Hiç uğraşmayın Kıbrıs hem vatandaşları olarak hem ülke olarak bize en uyumlu yer. Bende çok araştırdım. Kıbrısa gittim. 52 gün önce bebeğimi kucağıma aldım.
Siz hangi merkezde mesleğinize kavuştunuz. Allah analı babalı büyütsün darısı basimiza

Kardeşim bu sefer anne olacaksın ben buna canı yürekten inanıyorum rabbim ınsallah yüzünü güldürecek dualarım seninle herzaman.
canım british dedikleri eski bahçeci mi kolan hastanesi dedikleri mi? bahçeci sanırım en pahalı olanı. çünkü türkiyede öyle. uvuz gibi görünüyor sonra her aşamasına ücret istiyorlar 1ay ara veriyorlar adına rahim dinlendirme diyorlar ona da para istiyorlar kıbrısta kaçıncı denemem doktorundan memnunmusun canım

embeiyolara genetik taram testi yapıyorlar down sendromı yada başka sakatlık hastalık varmı diye saglamsa transfer ediyorlar. kromozom genetik testi o esnada bebeğin cinsiyeti de öğreniliyor türkiyede cinsiyet önceden söylemek belirlemek yasak sadece hastalıklar var mı diye taranıyor kıbrısta cinsiyet de bakıp seçiyorlarmış. tabi maliyetli
Ne kadar peki maliyeti

canım british dedikleri eski bahçeci mi kolan hastanesi dedikleri mi? bahçeci sanırım en pahalı olanı. çünkü türkiyede öyle. uvuz gibi görünüyor sonra her aşamasına ücret istiyorlar 1ay ara veriyorlar adına rahim dinlendirme diyorlar ona da para istiyorlar kıbrısta kaçıncı denemem doktorundan memnunmusun canım
Eski bahçeci british kolan hastahanesi lefkoşada ben gynolife gittiğimde arkadaşlarımız orayı tercih etmişti aramışlardı ziyarete gittik hastane orası british kolan bayağı büyük tertemiz mis gibi bir yer fiat merkezlerin belirlediği fiatlar benim merkez 5000 euroyu british 5500 euro demişlerdi ama merkezlerin çoğu indirim yapiyo o bakımdan bir sıkıntı olmuyor.2.denememi yapıyorum gynolife ocak ayına kaldı 18 gün sonra historoskopi yaptıracam allah nasip ederse öbür ayın sonundada basısız dedi benim merkez ocak ayını bulucam hayırlısı nasip kısmet artık rabbim ol derse olur.buda olmazsa ki allah göstermesin 3.için sıfırdan başlamak tekrar bu bile benim moralimi bozuyor ınsallah donmus larla olsun istiyorum inan yoksa gücüm kalmadı yoksa zaten ara vericem pes etmiycem ama ara vermek zorundayım çok yıprandım

Ne kadar peki maliyeti
türkiyede embriyo başına 280 300 350dolar
Ne kadar peki maliyeti
turkiyede merkezine göre her bir embriyo balına 280 dolar 300 350 dolar civarı. çok pahakı ama o sağlam gelirse ve sağlam transfer okursa tutma ihtimalü çok çok yüksek ve hamilelikte bir daha amniyosentez nifty test panorama test yaptırmak gerekmiyor

Eski bahçeci british kolan hastahanesi lefkoşada ben gynolife gittiğimde arkadaşlarımız orayı tercih etmişti aramışlardı ziyarete gittik hastane orası british kolan bayağı büyük tertemiz mis gibi bir yer fiat merkezlerin belirlediği fiatlar benim merkez 5000 euroyu british 5500 euro demişlerdi ama merkezlerin çoğu indirim yapiyo o bakımdan bir sıkıntı olmuyor.2.denememi yapıyorum gynolife ocak ayına kaldı 18 gün sonra historoskopi yaptıracam allah nasip ederse öbür ayın sonundada basısız dedi benim merkez ocak ayını bulucam hayırlısı nasip kısmet artık rabbim ol derse olur.buda olmazsa ki allah göstermesin 3.için sıfırdan başlamak tekrar bu bile benim moralimi bozuyor ınsallah donmus larla olsun istiyorum inan yoksa gücüm kalmadı yoksa zaten ara vericem pes etmiycem ama ara vermek zorundayım çok yıprandım
inşallah busefer olacak. allahım ne verirsen kabulüm diye sürece teslim olmak gerekiyormuş. demesi kokay bilşyorum bende sakşn kalmaya çalışıyorum türkşyede kolan ayrı hastane bahceci ayrı ama kıbrısra demekki kolan hastanesşne devretti kendşnş bahceci. herhalde davadan sonra olmuştur. peki firdevs kolanda değil mi onun da merkezin adı british. valla kafam karıştı hepsinin adı benzer

ben dogusla ıkı kere yaptım ve ıkıncı de hamıle kaldım. Embryologlar zatwn onemlı olan. Yer onermeyı hıc sevmıyorum herkes kendı gezsın secsın ama durduk yere de bır yerı tecrube etmeden kotulemeyelım lütfen.
bende zaten tecrübemi paylaştım. durduk yere kötülemedim. embriyolog kendini o merkezin doktoru diye tanıtırsa sorun ve yalan vardır ortada!!

inşallah busefer olacak. allahım ne verirsen kabulüm diye sürece teslim olmak gerekiyormuş. demesi kokay bilşyorum bende sakşn kalmaya çalışıyorum türkşyede kolan ayrı hastane bahceci ayrı ama kıbrısra demekki kolan hastanesşne devretti kendşnş bahceci. herhalde davadan sonra olmuştur. peki firdevs kolanda değil mi onun da merkezin adı british. valla kafam karıştı hepsinin adı benzer
Hepimiz rabbime emanetiz canim ınsallah hepimiz bu sefer hamile oluruz kurban olduğum rabbim bu sefer hepimizin yüzüne güler ınsallah. Evet canim ben istanbuldaki bahceciyle konuştum dediler ki bizden çıktı bizimle alakası yok dedi o yüzden brutus kolan hastanesi olmus.firdevs hanım yine isim değiştirmiş evet onu duydum fakat inan kolandaki onu görmedim doğru söylüyorsun 3 4 sene icinde merkezlerde değişiklikler olmus insanın kafası karışmaması mümkün deil haklisin canim

British eski bahçeci ama artık istanbul bahçeciyle hiç bir alakası kalmadı
Kolon british dr firdevsin çalıştığı hastanenin bir katı
British lefkoşa bağımsız bir hastane
Baş hekimi Hasan Bankeroğlu
Ortaklardan biri
İngilislerle ortaklar
Kadınlar klübüne %15 indirim var

Canım british kolon bir hastane ve tek bir katını firdevsin ekibi ve embriyolog tarkan kiralamışlar
British (eski bahçeci) bağımsız tek bir bina ve ivf merkez
Lütfen karıştırmayın
Seninde tedavin inşallah son bulsun
O dondurulmuşlardan evladına kavuş

bende zaten tecrübemi paylaştım. durduk yere kötülemedim. embriyolog kendini o merkezin doktoru diye tanıtırsa sorun ve yalan vardır ortada!!
Her kes yaşadıklarını söylemekte özgür
Bende halil beydede denedim,britistede deniyorum
Yaşadıklarımıda açık açık yazıyorum

Çok tebrik ederim çok sevindim. Yeniden 48 inşallah sağlık durumunuz da iyidir.
Allah aşkına kafanı karıştırma
Seçiminde dur ama önceden konuş
İyi konuş
Burdakı yaşananları yaşama
İşte biz bununçin burdayız bir birimizin gözünü açmak için
Selam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey
Merhabalar siz donasyonmu yaptırdınız yaptırdıysanız nereye yaptırdınız yardımcı olabilirmisiniz? Bende yaptırmak istiyorum. O nedenle acil bilgi vermek isteyen olursa çoknsevinirim. Bu arada tüm kliniklerle konuştum fakat hangisinde karar vereceğimi bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum bu arafa eurocare tup bebek vefat uğurel doktor duydunuz mu?

Hepimiz rabbime emanetiz canim ınsallah hepimiz bu sefer hamile oluruz kurban olduğum rabbim bu sefer hepimizin yüzüne güler ınsallah. Evet canim ben istanbuldaki bahceciyle konuştum dediler ki bizden çıktı bizimle alakası yok dedi o yüzden brutus kolan hastanesi olmus.firdevs hanım yine isim değiştirmiş evet onu duydum fakat inan kolandaki onu görmedim doğru söylüyorsun 3 4 sene icinde merkezlerde değişiklikler olmus insanın kafası karışmaması mümkün deil haklisin canim
Kafan hiç karışmasın
Tüm merkezlerin numaraları internete var
Burdanda sora bilirsin ve kim nerede tedavi görüyorsa ata bilir sana numaralarını
Dr firdevs(kolon british) 0533-874-00-74
Dr zehra(kolon britiş) 0548-848-04-44
Dr halil bey(hit) (hemş selda hnm) 535-504-21-26
Dr Hasan bey ( british) eski bahçeci 548-868-26-79
Ulaşa bilmeseniz hasan beye damla hnma yazın döner size 548-850-65-70
Bunlar benim bildiklerim
Ara konuş hepsiyle
Kime için sinerse tedavini orda yaptır

British eski bahçeci ama artık istanbul bahçeciyle hiç bir alakası kalmadı
Kolon british dr firdevsin çalıştığı hastanenin bir katı
British lefkoşa bağımsız bir hastane
Baş hekimi Hasan Bankeroğlu
Ortaklardan biri
İngilislerle ortaklar
Kadınlar klübüne %15 indirim var
yani eski bahçeci şiödi kolan british hastanesi onın bir katında da firdevs hanımon öerkezi var yşne aynı hastanenin içinde öylemi yoksa britiah kolan ile british ayrı yerler mi off kafam karıştı. yani eger türkiyedeki şişli kolan jastanesi gibiyse adım atmak istemem

yani eski bahçeci şiödi kolan british hastanesi onın bir katında da firdevs hanımon öerkezi var yşne aynı hastanenin içinde öylemi yoksa britiah kolan ile british ayrı yerler mi off kafam karıştı. yani eger türkiyedeki şişli kolan jastanesi gibiyse adım atmak istemem
Kuzum sana bukadar açık yazdım neden anlamadın
Kolon british başka yerde
British başka yerde
Şimdi anladınmı?

Back
X