kıbrıs bahçecide arkadaş geçen sene temmuz gibi transfer oldu ve doktoru da oradan ayrılan Murat beydi
İnanın ben Murat beydede tedavi gördüm ve çok severdim,ama Hasan bey bir babacan
Çok çok iyi biri
Okadar umutlu konuştuki benimle

Kızlar çok şükür transferim kolay ve rahat geçti
İki tane 4aa 4aa güzel bebekler konuldu içime
İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Bana tutunsunlar ben onlara canımı feda ederim
Rabbim dilerim ki bu sefer yüzünü güldürsün.İnşallah hamile kalırsın ve sağlıklı devam eder. Allah im işini kolaylastirsin
Rabbimin merhameti üzerine olsun.

İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
CANIMMMMM İnşallhh buradan sevinç çığlıklarını duyacağız.Yavruların hayırlı uğurlu olsun.Şansları bereketleriyle gelsinler.

İnanın ben Murat beydede tedavi gördüm ve çok severdim,ama Hasan bey bir babacan
Çok çok iyi biri
Okadar umutlu konuştuki benimle
böyle olmasına daha çok sevinirim yeter ki iyi doktorlar olsunlar bizim için önemli olan bu.doktorun umutlu konuşması da çok önemli gerçekçi bir şekilde umut vermeleri çok çok önemli arada sırada ama yerinde umut vermeli doktor

İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Hadi hayirlisi olsun canim bebislerin , olumlu dusun stres yapma lutfen 🙏

İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Hadi hayırlısı inşallah benim 4aa ve 4ab di cok şükür 1i tuttu inşallah senin iki yavrun da tutunur ayy nasıl geçicek günler ne güzel heyecanlar❤

Sizlere bir şey danışacağım yine ve önemli bir konu.şimdi benim donör tedavi görüyor şuan ve ben de aynı şekilde rahim hazırlığı yapıyorum.Yumurtaların toplanacağı gün eşim mikro tese olacak(azosperm var) eğer o gün bulunamazsa sperm alınacak.peki bu sperm alınma aşamasında hemen bulunacak mı acaba? Yani bu toplananan yumurtalar ne olacak o zaman.Dondurma yapmazlar değil mi kafamı kurcalıyor.Acaba sperm çıksa kalitesi nasıl olacak? Hemen söyleyip ona göre bir işlem mi uygulayacaklar.Ne diyeyim ben doktora bana akıl verin.

İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Çok şükür transferin güzel geçtiğine çok sevindim canim benim vallahi haberlerini bekliyorum çok sevindim ınsallah 2.side tutacak rabbim namazımda bugün sana yine dua ettim canim hadi ınsallah 12 gün gün zor geçecek ama sonucu güzel olacak insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😥🙏

İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
İnşallah sizinle kalırlar, dünden bugüne dua ediyorum. siz çok iyi bir anne olacaksınız ve bence bu kez olacak çok inaniyorum. :KK200::nazar::anneadayı:

İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Ağlıyorum şu an..canım benim allahım duysun sesimizi çok çok doğdu içime ikisi de senin bir kız biri oğlan..dediydi dersin..çok duygulandım..allahım nolur nolur

İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Canim Zazam transferin hayirli olsuunn..Saglikla tutunsunlar annelerine miniklerin..Bu sefer tamam olsun insallah..tum kalbimle dualrim seninle tatlim...
Tavsiyem anas degil ama her progesterondan sonra bir 15 dk yuruyus yavas tempoda...transferden sonra oyle yapmistim sanki o etkili oldu diyorum..Birde 2 lt su:)
Sevgiyle opuyorum insallah rahat bir bekleyis olur..hareket et ama cok da etme:)

Ben de dün hasan beyle görüştüm kalan embriyolar için. Era testinden bahsetti ama ben o testi kabul etmiyorum kimseye de önermiyorum dedi. Histerskopi yaptır çizik attır bu kez dedi. Birkaç yapmadığım tahlil vardı onları da önerdi. Bakalım neler olacak 🙈

Ya içim aşırı istiyor İspanyaya gidip orada yaptırmayı ama bir yandan da kalan 8 tane iyi kalite embriyoya yazık olur diyor. Hasan bey de embriyolar pırıl pırıl rahmin de bir o kadar problemsiz dedi denemelisin bunlarla dedi. Hani yeni donor yeni işlemler dersen de ben yine bunlarla dene derim dedi

Rumuzları karıştırıyorum hep tüm yazılanları ard arda okuyorum sonrasında cevap yazarken unutuyorum kimin yazdığını 😂 ispanya ile ilgili bilgiler veren arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız 🙏 buradaki bilgi paylaşımı hep işime yaramıştır. Her an yazmasam her yazdığınızı okuyorum hiç atlamadan

Bende Polip vardı 3 sene önce aldirmistim acaba tekrar mi oluştu kanama yapıyor çünkü. Bi bekleyim olmazsa gitcem ya
Benim olmazdı
Bu trisequens yan etkisinde ara kanama yapar yazıyor
Office ya bide evliyiz sıkıntı büyük :(
Allah razı olsun canım benim
Napsak ne etsek bilemedim.ilacı nasıl kullanmak gerekiyormuş
Ben yeni kutuya hemen başlıyorum
merhaba uzun süre triseguens kullanımında yapıyor ilacı değiştirip cylopronova kullanın daha iyidir.

Rumuzları karıştırıyorum hep tüm yazılanları ard arda okuyorum sonrasında cevap yazarken unutuyorum kimin yazdığını 😂 ispanya ile ilgili bilgiler veren arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız 🙏 buradaki bilgi paylaşımı hep işime yaramıştır. Her an yazmasam her yazdığınızı okuyorum hiç atlamadan
benim o😬😬😬 rica ederim. Dm attım size

Back
X