Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar baktırdınız mı bugünNakil sonrası 12. Gün sonuç 98 çıktı 3 gün sonraki tekrarda 16 çıktı böyle aranızda böyle olan varmı 3 günde bu kadar düşmesinin sebebi ne olabilir acaba ?
Düşmemesi lazım doktorunuz ne dedi bu durumaNakil sonrası 12. Gün sonuç 98 çıktı 3 gün sonraki tekrarda 16 çıktı böyle aranızda böyle olan varmı 3 günde bu kadar düşmesinin sebebi ne olabilir acaba ?
İlaçları birakin erken düşük oluyor dedi bakalım donmuş yumurtalarimla tekrar deneyecez hayırlısı hakkımızdaDüşmemesi lazım doktorunuz ne dedi bu duruma
Sizin sperm donasyınu o zaman..olabilir çatlama iğnesinden..kimyasal gebelik..umarım donmuşlarsa bebeklerinize kavuşursunuz.dinlenmedim diye kendinizi suçlamayın ben hiç yatmadım nerdeyse..3-4 gün sonra filan işe başladım..olacaksa tutacaksa tutuyor..tek tavsiyem hsg çektirin yakında çekilmediyse..benim de ilk transferde 12-13 filandı değer sonra düştü..hidroselpinks olmuş rahşmde..yani sıvı toplanması..ameliyat oldum ondan sonra üçüncü donasyonda tuttu bebek..lütfen vazgeçmeyin..tüm kalbimle anne olmanızı diliyorumDonasyon sonrası yatıp dinlenmedim acaba ondanmi diye çok sorguluyorum birde çatlatma iğnesi den dolayı yüksek olabilirmi bu kadar acaba
Hsg çekindim daha sonrasında yaptırdım canm rahimde sıkıntı yok yumurta donasyonuyduSizin sperm donasyınu o zaman..olabilir çatlama iğnesinden..kimyasal gebelik..umarım donmuşlarsa bebeklerinize kavuşursunuz.dinlenmedim diye kendinizi suçlamayın ben hiç yatmadım nerdeyse..3-4 gün sonra filan işe başladım..olacaksa tutacaksa tutuyor..tek tavsiyem hsg çektirin yakında çekilmediyse..benim de ilk transferde 12-13 filandı değer sonra düştü..hidroselpinks olmuş rahşmde..yani sıvı toplanması..ameliyat oldum ondan sonra üçüncü donasyonda tuttu bebek..lütfen vazgeçmeyin..tüm kalbimle anne olmanızı diliyorum
bende gideceğim tek yer bakü şimdiden hayırlı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun.Merhabalar Kader arkadaşlarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sessiz sessiz takip ediyordum sizi. Uzun bir düşünme süresi geçirdim Kıbrıs mı Azerbaycan mı diye en sonunda Azerbaycan da karar kıldım. Azerbaycan da tedavi gören arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba? Nasıl başlamalıyım kimi aramalıyım? Doktor tavsiyeleriniz varmı?
Buna kimyasal gebelik denirNakil sonrası 12. Gün sonuç 98 çıktı 3 gün sonraki tekrarda 16 çıktı böyle aranızda böyle olan varmı 3 günde bu kadar düşmesinin sebebi ne olabilir acaba ?
İnanın sağlıklı tutunan ve büğüyen gebelikle her gün zıpla bile hiç bir şey olmazDonasyon sonrası yatıp dinlenmedim acaba ondanmi diye çok sorguluyorum birde çatlatma iğnesi den dolayı yüksek olabilirmi bu kadar acaba
Buna kimyasal gebelik denir
Benim 1000 üstü beta iki gün sonra 200 düşmüştü
[/QUOT
Yumurta kalitesi hakkında bilgi verdilermi size benim merkez vermedi 3 adet aynı boyda embriyo bulundu dediler sadece
Selamlar ben bunu çocukken geçirmişim annemden öğrendim. Çok da ağır atlatmışım zatüreye falan dönüşmüş. Kızamık hastalığında falan oluyormuş. Doktor sonra cevap verdi. Çok iyi vücudun antikor üretiyor dedi. İnşallah şu an için sorun yok olarak biliyorum ve inanıyorum. Dilerim sıkıntı çıkmayacakMalesef bundan tam 13 sene evvel bu yuzden cocuk aldirmiigim var daha dogrusu hamilelik 12.ci haftada dr lar tarafindan bitirildi. Eger CMV yi hamilelik esnasinda aldi iseniz evet cocukta bir takim sorunlar yas ilerledikce cikabilir. Ve fakat eger hamilelikten once CMV var ise o zmn hicbir sorun yok. 13 sene evvel burada ki dr lar testi Ingiltreye yollayip bunu bulabiliyorlardi gerci ben hic ugrasmadim esimden de ayrilmayi kafaya koymustum sonlandirmalarina izin verdim bu sebep ile ... Doktorunuz size guzelce anlatsin. Tiplumun yuzde 80 inde olan bir sey CMV tek problemhamilelik esnasinda almis olmaniz.
Hayırlı olsun transferin canim herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim rabbim ınsallah yüzünü güldürür hayırlı haberlerini bekliyoruz.![]()
İnşallah hayırlısı olsun, 4 tane çok ama bu senin nazar boncuğun olsun 26 Aralık da belli olacak senin o zaman Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnanıyorum bu dönem hepimize uğurlu gelecek dilerim yeni yıla bebişlerinle girArkadaslar merhaba , bugun transferim oldu cok sukur , 5. Gun 4 adet embrio yerlestirildi, sansimi artirmak icin buna razi oldum. Umarim 10 gun sonra size guzel haberler verebilirim.
Amin kuzumİnşallah hayırlısı olsun, 4 tane çok ama bu senin nazar boncuğun olsun 26 Aralık da belli olacak senin o zaman Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnanıyorum bu dönem hepimize uğurlu gelecek dilerim yeni yıla bebişlerinle gir
Değer düştüğünde hamileliğin devam etmeyeceğini gösteriyor ne yazık kiDonasyon sonrası yatıp dinlenmedim acaba ondanmi diye çok sorguluyorum birde çatlatma iğnesi den dolayı yüksek olabilirmi bu kadar acaba
Amin kuzum
biri daha şuan baküde olması lazımdı ondan haber alan varmı yaAmin kuzum
Hangi arkadas acaba bilemedim ben?biri daha şuan baküde olması lazımdı ondan haber alan varmı ya
Merhaba hayırlısı olsun öncelikle..size tavsiyem tüm sayfaları okuyun ben sabahlara kadar okumuştum..herkesin deneyimi farklı..üç dört ciddi merkez var dediğim gibi okuyun önce sonra içinşze sineni seçin..umarım ilk seferde olur bebeğiniz..sevgilermerhaba... Hayat arkadaşım ve ben yumurta donasyonu ile evlat sahibi olmak istiyoruz ve ank’da yaşıyoruz...Buradan hemcinslerimden bunu uygulayan ve evladını kucağına alanlardan bileği almak istiyorum... Ben 49 yaşındayım ve halen adet olmama rağmen menapoza girmek üzere olduğumu üç ayrı dr’dan teyit ettirmiş bulunmaktayım! Hiç yumurtam kalmamışTek şansım yumurta donasyonu... Nasıl bir yol izlemeli hangi merkeze gitmeli?! Kıbrıs’ta olduğunu biliyorum ve Kıbrıs’ta yaptırmak istiyorum... Mesajlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum