herkese selam..
dün rahim filmi çektirdim, zaten dış gebeliğimden dolayı sağ tüpüm yoktu
dün sol tüpümün de tamamen tıkandığını öğrenmiş oldum
eskiden ne kadar kolay hamile kalırdım, hiçbirisini dünyaya getiremedim gerçi
ama artık tüp bebekle bile poziif sonuç göremez oldum
birde rahimde bişey var dedi doktor, bunu sana daha önce söyleyen olmuşmuydu dedi
yok dedim, o zaman yeni oluşmuş çünkü normal muayneyle görülürdü dedi
onu narkoz sersemi çok anlayamadım
geceden beri onu düşünüyorum rahim de ne olabilir diye
diğer tüpümünde tıkalı olduğunu duyunca nedense saçma bir şekilde dünyam başıma yıkıldı
23 yaşımdayken ne kadar da sağlıklı bir üreme mekanizmam vardı üstelik,(6 kere kendiliğimden hamile kaldığım için böyle söylüyorum, yoksa kucağıma alabildiğim bir bebem olmadı)
şimdi 38 yaşımdayım,
kürtajlar, ameliyatlar, filmler, tüp bebek denemeleri
kendimi çok yorgun hissediyorum...
donasyondan bile vazgeçesim var şuan..
o kadar kayıplar verdim hiç bu kadar yılgın hissetmemiştim kendimi,
herkese iyi yıllar bu arada..

herkese selam..
dün rahim filmi çektirdim, zaten dış gebeliğimden dolayı sağ tüpüm yoktu
dün sol tüpümün de tamamen tıkandığını öğrenmiş oldum
eskiden ne kadar kolay hamile kalırdım, hiçbirisini dünyaya getiremedim gerçi
ama artık tüp bebekle bile poziif sonuç göremez oldum
birde rahimde bişey var dedi doktor, bunu sana daha önce söyleyen olmuşmuydu dedi
yok dedim, o zaman yeni oluşmuş çünkü normal muayneyle görülürdü dedi
onu narkoz sersemi çok anlayamadım
geceden beri onu düşünüyorum rahim de ne olabilir diye
diğer tüpümünde tıkalı olduğunu duyunca nedense saçma bir şekilde dünyam başıma yıkıldı
23 yaşımdayken ne kadar da sağlıklı bir üreme mekanizmam vardı üstelik,(6 kere kendiliğimden hamile kaldığım için böyle söylüyorum, yoksa kucağıma alabildiğim bir bebem olmadı)
şimdi 38 yaşımdayım,
kürtajlar, ameliyatlar, filmler, tüp bebek denemeleri
kendimi çok yorgun hissediyorum...
donasyondan bile vazgeçesim var şuan..
o kadar kayıplar verdim hiç bu kadar yılgın hissetmemiştim kendimi,
herkese iyi yıllar bu arada..
Merhaba yaşadıklarınız çok zormuş ama inanın bana daha zor ve daha kötü durumda olan insanlar var. Bir keresinde ablam bana söyle demişti: Sen en azından bir düşük yaptın yani oldu ama benim o bile olmuyor olamıyor. Üzülmeyin ALLAH bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar. Donasyon ne demek acaba 🙄

Merhaba yaşadıklarınız çok zormuş ama inanın bana daha zor ve daha kötü durumda olan insanlar var. Bir keresinde ablam bana söyle demişti: Sen en azından bir düşük yaptın yani oldu ama benim o bile olmuyor olamıyor. Üzülmeyin ALLAH bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar. Donasyon ne demek acaba 🙄
Başkasının yumurta ya da spermiyle tüp bebek denemesi demek. Turkiyede yasal değil. Kıbrıs baku ukrayna ve bazı avrupa ülkelerinde deniyor genelde bu platformdakiler

Z Zaza74 Merhaba, sizi uzun süredir takip ediyorum. bu konudaki çabalarınızı anne olabilmek için verdiğiniz mücadeyi görmek beni çok etkiledi. çooook uzun bir yol yürümüşsünüz, anne olmayı çok hak diyorsunuz buradaki bazı arkadaşlara kıyasla. hani çocuğu olup ondan soğuyan yada doğumdan sonra akıllarında soru işareti olan arkadaşlar için söylüyorum bunu. siz kayıtsız şartsız bebeğinizi seveceksiniz çok belli bu. bence bu kadar mücadeleden sonra vazgeçmeyin. neler neler yaşamışsınız. kolay değil bunlar. ancak yaşayanlar bilir. bence anne olmayı sonuna kadar hak ediyorsunuz tabi ki bu Allah'ın bir takdiri. belki olmaz ama bu uğurda verdiğiniz mücadele herkese örnek olsun. akıllarında "acaba" sorusunu yaşayanlar var ise sizin öykünüzü okusun. vazgeçmeyin belki bu son sınavınızdır ve bir anda mücizeniz size gelir. kalbinizi karartmayın. Kucak dolusu sevgilerimle :KK200:

Z Zaza74 Merhaba, sizi uzun süredir takip ediyorum. bu konudaki çabalarınızı anne olabilmek için verdiğiniz mücadeyi görmek beni çok etkiledi. çooook uzun bir yol yürümüşsünüz, anne olmayı çok hak diyorsunuz buradaki bazı arkadaşlara kıyasla. hani çocuğu olup ondan soğuyan yada doğumdan sonra akıllarında soru işareti olan arkadaşlar için söylüyorum bunu. siz kayıtsız şartsız bebeğinizi seveceksiniz çok belli bu. bence bu kadar mücadeleden sonra vazgeçmeyin. neler neler yaşamışsınız. kolay değil bunlar. ancak yaşayanlar bilir. bence anne olmayı sonuna kadar hak ediyorsunuz tabi ki bu Allah'ın bir takdiri. belki olmaz ama bu uğurda verdiğiniz mücadele herkese örnek olsun. akıllarında "acaba" sorusunu yaşayanlar var ise sizin öykünüzü okusun. vazgeçmeyin belki bu son sınavınızdır ve bir anda mücizeniz size gelir. kalbinizi karartmayın. Kucak dolusu sevgilerimle :KK200:
Canımsın
Çok ama çok teşekkür ederim bu samimi yazılarınız için

Benim kurduğum cümleye SIZ saçma diyemezsiniz. Bu yazım size mantıklı gelir yada gelmez bu size kalmış.Her mesajımız herkes tarafından onay alacak diye bişey yok zaten.
Ben kendimin ve bir çok arkadaşımın yaşadığı büyük ortak ACI dan bahsettim. TESADÜFden bahsettAma tabiki bunu yaşamayan anlıyamaz, belli ki siz henüz çok sevdiğiniz insanları kaybetmemişsiniz.
Biz bu platformda ASLA dine uygun veya uygun degil tarzında dinden bahsetmeyiz.
Siz yaşadıklarınızdan tesadüf olarak bahsetseydiniz yine bişey demezdim ama baya büyük bir genelleme yaptınız ki bu çoook saçmaydı dedim ben kurduğum cümlemin arkasındayım... benim dışımda da birilerini rahatsız etti bu, eder de... donasyon yaptıranı, gebe kalanı, yaptırmaya karar vereni... benim yakınımı kaybedip kaybetmemem benim sorunum bunun şu an bu konuyla hiç ilgisi yok bunu sorgulamak size düşmez.

Siz yaşadıklarınızdan tesadüf olarak bahsetseydiniz yine bişey demezdim ama baya büyük bir genelleme yaptınız ki bu çoook saçmaydı dedim ben kurduğum cümlemin arkasındayım... benim dışımda da birilerini rahatsız etti bu, eder de... donasyon yaptıranı, gebe kalanı, yaptırmaya karar vereni... benim yakınımı kaybedip kaybetmemem benim sorunum bunun şu an bu konuyla hiç ilgisi yok bunu sorgulamak size düşmez.
Genelleme yaparsak ben istisna (26yasindayim) donasyona bas vuranlarin bi cogu 40i gecmis oluyo.
(Erken menepoz istisna) bu da anne babalarin yakin akrabalarin yasinin yuksek olmasini gosteriyo ki gunumuzde maalesef yasam yasi ortalama cok dusmus durumda. Bu yuzden de donasyon yaptir yaptirma bu yaslarda yakinlar kaybrtme durumu yasana bilir ki Allah umarim gecinden verir. Lutfen arkadaslar (size diyil yazan arkadas) boyle genelleme yaparaktan insanlari husursuzlasdirmayalim Rabbim herkese hayirli salih ovlat nasib eylesin.yasadigimiz surec zaten zorken bi yandan da boyle genelleme yapib tessdufen yakinini kaybeden hamile insanlarda acaba biz donasyon yaptikda boyleMi oldu sorusunu kafasina takma gibi luksumuz yok 🤲 rabbim herkesin ailesini yakinlarini korusun ve bizlere guzel evlatlar versin🤲🤲

Arkadaslar slm , tedirginlikler basladi bende, iki gundur cok siddetli olan kasik agrimdan eser yok, sabahlari halsizlik ve bulamti disinda bir sikayet de yok, normalmidir bunlar?

Back
X