmeye taaa kıbrısa kadar gidip karar verdim, doğru karar mı verdim tartışılırilk başta doğuş ile görüştüm, kendisini doktor diye tanıtan biri aradı, o kişi doktor değil embriyolog çıkınca güvenim sarsıldı, sonra burdaki yorumları okuyunca direk vazgeçtim. sonra arkadaşım dünya ıvf de çalışıyor, onu aracılığı ile dünya ıvf ile görüştüm, hem indirim yapmadılar fiyatları çok yüksek, hemde olumsuz çok şey yaşanmış vazgeçtim. bunlarla yüzyüze görüşmedim. sonra şimdi ki adı british olan eski bahçeciye karar verdim kıbrısa gittim görüşmeye. ama kıbrısa kadar gitmişken gynolife ve hitle de görüşeyim dedim. önce bahçeci ile görüştüm o zaman ekrem murat bilgin vardı, temiz bir hastne, çok iyi bir doktor ama kesin karar vermeden ordan çıktık. çünkü ilkinde olmazsa, ikinci de tekrar aynı fiyatı yapacaklarını söylediler ve geriye donmuş garantisi vermediler. sadece hep iki embriyo üzerine yoğunlaştılar. biz bu riski alamadık.ama şuan ücret politikaları değişmiş olabilir. ordan çıktık yürüyerek gynolife gittik, ama moral yerlerde tabi
ordaki temsilci bizi kabul etti,görüştük, bekleyebiiliriz dememize rağmen, ayaklarına kadar gitmişken doktorla görüştürmediler!! hastane temiz gelmedi ama içine giremediğimiz için hastanenin içini bilmiyorum. tabi ki de orayı tercih etmeyecektik !! sonra ertesi gün hit e gittik, doktor ilgisi fena değildi, hastane çok temizdi, hemşireler çok ilgiliydi. ilk verilecek ücret aynıydı ama sonrasında olmazsa işlerinin arkasında olduklarını, donör kaynaklı olursa indirim yapacaklarını söylediler. hemşire çok dürüsttü ve bu dürüstlük bizi ikna etti. orada ilk denemeyi yaptık, muhtemel embriyo kalitesi düşük olduğu için tutmadı ve geriye donmuş embriyo kalmadı. şimdi sadece transfer ücreti ödeyerek yeni donörle tekrar deniyeceğiz.
sana sadece tavsiye olarak şunları yazabilirim, türkiye den bir doktor tavsiyesi ile gitme, kendi araştırmanı kendin yap çünkü onlar nerden avanta alırlarsa oraya gönderiyorlar,çok ucuz adı belli olmayan yere gitme, burda canı sıkılan çok arkadaşımız oldu, bunların dışında ,nereyi tercih edersen et, hepsi benzer,ukrayna bile... şansı olanın ilk defasında tutuyor maşallah![]()
ama şansı olmayan böyle kıvranıyor
sana bol şans dilerim, ve lütfen sadece benim yorumumla hareket etme, çünkü her merkezden memnun olanda var, memnun olmayanda...objektif olmaya çalıştım. bu tamamen benim yaşadıklarım,benim yorumum seni yanıltmasın..
Yolun açık olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar adet oldum ve bugün Hasan beyin istediyi e2,progesteron ve tsh kan testi
Ve rahim yumurta ultrason resmini yarın watsapına atıcam
Yeni tedavi uygulayacaklar bana
Dualarınıza muhtacım güzel kalpli arkadaşlarım
Muhteşem anlatmışsın çok çok teşekkür ederimGörüşmek başka yüzyüze konuşup pazarlık yapmak başka mutlaka yüzyüze görüşün. Mutlaka kendinize ne garanti ettiğini konuşun fiyatın içine otel ulaşım konaklama, bedava dondurma ne sokabilirseniz sokun, olursa 2.donör gerekirse ona da fiyat alın hepsini baştan belirleyin. Kesin donasyon yapacağız izlenimiyle gitmeyin sizi vaadlerle ikna etmesini sağlayacak ortam oluşturun bilemiyoruz ki ne yapsak modunda olun. 10-15 yumurta vaadedip 3 tane 3 günlük yumurta ile ortada bırakanlar var. Baştan konuşun ki itiraz etme hakkınız olsun. 10-15 yumurtanın en az yarısı 5 günlük olsun ısrar edin yoksa vazgeçerim deyin. Yumurtalar hakkında bilgi vermeden para alıp işleme başlamak isterler kabul etmeyin önce yumurtalar hakkında bilgi alın sonra ödeme yapın. Buradaki deneyimler çok değerli mutlaka son 2 yılı okuyup merkezler hakkında not alın. Bir de her yaş her insan için söyledikleri ayrı yaşınıza ve sağlık durumunuza göre farklı şeyler konuşabilirler bu sayfadaki deneyimleri okurken bunlara da dikkat edin.
Ne demek buradakiler kesinlikle dayanışmayı hak ediyor. Ben de çok kişiden deneyimlerini öğrendim sordum cevap aldım sağolsun hala da zaza ablaya soruyorum aklıma takılanları. Hiç bilmediğimiz kurtlar sofrası bir sektör bu mecburuz uyanık olmayaMuhteşem anlatmışsın çok çok teşekkür ederim
İyi hissettim bunları okuyunca
Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün ınş. ömrü uzun kısmeti bol olsun inş.benım 16 haftalık kanamayla kaybettim.kaybetmeseydım.aralık sonunda doğacaktı.nasıp olmadı.maddı ve manevi toparladıktan sonra başlayacam tedavıye.Allahım hiç bir anneyi evlat hasretiyle imtihan etmesin.inş burdaki bütün anne olmak isteyen herkesin muradını verir kucağını boş bırakmaz inş.aminnSelam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey
Nerdesin sen canımHadi Zazam. Dualarımdasın. Bu sefer Allahım yüzünü güldürsün.![]()
Allah analı babalı büyütsün canim benim dediğim gibi darısı ınsallah bizlerin başına bebisinle ve ailenle birlikte ömür boyu mutluluk dilerim rabbim bebeğini ve seni korusun.Selam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey
Amin hepimiz anne oluruz inşallah.kurban olduğum allahım en kısa zamanda sesimizi duyar ınsallahGozun aydin canim bu sayfada bize umut oldun insallah hayirli salih evlat olur ve bu sayfadaki herkes bebegine senin gibi kavusur![]()
Hal hazırda bir arkadaşım özelden bana yazıyor ve firdevste denemeleri hep üzücü sonuçlarlaEski sayfalarda firdevs aratın aklımda hiç iyi şeyler kalmamış bu isimle ilgili
Gerçekten çok zor bir durum bu ya inan kimeHal hazırda bir arkadaşım özelden bana yazıyor ve firdevste denemeleri hep üzücü sonuçlarla
Lütfen her kes yaşadığını sayfaya yazsın ve her kese agah olsun her şey
Pek zaman olmuyor artık. Ara sıra girip bakıyorum, alışkanlık işte. Çok güzel heyecanlı zamanlar geçirdik burda. Unutmak zor. Bende çok özlüyorum.Nerdesin sen canım
Nasılsın
Yavrun nasıl
Çok özledim seni