- 2 Ekim 2018
- 100
- 110
- 53
- 49
siz kimde tedavi oluyorsunuz acabaHal hazırda bir arkadaşım özelden bana yazıyor ve firdevste denemeleri hep üzücü sonuçlarla
Lütfen her kes yaşadığını sayfaya yazsın ve her kese agah olsun her şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kimde tedavi oluyorsunuz acabaHal hazırda bir arkadaşım özelden bana yazıyor ve firdevste denemeleri hep üzücü sonuçlarla
Lütfen her kes yaşadığını sayfaya yazsın ve her kese agah olsun her şey
Bende sizi öpüyorum çoklucaPek zaman olmuyor artık. Ara sıra girip bakıyorum, alışkanlık işte. Çok güzel heyecanlı zamanlar geçirdik burda. Unutmak zor. Bende çok özlüyorum.
Kızım 10 aylık oldu. Artık ANNE diyor, inşallah darısı herkesin başına. Öpüyorum.
Cem akarsuzazam merhaba
hangı doktor rahımın kalınlasmasını sagladı acaba ?
Benim güzel kardeşimRabbim inşallah yüzünü güldürür. Tüm kalbimle dua ediyorum canım benim. Sen anne olmayı en hakeden insanlardan birisin Rabbim kalbimin güzelliğinin ödülünü verecek
Benim kist yapışıklik var yani sıkıntılı sanırım rahmim. Bana Ankara'da uygun yollu bi doktor tavsiye edebilecek misin? Gitmeden önce bunları hallettirmem lazım. Ahmet erdem gel demişti ama kararsızim içime pek sinmediCem akarsu
British doktor Hasan Bankeroğlusiz kimde tedavi oluyorsunuz acaba
Kardeşim bu sefer anne olacaksın ben buna canı yürekten inanıyorum rabbim ınsallah yüzünü güldürecek dualarım seninle herzaman.British doktor Hasan Bankeroğlu
Ahmet erdem 2015 de histeroskopi yaptı ve cd istedim onuda kayb etmişlerdi her halde farklı bir kişinin cddini verdilerBenim kist yapışıklik var yani sıkıntılı sanırım rahmim. Bana Ankara'da uygun yollu bi doktor tavsiye edebilecek misin? Gitmeden önce bunları hallettirmem lazım. Ahmet erdem gel demişti ama kararsızim içime pek sinmedi
İnşallah kuzumKardeşim bu sefer anne olacaksın ben buna canı yürekten inanıyorum rabbim ınsallah yüzünü güldürecek dualarım seninle herzaman.
Masumum kaybolma-))En iyi gunlerin arkadaşım biz 9.aya girdik.inanki yemek.yemege VAKİT yok.yok birbirlerini.taniyolar artık kavgalar başladı oyuncak.kavgamiz var artık.bizimde :))))
Geldim :)))Masumum kaybolma-))
Bana neden yaptiriyorsun derse? Erken menopozum tüp bebek diyememAhmet erdem 2015 de histeroskopi yaptı ve cd istedim onuda kayb etmişlerdi her halde farklı bir kişinin cddini verdiler
Lütfen onada dikat edin
Cem Akarsu çok dürüst ve temiz kalpli bir doktor
Bir tek donasyonu söylemeyin
Donasyona hazırlamıyor
Ama onun dışında histeroskopi,tedavi,hamilelik takibi
Laporaskopi hepsini yapıyor
Özel ankara tüp bebek merkezindedir
Görüş istersin ve histeroskopi yaptırmak istiyorum deBana neden yaptiriyorsun derse? Erken menopozum tüp bebek diyemem
Sana özelden mesaj yazdım istersin bakBana neden yaptiriyorsun derse? Erken menopozum tüp bebek diyemem
Allah razı olsun canım. En kısa zamanda Rabbim tekrar denemek ve gebelik nasip etsin sana sağlıklı bir şekilde doğuma gitmeyi nasip etsin. Herşey de hayır var Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün ınş. ömrü uzun kısmeti bol olsun inş.benım 16 haftalık kanamayla kaybettim.kaybetmeseydım.aralık sonunda doğacaktı.nasıp olmadı.maddı ve manevi toparladıktan sonra başlayacam tedavıye.Allahım hiç bir anneyi evlat hasretiyle imtihan etmesin.inş burdaki bütün anne olmak isteyen herkesin muradını verir kucağını boş bırakmaz inş.aminn
kaç gram kaç gün yada hafta kullandınız acaba? prednol mu yoksa decort mu kullandınız acaba? bebeğe zararı olur diye korkuyorum
Doktor öneriyorsa olmaz heralde zararı sadece transfer sonrası uzun kullanmamak gerekiyor,kan testiniz inşallah pozitif cıkar sizde ogun bırakırsınızMerhaba prednol 4mg ama aynı anda iki tablet içtim transfer öncesi basladı transfer sonrası kan testine kadar devam ettim.
ben dogusla ıkı kere yaptım ve ıkıncı de hamıle kaldım. Embryologlar zatwn onemlı olan. Yer onermeyı hıc sevmıyorum herkes kendı gezsın secsın ama durduk yere de bır yerı tecrube etmeden kotulemeyelım lütfen.ben sana deneyimlerimden elde ettiğim kazanımları yazayım, başka yorumlarla birleştir,sen sorgulamasını yap. çünkü herkese eşit davranmıyor merkezler haberin ola !!! nereye gidersen git benzer şeylerle karşılaşacaksın, çünkü hepsi birbirinin aynısı. sadece kendi içlerinde ufak tefek farklılıklar oluyor. ben görüşmeye taaa kıbrısa kadar gidip karar verdim, doğru karar mı verdim tartışılırilk başta doğuş ile görüştüm, kendisini doktor diye tanıtan biri aradı, o kişi doktor değil embriyolog çıkınca güvenim sarsıldı, sonra burdaki yorumları okuyunca direk vazgeçtim. sonra arkadaşım dünya ıvf de çalışıyor, onu aracılığı ile dünya ıvf ile görüştüm, hem indirim yapmadılar fiyatları çok yüksek, hemde olumsuz çok şey yaşanmış vazgeçtim. bunlarla yüzyüze görüşmedim. sonra şimdi ki adı british olan eski bahçeciye karar verdim kıbrısa gittim görüşmeye. ama kıbrısa kadar gitmişken gynolife ve hitle de görüşeyim dedim. önce bahçeci ile görüştüm o zaman ekrem murat bilgin vardı, temiz bir hastne, çok iyi bir doktor ama kesin karar vermeden ordan çıktık. çünkü ilkinde olmazsa, ikinci de tekrar aynı fiyatı yapacaklarını söylediler ve geriye donmuş garantisi vermediler. sadece hep iki embriyo üzerine yoğunlaştılar. biz bu riski alamadık.ama şuan ücret politikaları değişmiş olabilir. ordan çıktık yürüyerek gynolife gittik, ama moral yerlerde tabi
ordaki temsilci bizi kabul etti,görüştük, bekleyebiiliriz dememize rağmen, ayaklarına kadar gitmişken doktorla görüştürmediler!! hastane temiz gelmedi ama içine giremediğimiz için hastanenin içini bilmiyorum. tabi ki de orayı tercih etmeyecektik !! sonra ertesi gün hit e gittik, doktor ilgisi fena değildi, hastane çok temizdi, hemşireler çok ilgiliydi. ilk verilecek ücret aynıydı ama sonrasında olmazsa işlerinin arkasında olduklarını, donör kaynaklı olursa indirim yapacaklarını söylediler. hemşire çok dürüsttü ve bu dürüstlük bizi ikna etti. orada ilk denemeyi yaptık, muhtemel embriyo kalitesi düşük olduğu için tutmadı ve geriye donmuş embriyo kalmadı. şimdi sadece transfer ücreti ödeyerek yeni donörle tekrar deniyeceğiz.
sana sadece tavsiye olarak şunları yazabilirim, türkiye den bir doktor tavsiyesi ile gitme, kendi araştırmanı kendin yap çünkü onlar nerden avanta alırlarsa oraya gönderiyorlar,çok ucuz adı belli olmayan yere gitme, burda canı sıkılan çok arkadaşımız oldu, bunların dışında ,nereyi tercih edersen et, hepsi benzer,ukrayna bile... şansı olanın ilk defasında tutuyor maşallah![]()
ama şansı olmayan böyle kıvranıyor
sana bol şans dilerim, ve lütfen sadece benim yorumumla hareket etme, çünkü her merkezden memnun olanda var, memnun olmayanda...objektif olmaya çalıştım. bu tamamen benim yaşadıklarım,benim yorumum seni yanıltmasın..