Nakil sonrası 12. Gün sonuç 98 çıktı 3 gün sonraki tekrarda 16 çıktı böyle aranızda böyle olan varmı 3 günde bu kadar düşmesinin sebebi ne olabilir acaba ?

Donasyon sonrası yatıp dinlenmedim acaba ondanmi diye çok sorguluyorum birde çatlatma iğnesi den dolayı yüksek olabilirmi bu kadar acaba

Donasyon sonrası yatıp dinlenmedim acaba ondanmi diye çok sorguluyorum birde çatlatma iğnesi den dolayı yüksek olabilirmi bu kadar acaba
Sizin sperm donasyınu o zaman..olabilir çatlama iğnesinden..kimyasal gebelik..umarım donmuşlarsa bebeklerinize kavuşursunuz.dinlenmedim diye kendinizi suçlamayın ben hiç yatmadım nerdeyse..3-4 gün sonra filan işe başladım..olacaksa tutacaksa tutuyor..tek tavsiyem hsg çektirin yakında çekilmediyse..benim de ilk transferde 12-13 filandı değer sonra düştü..hidroselpinks olmuş rahşmde..yani sıvı toplanması..ameliyat oldum ondan sonra üçüncü donasyonda tuttu bebek..lütfen vazgeçmeyin..tüm kalbimle anne olmanızı diliyorum

Sizin sperm donasyınu o zaman..olabilir çatlama iğnesinden..kimyasal gebelik..umarım donmuşlarsa bebeklerinize kavuşursunuz.dinlenmedim diye kendinizi suçlamayın ben hiç yatmadım nerdeyse..3-4 gün sonra filan işe başladım..olacaksa tutacaksa tutuyor..tek tavsiyem hsg çektirin yakında çekilmediyse..benim de ilk transferde 12-13 filandı değer sonra düştü..hidroselpinks olmuş rahşmde..yani sıvı toplanması..ameliyat oldum ondan sonra üçüncü donasyonda tuttu bebek..lütfen vazgeçmeyin..tüm kalbimle anne olmanızı diliyorum
Hsg çekindim daha sonrasında yaptırdım canm rahimde sıkıntı yok yumurta donasyonuydu

Merhabalar Kader arkadaşlarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sessiz sessiz takip ediyordum sizi. Uzun bir düşünme süresi geçirdim Kıbrıs mı Azerbaycan mı diye en sonunda Azerbaycan da karar kıldım. Azerbaycan da tedavi gören arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba? Nasıl başlamalıyım kimi aramalıyım? Doktor tavsiyeleriniz varmı?
bende gideceğim tek yer bakü şimdiden hayırlı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun.

Malesef bundan tam 13 sene evvel bu yuzden cocuk aldirmiigim var daha dogrusu hamilelik 12.ci haftada dr lar tarafindan bitirildi. Eger CMV yi hamilelik esnasinda aldi iseniz evet cocukta bir takim sorunlar yas ilerledikce cikabilir. Ve fakat eger hamilelikten once CMV var ise o zmn hicbir sorun yok. 13 sene evvel burada ki dr lar testi Ingiltreye yollayip bunu bulabiliyorlardi gerci ben hic ugrasmadim esimden de ayrilmayi kafaya koymustum sonlandirmalarina izin verdim bu sebep ile ... Doktorunuz size guzelce anlatsin. Tiplumun yuzde 80 inde olan bir sey CMV tek problemhamilelik esnasinda almis olmaniz.
Selamlar ben bunu çocukken geçirmişim annemden öğrendim. Çok da ağır atlatmışım zatüreye falan dönüşmüş. Kızamık hastalığında falan oluyormuş. Doktor sonra cevap verdi. Çok iyi vücudun antikor üretiyor dedi. İnşallah şu an için sorun yok olarak biliyorum ve inanıyorum. Dilerim sıkıntı çıkmayacak

Hayırlı olsun transferin canim herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim rabbim ınsallah yüzünü güldürür hayırlı haberlerini bekliyoruz.🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Arkadaslar merhaba , bugun transferim oldu cok sukur , 5. Gun 4 adet embrio yerlestirildi, sansimi artirmak icin buna razi oldum. Umarim 10 gun sonra size guzel haberler verebilirim.
İnşallah hayırlısı olsun, 4 tane çok ama bu senin nazar boncuğun olsun 26 Aralık da belli olacak senin o zaman Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnanıyorum bu dönem hepimize uğurlu gelecek dilerim yeni yıla bebişlerinle gir

İnşallah hayırlısı olsun, 4 tane çok ama bu senin nazar boncuğun olsun 26 Aralık da belli olacak senin o zaman Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnanıyorum bu dönem hepimize uğurlu gelecek dilerim yeni yıla bebişlerinle gir
Amin kuzum

Değer düştüğünde hamileliğin devam etmeyeceğini gösteriyor ne yazık ki :( Yatmadım diye hiç endişeye kapılma cnm çünkü bu iş fiziksel değil kimyasal ;) kendiliğinden hamile kalındığında ilk 4 hafta birşey anlaşılmıyor mesela o zmn kimse yatmıyor hareketlerine dikkat etmiyor ama hamilelik devam ediyor!!! Evet haklısın çatlatma iğnesi B Hcg değerini etkiliyor...

Sitede Üstte yer alan büyüteç🔍 işaretine basarak, öğrenmek/bilgi almak istediğiniz, endişe duyduğunuz konularla ilgili, ara kısmına; öğrenmek istediğiniz şeylerle ilgili kelimeyi yazıp "bu konuda" diye işaretleyip arayabilirsiniz. önceki mesajlar içinde aradığınız kelime geçiyorsa, buradan da ilgili mesajlara ve konuşmalara, bilgilere ulaşabilirsiniz!!! Gerçekten çok faydalı bilgiler var...

merhaba... Hayat arkadaşım ve ben yumurta donasyonu ile evlat sahibi olmak istiyoruz ve ank’da yaşıyoruz...Buradan hemcinslerimden bunu uygulayan ve evladını kucağına alanlardan bileği almak istiyorum... Ben 49 yaşındayım ve halen adet olmama rağmen menapoza girmek üzere olduğumu üç ayrı dr’dan teyit ettirmiş bulunmaktayım! Hiç yumurtam kalmamış:( Tek şansım yumurta donasyonu... Nasıl bir yol izlemeli hangi merkeze gitmeli?! Kıbrıs’ta olduğunu biliyorum ve Kıbrıs’ta yaptırmak istiyorum... Mesajlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

merhaba... Hayat arkadaşım ve ben yumurta donasyonu ile evlat sahibi olmak istiyoruz ve ank’da yaşıyoruz...Buradan hemcinslerimden bunu uygulayan ve evladını kucağına alanlardan bileği almak istiyorum... Ben 49 yaşındayım ve halen adet olmama rağmen menapoza girmek üzere olduğumu üç ayrı dr’dan teyit ettirmiş bulunmaktayım! Hiç yumurtam kalmamış:KK43: Tek şansım yumurta donasyonu... Nasıl bir yol izlemeli hangi merkeze gitmeli?! Kıbrıs’ta olduğunu biliyorum ve Kıbrıs’ta yaptırmak istiyorum... Mesajlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba hayırlısı olsun öncelikle..size tavsiyem tüm sayfaları okuyun ben sabahlara kadar okumuştum..herkesin deneyimi farklı..üç dört ciddi merkez var dediğim gibi okuyun önce sonra içinşze sineni seçin..umarım ilk seferde olur bebeğiniz..sevgiler

Back
X