Sakın öyle düşünme
Bak bana ve burdakı arkadaşlarına
Hepimiz ağır yollardan geçtik
Rahim kendini toparlayacak iyi güvenilir ellere burak kendini
Seninde güzel sonucunu alıcaz inşallah
Inşallah Canım benim allah razı olsun herşey düzelir inşallah bazen ruh halim gerçekten çok umutsuz oluyor ınsallah kardeşim insallhki hepimiz anne oluruz

Bu defa british hasan bey prednolı 4 mg tedaviden önce başlatı ve tedavinin ilk gününden enoks iğne 0,4
Bakalım ne göstericek
Hamile kalsam prednol 3 ay devam edicez
Ben 3 gün önce kuzenimin hamile olduğunu yengemden öğrendim kendisi benden sakliyor nazar değdirirmişim ona fesat insan hayatim boyunca olmadım rabbim evlerden uzak tutsun fesatligi aksine ondan çok sevindim ben herkesin mutluluğuyla sevinen mutlusuzluklarinda yanında olmaya çalışan birisiyim çok şükür bununla övünmüyorum ama ailemden böyle gördüm yillarimi arkadaşlarıma aileme sevdiklerime feda ettim yıllarca herzaman yanında olmaya doğumlarında hastanede kaldığım mutsuzlarında işimden izin alıp aylarca onların yanında kaldigim arkadaşlarımın ben hamile kalamayınca irtibatlarını birden kesmelerini vebaliymisim gibi kaçmalarını anlayamadım yinede kimseye kızmadım kızamam yapımda yok kuzenim en yakınım canim kanım bunu yapınca inanın üzülmedim yinede onun tup bebek yolunda tedavilerine hep manevi destek oldum 2 yıldan beri uğraşıyordu 19.denemesinde hamile kaldi hamilelik yaşadı fakat vücudu atıyordu donasyonla olduğunu söylemişti yengem bana hiç solemedi tabiki.bunu niye anlattim içimi dökmek istedim sizler bana onlardan daha çok destek oldunuz yardımcı oldunuz onun için anlattım.
canim ben senin anne olacağına yürekten inanıyorum ve hissediyorum .hep mutlu ol.hep varol .mutluluğu hakkediyosunuz hepiniz.uzuntuyude sevinçler burda yaşıyoruz hepimiz iyiki varsın. Iyiki varsınız.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Sizin kaç denemeniz var bu konuda? Benimkini duyan doktorlar hemşireler bir de görüntüme bakıyorlar sen bu görüntüyle nasıl kaldırabildin diyorlar sürekli:) gerçi son tedavimde kaldıramadım anestezinin ortasında uyandım sonrasında da baygınlık geçirdim çok ağır oldu. Bugün biteli 10 gün oluyor ama ağrılarım hiç geçmedi.

Herkese iyi seneler. Sabah kalktım son 55 sayfayı okudum. Coktandır işlerin yogunlugundan girememisim.
DNA , RNA genetık... Homo sapien kitabını okursanız zaten hıc bunları dusunmezsınız. Anac bır yuregınız olması yeterlı. Normal hamıle kaıp cocugu kendıne hıc benzemeyen 6.cı gobekten dedesıne benzeyenler var mesela... Hayatın ozu bu... Inanclı ısenız zaten aynı yerden gelıp gıttıgımıze ınandıgımızdan genetık va cok da onemsız kalıyor. Bır hamılelık, dogum tecrubesı yasamak ıstıyor musunuz? Kocanızın bır parcası ile anne olmak istior musunuz? Bu soruları cevaplarken yuzlesmelısınız bence.
Yesılada o kadar samımı ve ıcten kı bebeklerını gordum ınanın bırı babaya dıgerı bence ona benzıyor. Ki hic onemı yok dunya tatlısı iki can. Emek verılen iki can herseye deger.
Ben de dusunuyorum cocukla aramızda 40 dan fazla yas olacak deger mı dıye? Cocuga yazık mı ederım dıye? Ama sonra bır sılkelenıyorum. Yuregıme bunu dene dıyen Rabbımın de bıldıgı yok mu? Bu cocuk dogacaksa , alacak nefesı varsa dogacak. Sonra esımle bırbırımızı sevmeye karar verdı ısek( ayrılıyorduk az kalsın) evlılık ı ayakta tutmaya karar verdı ısek... Erkegın spermı kadının yumurta donasyonu neresı gunah Allah askına? Can yapmanın neresı gunah? Bu teknolojıyı de o zaman Rabbım saglamıyor mu?
Ben de olum haberlerını aldım bır de o kıbrısta yapılan vefatla sonuclanan haberı okudum. O gece asla denememeye karar verdım. Sonra dedım ki yahu herkes dogdugunda olecegını bılıyor, nerden nasıl gelecek nereden bılelım... Eger istiyorsak denemelıyız... Cok isteme olayına ben de ınanıyorum. Neyı cok ıstersen onunla sınanırsın. Garıp bor karma var hayatta. Neyı ıstemeyı bıraksam oldu bu da tesaduf olabılır ama oyle. Son talıhsızlıkle bıten haöılelıgımde ınanın olsa da olur olmasa da dıye gayet rahattım transfer de vs...
Simdi ben de yenıden baslayacagım. İnanın 3 senedır okudugum halde buraları karar veremıyorum merkeze... Kafam allak bullak. Bir de bir kadınla konustum baa demez mı “Bir cok merkez ozellıkle ılk seferde hıc bır sey koymuyor” zaten nasılsa ıkıncıye gelecegınızı bılıyor... Sok oldum. Canım sıkıldı. Simdi Allah a sıgınıp ya bısmıllah bır yerle baslayacagım. Ondan buraları okumaya devam. Guven onemlı.
Zaza74 bu sene sen hamıle kalacaksın.
Bebeklerınolan takıp de oldugum guzel anneler bıze motıvasyon olmaya devam edecekler.
Postpartum depresyonu yasıyor olabılırler bız de onlara yardım edecegız.
Burada ki kadınları hıc tanımadan sevıyorum.
Her bırınıze saglık, huzur, ask dolu bır yıl diliyorum.
Canımsın...kızı bazen bana benzetiyorlar tabiki hoşuma gidiyor ama babalarına benzemelerine de bayılıyorum..sen biliyorsun büyük oğlan da ayni baba benle ilgisi yok..söylediklerine tamamen katılıyorum..bunların hiçbir önemi yok önemli olan sağlıkla kucağa almak..çok inanıyorum bu sene sen de anne olacaksın..sevgi dolu kalbinle tanıdığım en şahane annelerden biri olacaksın..ikizler öpüyor teyzelerini

3 donasyon hamilelik dediğim
İlki halilde- kimyasal
İkinci britiş prednol hapını buraktım 3 gün sonra iyi artan betam düşükle sonlandı
Üçüncü britişte sağlıklı gebeliğim labaratuvarın yalnış sonuç vermesiyle sonlandı
Labaratuardan dolayi nasil sonlandi canim? Demekki sende hamile kalmakla ilgili sorun yok sorun devaminda 😔 rabbim yardimci olsun

Ben 3 gün önce kuzenimin hamile olduğunu yengemden öğrendim kendisi benden sakliyor nazar değdirirmişim ona fesat insan hayatim boyunca olmadım rabbim evlerden uzak tutsun fesatligi aksine ondan çok sevindim ben herkesin mutluluğuyla sevinen mutlusuzluklarinda yanında olmaya çalışan birisiyim çok şükür bununla övünmüyorum ama ailemden böyle gördüm yillarimi arkadaşlarıma aileme sevdiklerime feda ettim yıllarca herzaman yanında olmaya doğumlarında hastanede kaldığım mutsuzlarında işimden izin alıp aylarca onların yanında kaldigim arkadaşlarımın ben hamile kalamayınca irtibatlarını birden kesmelerini vebaliymisim gibi kaçmalarını anlayamadım yinede kimseye kızmadım kızamam yapımda yok kuzenim en yakınım canim kanım bunu yapınca inanın üzülmedim yinede onun tup bebek yolunda tedavilerine hep manevi destek oldum 2 yıldan beri uğraşıyordu 19.denemesinde hamile kaldi hamilelik yaşadı fakat vücudu atıyordu donasyonla olduğunu söylemişti yengem bana hiç solemedi tabiki.bunu niye anlattim içimi dökmek istedim sizler bana onlardan daha çok destek oldunuz yardımcı oldunuz onun için anlattım.
canim ben senin anne olacağına yürekten inanıyorum ve hissediyorum .hep mutlu ol.hep varol .mutluluğu hakkediyosunuz hepiniz.uzuntuyude sevinçler burda yaşıyoruz hepimiz iyiki varsın. Iyiki varsınız.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
İnanın içimde Allah yanımda sizsiniz
Annem ve yakınlarım uzakta
Eşim ve ailesi hiç umurlarında değil çektiklerim
Bir ton hormon yutuyorum başımın içi artık sıkılıyor ve kalbimin çarpıntısını duyuyorum
İçim daralıyor
İnanın annem bilse bağrı çatlat,okadar düşkün evlatlarına.Sabah kayınvalidemlere perşembe transferim var dedim inanın ne görümce ne kayınvalide inşallah olur bu defa bile demedi
Ağızdarına su alıp oturuyorlar okadar buz gibiler
Bir tek sizlerden alıyorum teselliyi
Birde dualarımdan
İnanın bu kaç denememde ne madi nede manevi desteklerini bile görmedim,hani bıktılar diye düşüneyim.her şeyi kendi sırtımda taşıdım
Rabbim güç versin
İçimi dökmeye sevmem,ama inanın sizden başka içimi dökeceyimde yok

Labaratuardan dolayi nasil sonlandi canim? Demekki sende hamile kalmakla ilgili sorun yok sorun devaminda 😔 rabbim yardimci olsun
Transferin 11 günü kan verdim isimler tüplere yalnış yapıştırmış hemşire ve negativ aldım
İlaçları buraktım iki hafta sonra ultrasonda kese gördüm ve gebeymişim öğrendim
Bu iki hafta içindede yutmadığı m ilaclar (hamilelikte zararlı) ve radiyasyonlar aldım
Sonuç kalbi duymadık

Bu gebelikleri her denememde yakalamadım onuda söyleyim 10-12 donasyon denemesinde 3 pozitiv geride kalan negativler oldu

Bir ton hormon yutuyorum başımın içi artık sıkılıyor ve kalbimin çarpıntısını duyuyorum
İçim daralıyor
İnanın annem bilse bağrı çatlat,okadar düşkün evlatlarına.Sabah kayınvalidemlere perşembe transferim var dedim inanın ne görümce ne kayınvalide inşallah olur bu defa bile demedi
Birde dualarımdan
İnanın bu kaç denememde ne madi nede manevi desteklerini bile görmedim,hani bıktılar diye düşüneyim.her şeyi kendi sırtımda taşıdım
Rabbim güç versin
Canim bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü derdimizi sevincimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz burda hepimizin sıkıntısı aynı çünkü hepinizi çok seviyorum ben.

İçim daralıyor
Birde dualarımdan
Rabbim güç versin
Seni o.kadar çok.iyi anlıyorum ki benim iki.tane aslan gibi.oglum var sırf eşimde babalık duygusunu tersin diye binyıla.5 yıldır baskoydum sen çok iyi biliyosun zaza beni inanın şuan sadece tek.dusuncem ölmeden bu yavrularımı biraz büyütüp.kimsenin eline bırakmamak.kimsem.yok benden başka bebeklerime bakacak emanet bu yavrular bana kimse için doğurmayın kimse hiç beklenmedik şeyler oluyo erkeklere anlamadım burdan bir.suru arkadaşım var ikizlerine doğum yapan konuşup.dertlestigim ve herkeste aynı sorun inanın erkeklere bisey oluyo doğum sonrası Allahım herşeyin hayırlısını versin

Seni o.kadar çok.iyi anlıyorum ki benim iki.tane aslan gibi.oglum var sırf eşimde babalık duygusunu tersin diye binyıla.5 yıldır baskoydum sen çok iyi biliyosun zaza beni inanın şuan sadece tek.dusuncem ölmeden bu yavrularımı biraz büyütüp.kimsenin eline bırakmamak.kimsem.yok benden başka bebeklerime bakacak emanet bu yavrular bana kimse için doğurmayın kimse hiç beklenmedik şeyler oluyo erkeklere anlamadım burdan bir.suru arkadaşım var ikizlerine doğum yapan konuşup.dertlestigim ve herkeste aynı sorun inanın erkeklere bisey oluyo doğum sonrası Allahım herşeyin hayırlısını versin
Amin canim amin rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin insallh🙏🙏🙏

Rabbim yavrularınla uzun ömür versin yavrularını sana bağışlasın canim.

Amin Amin inşallah 🙏🙏🙏
Canım arkadaşım inan biricik evladım olsaydı bile hiiiç kendime bu eziyeti vermezdim
İlk evlilikten evladım olsaydı ikinciden denerdim,olmasaydı hiç kendimi yırtmazdım
Şuan bu evladı en çok kendim için istiyorum
Anneliği tadım diye
Banada anne diyen yavrum olsun diye

Canim bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü derdimizi sevincimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz burda hepimizin sıkıntısı aynı çünkü hepinizi çok seviyorum ben.
Canlarım ikinizin de şuradan hayırlı haberini aldığım günü hayal ediyorum inşallah gelecek o günler 2020 hepimizin yılı olucak, çocuğu olmayanı vebali gibi gören inciten her ailede cevrede var ama onların da çocukları torunları olacak kimin ne yaşayacağı asla belli olmaz, allaha havale edip yolumuza bakıcaz biz rabbime sığındık hayırlısını nasip etsin hepimize🙏🙏🙏🙏

İçim daralıyor
Birde dualarımdan
Rabbim güç versin
Bi hatirlisi olsun lafini esirgeyenler emin ol bebekler olduktan sonra evinden eksilmiycek ustelik herseyin en iyisini bilircesi e surekli akil verip durucaklar.ilk kez tup yaptigimda cok sevincli ve heyecanliydim esimin ailesi ve benim ailem bildi esimin ailesinden eltime kaynvaldem soyliycem diyo bende biliyordr zannedip soyluyorum inanin yumurta toplama oncesi o kadar stress ve kavga yasadimki esimle,kaynvaldem kendi agziyla soyluycem dediyi halde beni suckamis neden herkese soyluyo kimse bilmesin ayiptir falan... tabii zaten yumurta toplama sonrasi olanlardan sorna gozleri kaldi dedim yasadigim stresde zaten ikinki kez anestezi falan derken ikiye katlanmisti kafami duvarlarw vurcak kadar cildirmistim... sonrakilerde kendi annem dahi kimseye soylemedim. En son transfer bi tek annem bildi oda donasyon oldugunu bilmiyo.simdi eltim kaynvaldem surekli agzimi ariyo ystelik ikiz oldugu icin baya suphelendiler de ben renk vermemeye calisiyorum. Allah yukarda surekli beni evine cagiriyo een yemek yapamiyosun gel bizde ye ne istersen yapayim diye,simdiden bebeklerin cinsiyet belli olsunda alsveris fasn yapcak eltim o konularda cok iyi ama kaynvaldemle bir araya geldilermi fbi ajani sanki 😂 bu arada ilkinde onlarda hicbisey soylememislerdi kaynimda maddi yardimda bulunur diye korkuyordu sonucta az para digil zaten sagolsun kaynlarim kimse bilmeden surekli bize yardim etdiker onlar olmasaydi suan bebisler benle digildi bende imkansizliktan yillarca bekliycektim. Bu yuzden de isim konusunu onlara biraktim onlar istedikleri ismi koya bilir dedim ❤️❤️❤️ Yeterki saglikla dogurayim🤲

Back
X