Merhaba Beril19
Ben de merkez arastirmasi yapiyorum.
Bristishte sadece tek doktor mu var acaba?web sayfasinda sadece Hasan bey gorunuyor anlayamadim.
Bir de tr'deki takibimizi yapan merkezin yonlendirdigi bir doktor var mi?

Merhaba Beril19
Ben de merkez arastirmasi yapiyorum.
Bristishte sadece tek doktor mu var acaba?web sayfasinda sadece Hasan bey gorunuyor anlayamadim.
Bir de tr'deki takibimizi yapan merkezin yonlendirdigi bir doktor var mi?
British evet sadece bir doktor var bunu danışana da sormuştum başka doktor yok mu olası bir aksilik çıkarsa diye ama hasan bey hastalarıyla da görüşme yapıyor telefonda sizi arıcak dedi. Doktor beyle konuştuğumuz da olumlu şeyler söyledi ama biraz değişik geldi cümlelerini çok anlayamadım onada ikinci doktoru sormayı unuttum😄

Kizlar Merhabalar hepinize .Sizlere bir sey soracagim biz Kibrisa gidecegimizi kimseye soylemeyecegiz. Bu süre zarfında bizi telefon ile arayanlar ya da bizim arayacagimiz yakınlarımızın kıbrısta olduğumuzu anlamaması ici nasıl bir önlem alabiliriz yardım.lutfenn
Canım kullandığın kullandığın telefon tarifesinin yurdışına actiriyosun çok basit kendinde yapiyosun belli bir ücret tarifesi karşılığın da seni arayanlar kibrista olduğunu anlamıyorlar bile bizde saklamıştık bu yöntemle kimse anlamadi

Hamilelik suresince sorun yasadinmi canim?
Gebelik şekeri,tiroitler...sürekli diyet yaptım toplam on kilo aldım son ay çok zordu bi de haftada yedi gün çalıştım ne rapor ne izin..başkası için çok zor olabilir ama ben çok zor diyemem evlatlarıma kavuştum çok şükür

Baku medikal plaza babek de sonsuzluk merkezi nde tedavi oldum canim. Cok memnun kaldim hastane personel, embriolog, dr , herkes cok iyi ve tecrubeli ler. Istedigini sorabilirsin canim
Ay baccim bende istiyordum sprem donasyonu subatta kredi cekip gidicektim assalik isyeri sahibi girdi cikti yapmis gene bu ay tazminat hakki olmasin die 6 ay calisip ole bas vuru yapicam sigorta girisim yeni daha prim bile gozukmuyor 8 sendir her yil bu olay gizli olmasa konusacaktim

Kızlar donasyon için merkez konusunda bilgisi olan var mı ülke bazında, tanıdığım Bi genetikçi doktor Gürcistan önerdi, ora da kurallara daha çok dikkat ediyorlarmış diye, kadın doktoru da Kıbrıs Gyno Life ı. Yanlış karar vermek istemiyorum, HİÇBİ bilgim de yok, nereden araştırabilirim onu da bilmiyorum. Yani Kıbrıs kurallara daha mı az dikkat ediyor? Napıcam bil iyorum, 😔

Arkadaşlar hepinize musmutlu yıllar diliyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.Benim bu ay transferim olacak inşallah.Dün ilk kontrolüm yapıldı rahim kalınlığım 3mm çıktı.Menopozda olduğumdan tabiki ince çıkacağını biliyordum ama ilaçlara başladık.günde 2 estrofemle başladık 4 gün sonunda 3 e çıkıyor.sizlerin nasıldı başlarken ve kalınlaşma ne kadar zamanda oldu?önerilerinizi bekliyorum.

Kızlar donasyon için merkez konusunda bilgisi olan var mı ülke bazında, tanıdığım Bi genetikçi doktor Gürcistan önerdi, ora da kurallara daha çok dikkat ediyorlarmış diye, kadın doktoru da Kıbrıs Gyno Life ı. Yanlış karar vermek istemiyorum, HİÇBİ bilgim de yok, nereden araştırabilirim onu da bilmiyorum. Yani Kıbrıs kurallara daha mı az dikkat ediyor? Napıcam bil iyorum, 😔
Ben bakude denedim canim , ikinci deneme pozitif oldu sukur, hastane ve persenolinden ve embriolg dan cok memnun kaldim, gidersen inatla 5. Gun embriosu transfer yaptir, cok daha basarili oluyor bence, forumdaki genellemelere bakip oku arastir. Bakude ki sistem cok inceleniyor donorler cok genc ve en az 1 cocuk sahibi bayanlar, sadece tek kez yumurta aliniyor ayni donorden , bunlar ince noktalari, arastir yardim istersen burdayim

Back
X