sizlere konuyu çok değişik bir yönden anlatacağım

şimdi rakamlara baktıım ilk rakam 38.000 TL.
3 blastokist garantisi 9700 euro olan 63.000 TL. ediyor.
şimdi bana sen hayalperestsin diyebilirsiniz.tabi sizin de çok kez tüp bebek tedavisine paralar harcadığınızı da biliyorum. ama kendimden bahsedeceğim ve donörle değil ama sizlerle aynı yaşta ve şansa kendi yumurtasıyla 21 aylık bebeği olan birisiyim.
2016 yılında bahçeci fulyada 43 yaşımda havuz yöntemi+ ngs+ era ve cd56 testi sadece 35.000 tl. ödedim. ayrıca 4 embriyoyu pgt ye gönderebildim her embriyo 300 dolardan.bu sayede de bebeğime kavuştum. 41 yaşından beri o tarihte 200 - 250 tl tutan ilaçlar olan, biesteron melatonin ve Quenzum Q10 içtim 3 yıl boyunca. en az 150 180 tl. aylık ilaç alıyordum sene 2015

ilk tedavimde ankarada oldu sonuç negatif almıştım 7.000 de ona diyelim.
İstanbula git gel uçak yol paraları, görümcemde kaldım otel ödemedim.ayrıca bahçecide tedavi gördüğümde vitaminler arı sütü bal polen 600 kesin tutuyordu 2016 senesinde.
bunların 35.000 ini kredi çekerek hallettik hala ödüyorum.
İşin çok ilginci bir çocuk yapmak ne kadar zor o bir yumurtanın değeri senin veya değil 63.000 tutuyor arkadaşlar

İspanyada bunu çok güzel değerlendirip fiyatını koymuş

İspanya sana iyi bir yumurta vereceğim ama onun değeri bu diyor ki kıbrıs da iyidir ama dönörü daha iyi tanıyorlarmış ya İspanyada .

sonuçta ispanyaya pahalı demeden gitmek isteyenler gidebilir aslında.
sizlerinde bu yolda çok paralar harcadığınızı biliyorum. kiii 40 yaş üzeri herkes bu paraları harcayıp şanslıysa anne oluyor