- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Kuzum sallamadığındamı hamile kaldın?Ben ilkinde yemistim ikinciyi pek sallamamistim genellikle![]()
Yoksa içim dışıma geldi ananas yemekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sallamadığındamı hamile kaldın?Ben ilkinde yemistim ikinciyi pek sallamamistim genellikle![]()
Banada bitince devam et dedi ilginçler yahu. Bu durum bide donasyona engel olursa ya da ne bileyim negatif olursa. Bi sorun var ki oluyoruzCanim doktor bana adet bitmeden kutu bittik ten sonra yedi gün sınra kullan demişti bense adet bitiminden sınra içiyordum doktor yanlış yapıyorsun dedi dediği gibi kullandım ama yinede fayda etmedi bende anlamadim vallahi biz kadınların çektiği nedir yaa bu rabbim beterinden saklasin
Bunları duydukca keşkem artıBen nova artta ve murat sönmezerde tedavi gördüm hepsi transferimi yaptı negatifi aldıktan sonra ne arayan ne soran.. acaba bazı insanlar nasıl vebal ödeyecekler gerçekten çok merak ediyorum. Hakan hocada da olmadı ama bu güne kadar gördüğüm en mükemmel rn baba insandır kendisi. Ben ağladıkça karşımda senin için elimden gelen her şeyi yapacağım derdi hep ve bizi çok uyarırdı sizinki genetik bozukluk nereye giderseniz aynı sorunu yaşayacaksınız boş yere paralar dökmeyin çok fazla yöntem söyleyecekler ama hepsi boş derdi hep. Ama insan yine de dayanamıyor her süreci denemek istiyor bu yola girince biraz gözümüz kara oluyor sanırım.Bir de bu konuda çok fazla dolandırıcılık olduğunu hepimiz biliyoruz Allah bu süreci yaşayan herkesi hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Sırf para için yapanları da Allah ıslah etsin diyecek başka bir şey yok maalesef...
Çok çok çok teşekkür ederimZ Zaza74 canım benim inşallah hayırlısıyla evlatların sana sımsıkı tutunur, sabah 5 de uyandım yazdıklarınızı okudum sana dua ettim uyumuşum şimdi gözümü açıp hmn sayfaya baktım güzel haberlerini bekliyoruz, hep pozitif ol gülümse mutlu ol zazam sanki sonuç almış gibi guzel düşün guzellerin seninle olsun, rabbim yüzüne baksın burda yazan çabalayan okuyan bütün kadınlara rabbim o meleklerin kokusunu nasip etsin![]()
Canım zazam inşallah bu kez olacak hep haberini bekliyorum fazla bakamıyor um siteye seni gör düm çok sevindim Rabbim , bebişlerini kucağına almanı nasip etsin gebeliğinin sağlıkla sonuçlanmasını nasip etsin bizlere güzel haberler vermeni nasip etsin doğuma giderken dua ettim senin için şimdi tekrar dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı evlat nasip etsin. Haydi güzel haberler ver.Çok sağolun benim melek kalpli kardeşlerim
Artık kıbrıstayım
Yarın 10 gibi merkezde olmamı istediler
İnşallah umarım son ve güzrl sonlu tedavim olur
Kıbrısta hava fırtına+ yağmur
Ama çok güzel
İnşallah canımCanım zazam inşallah bu kez olacak hep haberini bekliyorum fazla bakamıyor um siteye seni gör düm çok sevindim Rabbim , bebişlerini kucağına almanı nasip etsin gebeliğinin sağlıkla sonuçlanmasını nasip etsin bizlere güzel haberler vermeni nasip etsin doğuma giderken dua ettim senin için şimdi tekrar dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı evlat nasip etsin. Haydi güzel haberler ver.
Aynen canim vallahi kime hangi doktora gideceğine şaşırdım artık herkes değişim konuşuyor biri bitince iç diye birisi adetliyken basla diyor anlamadim vallahi tek bildiğim bisey var donasyonla engel olmayacağı doktorlar bu konuda hemfikir herhalde doktor gezme rekoru bendedir 2 yıl icinde 40 doktorBa
Banada bitince devam et dedi ilginçler yahu. Bu durum bide donasyona engel olursa ya da ne bileyim negatif olursa. Bi sorun var ki oluyoruz
Canım ben paraların sayısını unutum ama aynı havuz+era+ pgd recai papuçuda yaptırdımsizlere konuyu çok değişik bir yönden anlatacağım
şimdi rakamlara baktıım ilk rakam 38.000 TL.
3 blastokist garantisi 9700 euro olan 63.000 TL. ediyor.
şimdi bana sen hayalperestsin diyebilirsiniz.tabi sizin de çok kez tüp bebek tedavisine paralar harcadığınızı da biliyorum. ama kendimden bahsedeceğim ve donörle değil ama sizlerle aynı yaşta ve şansa kendi yumurtasıyla 21 aylık bebeği olan birisiyim.
2016 yılında bahçeci fulyada 43 yaşımda havuz yöntemi+ ngs+ era ve cd56 testi sadece 35.000 tl. ödedim. ayrıca 4 embriyoyu pgt ye gönderebildim her embriyo 300 dolardan.bu sayede de bebeğime kavuştum. 41 yaşından beri o tarihte 200 - 250 tl tutan ilaçlar olan, biesteron melatonin ve Quenzum Q10 içtim 3 yıl boyunca. en az 150 180 tl. aylık ilaç alıyordum sene 2015
ilk tedavimde ankarada oldu sonuç negatif almıştım 7.000 de ona diyelim.
İstanbula git gel uçak yol paraları, görümcemde kaldım otel ödemedim.ayrıca bahçecide tedavi gördüğümde vitaminler arı sütü bal polen 600 kesin tutuyordu 2016 senesinde.
bunların 35.000 ini kredi çekerek hallettik hala ödüyorum.
İşin çok ilginci bir çocuk yapmak ne kadar zor o bir yumurtanın değeri senin veya değil 63.000 tutuyor arkadaşlarİspanyada bunu çok güzel değerlendirip fiyatını koymuş
İspanya sana iyi bir yumurta vereceğim ama onun değeri bu diyor ki kıbrıs da iyidir ama dönörü daha iyi tanıyorlarmış ya İspanyada .
sonuçta ispanyaya pahalı demeden gitmek isteyenler gidebilir aslında.
sizlerinde bu yolda çok paralar harcadığınızı biliyorum. kiii 40 yaş üzeri herkes bu paraları harcayıp şanslıysa anne oluyor
Evet ya cok fazla yeme canim, herseyin cogu zararKuzum sallamadığındamı hamile kaldın?
Yoksa içim dışıma geldi ananas yemekten![]()
Tamam kuzumEvet ya cok fazla yeme canim, herseyin cogu zararevet ya hic takmadigimda hamile kalmistim ilkinde baya taze sikilmks meyve sulari havuc suyu iste ananasi osu busu derken surekli elim agzimdaydi pozitiv olan ay calisiyordum is yerimde yemeklerde cok kotu zar zor bisiyler yiyodjm evde de atisdiriyodum iyi beslenmedim tabii beslenmenize dikkat edin ama fazla kasmayin ya kendinizi
evet evet tahmin ediyorum paraların sayısını unutmanıCanım ben paraların sayısını unutum ama aynı havuz+era+ pgd recai papuçuda yaptırdım
Ve bunlara başlamadan rahmimden 9 fazla miom aldı
Ve ardı bitmeyen histeroskopiler ve hepsi para
İlaçları hiç demiyorum
Senin çok şükür sonucu güzel olmuş
Bebeğin var maşallah
Bahçeci fulyadamı oldu?
Sen bebeğine kardeşmi istiyorsun
Bana verdiğiniz destek için asıl ben size teşekkür ederimevet evet tahmin ediyorum paraların sayısını unutmanı
neyse sağlık olsun bebiş gelsin yeter ki.bebek için yazdıklarına çok teşekkür ederim. evet bahçeci fulyada tedavi oldum.buraya pek yazıp sizleri rahatsız etmek istemiyorum aslında. şu ispanyanın pahalı olmasıyla ilgili yazayım dedim.
bebeğime kardeş istemiyorum canım maddi manevi bizde sondayız eş kişisinin bazı sorunları var.çok teşekkürler düşündüğün için sana da![]()
bende öpüyorumBana verdiğiniz destek için asıl ben size teşekkür ederim
Rabbim yavrunuzu korusun❤
![]()
Bebeğimhadi meraba. Ben o bilgileri ispanya düşünen arkadaşlar varsa değerlendirmek için yazmıştım. Yoksa herkes çıkıp ödediği paraları yazsa zaten şu genetik ve havuz 100000 lere ve rezerv düşükse 8-9 aya dayanır bahceci acıbadem gibi merkezlerde... belki de ispanyadaki rakamlar gercekçi.... ama unutmamak lazım ki bu sadece 1 deneme ve içinde genetik era cd yok... neden kıbrısla bu kadar maddi uçuk farkLılık, buna değer mi, ben o noktadayım...sizlere konuyu çok değişik bir yönden anlatacağım
şimdi rakamlara baktıım ilk rakam 38.000 TL.
3 blastokist garantisi 9700 euro olan 63.000 TL. ediyor.
şimdi bana sen hayalperestsin diyebilirsiniz.tabi sizin de çok kez tüp bebek tedavisine paralar harcadığınızı da biliyorum. ama kendimden bahsedeceğim ve donörle değil ama sizlerle aynı yaşta ve şansa kendi yumurtasıyla 21 aylık bebeği olan birisiyim.
2016 yılında bahçeci fulyada 43 yaşımda havuz yöntemi+ ngs+ era ve cd56 testi sadece 35.000 tl. ödedim. ayrıca 4 embriyoyu pgt ye gönderebildim her embriyo 300 dolardan.bu sayede de bebeğime kavuştum. 41 yaşından beri o tarihte 200 - 250 tl tutan ilaçlar olan, biesteron melatonin ve Quenzum Q10 içtim 3 yıl boyunca. en az 150 180 tl. aylık ilaç alıyordum sene 2015
ilk tedavimde ankarada oldu sonuç negatif almıştım 7.000 de ona diyelim.
İstanbula git gel uçak yol paraları, görümcemde kaldım otel ödemedim.ayrıca bahçecide tedavi gördüğümde vitaminler arı sütü bal polen 600 kesin tutuyordu 2016 senesinde.
bunların 35.000 ini kredi çekerek hallettik hala ödüyorum.
İşin çok ilginci bir çocuk yapmak ne kadar zor o bir yumurtanın değeri senin veya değil 63.000 tutuyor arkadaşlarİspanyada bunu çok güzel değerlendirip fiyatını koymuş
İspanya sana iyi bir yumurta vereceğim ama onun değeri bu diyor ki kıbrıs da iyidir ama dönörü daha iyi tanıyorlarmış ya İspanyada .
sonuçta ispanyaya pahalı demeden gitmek isteyenler gidebilir aslında.
sizlerinde bu yolda çok paralar harcadığınızı biliyorum. kiii 40 yaş üzeri herkes bu paraları harcayıp şanslıysa anne oluyor
Çok çok çok teşekkür ederim
Nasıl yazacağım unuttum uzun zamandır girmiyorum.Dün gördüm Zaza inşallah bu defa olacak o kadar emeğin karşılığını alırsın.Sabah kızımı emzirirken sana dua ettim.Sana da Rabbim benim meleğim gibi melekler versin. İkisi de tutar inşallah.Ananas yemeyi bırakma ben 10 gün hem suyunu içmiştim hemde yemiştim taze olarak .Bunları duydukca keşkem artı
Keşke hakan beyede güvenseydim ve tedavi olsaydım
Ama inan recai papuçccuda okadar muz gibi soyulmuştumki hakana güç ve inanç kalmadı
merhaba Guest34 herkes ödediği paraları yazsa çok süperdi ve haklısınBebeğimhadi meraba. Ben o bilgileri ispanya düşünen arkadaşlar varsa değerlendirmek için yazmıştım. Yoksa herkes çıkıp ödediği paraları yazsa zaten şu genetik ve havuz 100000 lere ve rezerv düşükse 8-9 aya dayanır bahceci acıbadem gibi merkezlerde... belki de ispanyadaki rakamlar gercekçi.... ama unutmamak lazım ki bu sadece 1 deneme ve içinde genetik era cd yok... neden kıbrısla bu kadar maddi uçuk farkLılık, buna değer mi, ben o noktadayım...
Ayy kurban olurum meleğineNasıl yazacağım unuttum uzun zamandır girmiyorum.Dün gördüm Zaza inşallah bu defa olacak o kadar emeğin karşılığını alırsın.Sabah kızımı emzirirken sana dua ettim.Sana da Rabbim benim meleğim gibi melekler versin. İkisi de tutar inşallah.Ananas yemeyi bırakma ben 10 gün hem suyunu içmiştim hemde yemiştim taze olarak .
arkadaşım, kıbrıs bahçecide, geçen sene temmuz gibi transfer oldu ve doktoru da oradan ayrılan Murat beydimerhaba Guest34 herkes ödediği paraları yazsa çok süperdi ve haklısınispanya hakkında yazdıklarınızı bilgilendirici bulduğum için ben bile bilgilendim merak edilen bir konuyu açıkladınız teşekkür ederim. :) evet bunun maliyeti şu an türkiyede çok rahat 100.000 ...
sizin için bende düşündüm de nacizane; ispanyanın 3 tane blastokist embriyosunu aslında ben çok beğendim ama onlara genetikten gelmiş gibi bir hava verdim kendimce 3 ngs li embriyo veriyor sandım.eğer öyle olsaydı parası cidden helaldi:)
ama dediğiniz gibi genetikten gelmeyen 5aa kalite embriyo olsa da gençlere tedavi sonrası % 60 pozitif olur şansı veriliyor sanırım 5aa da olsa % 75 diyeyim çünkü gençlere şansı en fazla bu kadar verebilir tüm merkezler.ngs içinde şans % 70-75
o zaman bence de iyi düşünmek lazım.
kıbrısta da genç donörler ve iyi kalite olduktan sonra aynı hesaba mı geliyor acaba.siz ve bir arkadaş daha güzel açıkladı.ispanya donörü tanıyor iyi tahlil edilmiş embriyolar ve geçmişi bilinen bir donör sunuyor kendi fikrimce.para varsa biraz değecek gibi geldi bana o boşuna 3 blast embriyo vermiyordur ngs yapmasa bile.ama kıbrıs bahçecide arkadaşım anne oldu donörü yumurtası çok iyi olan bir yabancıymış.arkadaşım 2 3 ayda hamileydi.güle oynaya bebeğini kucağına aldı.asla sorun yaşamadı.önce kıbrısla bir görüşmek lazım bence