Arkadaşlar merhaba
Çok şaşkın ve korkar durumdayım ne olur bana yardım edin. BUgün doktorun istediği bazı kan testleri için Zübeyde Hanım D.Evine gittim bildiğiniz üzere bir devlet hastanesi. Kan evvelinde ultrasona aldılar beni... şükür bebeklerimin kalp atışını da duydum. AMa doktor 3. bir kese gördüğünü söyledi ve bana üçüz gebelik olduğunu söyledi. Dediğine göre onun da kalp atışı oluşmuş onu dinletmedi ama dediği bu. Haftaya tekrar gel dedi yaşım gereği hem de üçüzlerde kurula giriyormuşsun durumuna göre karar veriyorlarmış. Daha önce baktığında iki kese görmüştü acaba doktor mu göremedi yoksa sonradan mı bölündü nasıl anlayacağım. ne yapacağım şimdi doktoruma haber verdim ama henüz haber gelmedi. Benim gibi benzer durumu yaşayan var mı. Ne yapmam gerekir. Çoğul gebelikte her zaman daha fazla risk vardır bunu biliyorum. Şimdi riskim 3 kat oldu
Doktor görmemiş ve sonradan üçüncüde göründü
Acaba dokunmasan üçünüde doğursan

Merhaba sanırım sizde hasan beye gidiyorsunuz inşallah sizde harika h

Merhaba sanırım sizde hasan beye gidiyorsunuz, benim gibi sizde sahane haberler alıcaksınız inanıyorum, sizde inanın umutsuzluğa kapılmayın güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻
İnşallah canlarım
İnşallah

dünyanın en güzel kalbine sahipsin... inşallahta bu kadar uğraşının, emeğinin sonucunu alacaksın. ve inşallah senin güzel haberin ile hepimiz burda sevinçten deliye dönücez. :KK9: bu yazdığım gereksiz olacak ama olumsuz yorumlara aldıran bir insan olsan zaten şimdiye kadar çoktan terkederdin sayfayı. senin kalbin temiz, onların ki muamma...
ne demişler ''kişi kendinden bilir işi !!''
Sağol canım kardeşim

Merhaba Evet hasan bey benim doktorumda, 2. Denemede hamile kaldım. Dondurulmuş embriyo vardı.cok ilgiliydi hasan bey ilkinde olmayıncada üzülmüştü,aslında murat bey ile baslanmıştı o ayrılınca hasan bey ile devam ettik iyikide öyle olmuş, umarım sizde istediğiniz gibi harika sonuclar alırsınız🙏🏻
Çok moral oldu bana bu yazdıkların
Bende Murat bey ayrılınca ücüldüm,ama Hasan beyide sevdim
Çok içten ve dürüst bir insan
Kendiside evladına tüp bebek uğraşmalarından sonra ulaşmış ve bizi biz kadar anlıyor

bende bu merkezlerde denedim olumsuz sonuç aldım, yazmadım ki!! yada haddim olmayan şeyleri kafadan sallayıp yazmadım. bizzat deneyimlediğim ön görüşmeleri yazdım, neden bu kadar rahatsız oldunuz ki onu anlamadım?
Desi-99 arkadaşımızda büyük bir uğursuzluk yaşadı ordan
Özelden hep yazıyordu
Ortaya yaz dedim arkadaşlarımızada bilgi olsun

Çok moral oldu bana bu yazdıkların
Bende Murat bey ayrılınca ücüldüm,ama Hasan beyide sevdim
Çok içten ve dürüst bir insan
Kendiside evladına tüp bebek uğraşmalarından sonra ulaşmış ve bizi biz kadar anlıyor

Allah razı olsun. 2.denemede yumurta kaliteniz neydi?
ben pgt yaptırdım o yuzden blastokist olmuş embriyo kalmıştı, 2. Denemedeki yumurta kalitesi aab idi

Doktor görmemiş ve sonradan üçüncüde göründü
Acaba dokunmasan üçünüde doğursan
Canım çok kötüyüm Recai hoca ya söyledim hemen gel dedi baktı küçük olanı alalım diğerlerine zarar vermesin dedi akşam işlem yaptı çok canım yandı iğne yaptılar sonra düşük önleyici dediler korkma herşey yolunda dediler çok ağladım şimdi kanamam var bir pedi dolduracak kadar vardı sanırım halen de devam ediyor olabilir öksürürken de canım yandı çok korkuyorum

Canım çok kötüyüm Recai hoca ya söyledim hemen gel dedi baktı küçük olanı alalım diğerlerine zarar vermesin dedi akşam işlem yaptı çok canım yandı iğne yaptılar sonra düşük önleyici dediler korkma herşey yolunda dediler çok ağladım şimdi kanamam var bir pedi dolduracak kadar vardı sanırım halen de devam ediyor olabilir öksürürken de canım yandı çok korkuyorum
malesef ben aynısını yasadım. Recaı Has a mı gıttınız. Allaha sızın ıcın dua edecegım. Dıger ıkı bebegınız sıze kavussun. Kac aylık hamıle ıdınız?

bende bu merkezlerde denedim olumsuz sonuç aldım, yazmadım ki!! yada haddim olmayan şeyleri kafadan sallayıp yazmadım. bizzat deneyimlediğim ön görüşmeleri yazdım, neden bu kadar rahatsız oldunuz ki onu anlamadım?
yazın ogrenelım kı bız de ona gore tedbır alalım. Rahatsız olmadım. Ama ılk gunden berı buraya yazıyorum herkes lutfen kendı gorussun. Arkadasımın tavsıyesı uzerıne gıttıgım bır yer canıma okudu mesela... Ama bu benım tecrubem, arkadasımın kucagında bebegı var. Dolayısı ıle ne kotu ne ıyı deme haddım olabılır onu kast edıyorum. Genellemelere neresınolursa olsun karsıyım. Dogusda da ılkınde olmadı ha cok mu super ıberler asla... Ama bu benım tecrubem. Ikıncı de yasadıgım acılar ortada ama yıne de haddım degıl ıyı kotu demek... Uzatmanın manası yok.

Ayy çok geçmiş olsun
İnşallah her şey yolunda
Stres yapma nolur

malesef ben aynısını yasadım. Recaı Has a mı gıttınız. Allaha sızın ıcın dua edecegım. Dıger ıkı bebegınız sıze kavussun. Kac aylık hamıle ıdınız?
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim şimdi sordum cevapladı sağolsun kanamam normalmiş sizin devam eden gebeliğinizde sıkıntı oldu mu maalesef dediğin için korktum şimdi tek korkum bebeklerime zarar gelmesi Yüce rabbim beni affetsin karar vermek bana düşmeZ doktor diğerlerine zarar verir diyince yalan olmasın boyumu yaşımı da düşününce eşimle de konuşup doğru olan bu diye düşündük diğerlerinden de ufaktı Zaza devam etse mi demiş yeni gördüm onu da Allah kimseyi bu duruma koymasın

Amin Allah razı olsun teşekkür ederim şimdi sordum cevapladı sağolsun kanamam normalmiş sizin devam eden gebeliğinizde sıkıntı oldu mu maalesef dediğin için korktum şimdi tek korkum bebeklerime zarar gelmesi Yüce rabbim beni affetsin karar vermek bana düşmeZ doktor diğerlerine zarar verir diyince yalan olmasın boyumu yaşımı da düşününce eşimle de konuşup doğru olan bu diye düşündük diğerlerinden de ufaktı Zaza devam etse mi demiş yeni gördüm onu da Allah kimseyi bu duruma koymasın
Allahın izniyle birşey olmaz inşallah dualarımız sizle....

Erken haftalarda reduksiyon korkulu sonuçlanmaz inşallah
Kanama o üçüncü embriyonun alınan alanından ola bilir korkma
İnşallah ikizlerini Allah korur

Herkese merhaba.Yıllar önce , PGT daha çok yeniyken burada bir pgt başlığımız vardı. Bir çok arkadaşımız pgt ile hamile kaldı, doğurdu, büyüttü.Yıllar sonra birden aklıma tekrar buraya girip pgt konularına bakmak geldi.
2008 yılında evlendim. 2 yıl çocuk istemediK. 2 yıl boyunca da gitmediğimiz , yaptırmadığımız test kalmamıştı. Sonunda sebepsiz infertilite dediler. Bir tüp bebek merkezine gittik ve pgt den bahsettiler. Bütün tetkikler yapıldı ve benim mozaik turner olduğum, vucudumun yumurta ürettiği ama hepsinin sağlıksız yumurtalar olduğu için döllenemediğini söylediler. Doğal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu, olursa hep pgt ile olabileceğini söylediler. İlk transferimde 4 yumurtamdan ikisi nakledildi ve ikizlerim tuttu. Geri kalan 2 yumurtamı da dondurmuştum. Çok şükür 2013 te ikizlerimi kucağıma almıştım. Doğal yolla çocuğunuz olmaz dendiğinden korunmadım ve ikizlerim 11 aylıkken doğal yolla hamile kaldım. İmkansız dedikleri ve doğal yolla hamile kalırsanız sakat olur dedikleri çin parayı düşünmeden Aydan Biri ( hem genetikçi hem kadın doğumcudur ) hocama gittim. Testlere baktı, inceledi vs. Bana aynen şöyle dedi: Mozaiksin evet ama bu sağlıklı çocuk doğuramayacağın anlamına gelmez. Tabiki doğal yolla olan oğluma, genetik tanı için CVS yapıldı mecbur ama Eğer böyle düşünürsen her sene doğurursun , ben çok ciddi görmedim durumunu dedi ve ben hemen sonrası spiral taktırdım. Mutlaka Aydan Biriye görünün, işinin ehli bir insan.. Yani aslında doğurgan biriymişim:) İyi doktorlara gidin arkadaşlar... Demek istediğim bu. Bu arada ikizlerim 7 yaşında , ufak oğlum da 5,5 .Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın...

iyi düşünün iyi olsun. Hiç stres yapmayın. Kendınıze bebeklerınıze ve doktorunuza güvenin. Rabbim iyi haberlerinizi almayı nasip etsin.

Nolursun inçele böyle doktorların tuzağına düşme
Biraz daha inçele

gercekten cok dıkkat etmem lazım

bır evlılık bıttı 3 sene travma bıttı yenıden merhaba dıyorum hayatıma ve cıddı bır ılıskım var

cocuk ıle ılgılı herseyı bılerek yol almak ıstıyorum

cok uzun zamandır bu sektorden de uzagım ısın gercegı. tam anlamıyla bır sektor. umut ve para sektoru her zaman ve her zaman. degısmemıs tek sey bu ama tuzaklar daha fazla olmus tabi ki ve umutlar daha kırgın

nereye gıtsem hangı doktoru secsem bılmıyorum cunku tüp bebek degıl kı ozunde benım durum

erken menopozda yumurtalıgı harekete gecırebılecek mı onu gormem lazım

gecmıs senelerde yaklasık 7 sene once bunu yapamadılar

Herkese merhaba.Yıllar önce , PGT daha çok yeniyken burada bir pgt başlığımız vardı. Bir çok arkadaşımız pgt ile hamile kaldı, doğurdu, büyüttü.Yıllar sonra birden aklıma tekrar buraya girip pgt konularına bakmak geldi.
2008 yılında evlendim. 2 yıl çocuk istemediK. 2 yıl boyunca da gitmediğimiz , yaptırmadığımız test kalmamıştı. Sonunda sebepsiz infertilite dediler. Bir tüp bebek merkezine gittik ve pgt den bahsettiler. Bütün tetkikler yapıldı ve benim mozaik turner olduğum, vucudumun yumurta ürettiği ama hepsinin sağlıksız yumurtalar olduğu için döllenemediğini söylediler. Doğal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu, olursa hep pgt ile olabileceğini söylediler. İlk transferimde 4 yumurtamdan ikisi nakledildi ve ikizlerim tuttu. Geri kalan 2 yumurtamı da dondurmuştum. Çok şükür 2013 te ikizlerimi kucağıma almıştım. Doğal yolla çocuğunuz olmaz dendiğinden korunmadım ve ikizlerim 11 aylıkken doğal yolla hamile kaldım. İmkansız dedikleri ve doğal yolla hamile kalırsanız sakat olur dedikleri çin parayı düşünmeden Aydan Biri ( hem genetikçi hem kadın doğumcudur ) hocama gittim. Testlere baktı, inceledi vs. Bana aynen şöyle dedi: Mozaiksin evet ama bu sağlıklı çocuk doğuramayacağın anlamına gelmez. Tabiki doğal yolla olan oğluma, genetik tanı için CVS yapıldı mecbur ama Eğer böyle düşünürsen her sene doğurursun , ben çok ciddi görmedim durumunu dedi ve ben hemen sonrası spiral taktırdım. Mutlaka Aydan Biriye görünün, işinin ehli bir insan.. Yani aslında doğurgan biriymişim:) İyi doktorlara gidin arkadaşlar... Demek istediğim bu. Bu arada ikizlerim 7 yaşında , ufak oğlum da 5,5 .Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın...

allah bize de nasip etsin inşallah maşallah size

Aynur hanım hangi hastane ya da şehir de

Back
X