Sizlere bir şey danışacağım yine ve önemli bir konu.şimdi benim donör tedavi görüyor şuan ve ben de aynı şekilde rahim hazırlığı yapıyorum.Yumurtaların toplanacağı gün eşim mikro tese olacak(azosperm var) eğer o gün bulunamazsa sperm alınacak.peki bu sperm alınma aşamasında hemen bulunacak mı acaba? Yani bu toplananan yumurtalar ne olacak o zaman.Dondurma yapmazlar değil mi kafamı kurcalıyor.Acaba sperm çıksa kalitesi nasıl olacak? Hemen söyleyip ona göre bir işlem mi uygulayacaklar.Ne diyeyim ben doktora bana akıl verin.
Hiç aklını karıştırma
Eşinden sperm almadan opu yapmazlar kıza
Eşinden sperm çıkıcak ve sonra kızdan yumurta alıcaklar

Ağlıyorum şu an..canım benim allahım duysun sesimizi çok çok doğdu içime ikisi de senin bir kız biri oğlan..dediydi dersin..çok duygulandım..allahım nolur nolur
Ayyy yeşilim ağlıyorum bende
Nasılda merhem gibi geliyor sözlerin içime
İnşallah öylede olucak

Ayyy yeşilim ağlıyorum bende
Nasılda merhem gibi geliyor sözlerin içime
İnşallah öylede olucak
Simdi bu 10 gun nasil gecicek kiz 😂 bu siralarda ben de cinsiyetler sagliklimi digilmi diye detsyli ultrasonla ugrasicam tatli ve bi o kadarda stresli telaslar hic bitmiyor rabbim sanada nasib etsin❤️❤️❤️

Kızlar merkezden çıktım
İnşallah artık bu merkeze evlatlarımla kucağımda gelim

Eklentiler

• 8F1A9667-A0B5-4CC9-AF90-53A619DC1A62.webp
    8F1A9667-A0B5-4CC9-AF90-53A619DC1A62.webp
    121,3 KB · Görüntüleme: 124
Z Zaza74 canım pazar gününe kadar çok güzel enerjiler var gökyüzünde. sakince bir yere çekilip meditasyon yap hem için ferahlar hem de pozitif enerji gönderirsin bebeklerine. onları çok sevdiğini, hayatındaki yerlerinin hazır olduğunu, anne ve babalarının onları çook büyük sevgiyle beklediklerini anlat. konuş onlarla karnını sev. bu gece cuma gecesi Allah'a sığın, dua et bütün kalbinle ve Ayetel Kürsi oku üfle karnına. olacak olacak Allahın izniyle :dua::KK200:
Sevgilerimle...

Z Zaza74 canım pazar gününe kadar çok güzel enerjiler var gökyüzünde. sakince bir yere çekilip meditasyon yap hem için ferahlar hem de pozitif enerji gönderirsin bebeklerine. onları çok sevdiğini, hayatındaki yerlerinin hazır olduğunu, anne ve babalarının onları çook büyük sevgiyle beklediklerini anlat. konuş onlarla karnını sev. bu gece cuma gecesi Allah'a sığın, dua et bütün kalbinle ve Ayetel Kürsi oku üfle karnına. olacak olacak Allahın izniyle :dua::KK200:
Sevgilerimle...
Tamam canımın içi
Aynı şeyleri yapıcam
Otelde ananas burakmadım hep yiyorum😄

Merhaba arkadaşlar gideceklere tavsiyem bulunduğunuz yerde mutlaka iyi bir kadın dogumcuya gidin maddi durumunuz varsa histeroskopi yaptırın baştan sorun varsa çözüm olur bahceciyi bilmiyorum ama Halil İbrahim Tekin için tecrübeli iyi bir doktor merkez tertemiz hijyen güzel embriyolok içinde çok iyi konuşuyorlar ama benim ilki tutmadı maalesef ikinci trasferimi oldum iki hafta sonra sonuç Alicam inşallah yüzüme güler Rabbim sadece çok yoğun bir yer ilgi alaka yok her şeyi siz takip ediceksiniz işlerini yapıyorlar ama tutmasıda şans bence tüm sorularınızı yanıtlarım
İnşallah istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız halil beyi tavsiye edermisiniz

NK Hücreleri Gebeliği Engeller mi?
NK Hücreleri (Natural Killer Cell) enfeksiyonlara erken müdahale etme konusunda önemli rol oynayan aktif hücrelerdir. Peki NK hücreleri ve gebelik arasında nasıl bir bağlantı var?
Vücudu savunan bu hücrelerinin aşırı aktivitesi, embriyoyu vücut için bir tehdit olarak görebilir ve tekrarlayan düşükler ya da tedavide başarısızlık olarak da istatistiklere geçer.
Yani NK hücreleri vücutta gebeliği bir tehdit olarak algılıyor ve de embriyoyu reddediyor!
Peki biz vücudumuzda bulunan bu hücreleri nasıl aktif hale getiriyoruz?
Hava kirliliği, radyasyon, kimyasal maddeler, sigara-alkol tüketimi, yüksek stres seviyeleri, sağlıksız beslenme, çevre kirliliği gibi faktörlere maruz kalarak, bağışıklık sistemini düşürerek! Kısaca belki genlerden gelen ‘’epigenetik’’ mirasımız nedeni ile, belki de kendi yaşam düzenimiz nedeni ile NK hücreleri bize karşı agresif olmaya başlıyor.
Yüksek Hareketliliğe Dikkat
Bu ilginç hücrelerin tekrarlayan düşükler ve tüp bebek başarısızlıklarında rol oynadığı ortaya çıktığından beri, ortada çok fazla bilgi ve tedavi önerileri var. Ama çoğunlukla bu konuya değinilmekten de kaçınılıyor. İşte bu aşamada çok dikkatli olmak gerekiyor. NK hücreleri değerlendirilmesi gebelik öncesi hazırlık konusunda uzman ve tecrübeli bir doktor tarafından yapılmalı.
NK Hücreleri Nasıl Etkili Oluyor?
NK hücreleri, bebeğin ana rahmine yerleşme aşamasında harekete geçiyor. Özellikle yumurta ve spermin döllenmesi sonrasında embriyo rahime tutunma aşamasına geldiğinde ya da tedavide embriyonun rahme transfer edilmesinin ardından, bu hücrelerin sayısı en üst seviyeye çıkıyor. Hamilelik boyunca bebek ve keseye normal kan akışı sağlanması için bu olay zaten olmalı.
Temel olarak, bu hücreler embriyoyu korumak ve gelişimini sağlamak için çok sayıda artar. Virüsler gibi embriyoya zarar verecek herşeye saldırmak için de koruma görevindedirler.
Ancak bazen ne yazık ki, bağışıklık sistemindeki sorunlar nedeniyle bu hücreler embriyoyu yabancı bir organizma olarak görür, bu nedenle de embriyoyu yok etmek için saldırır. Tekrarlayan düşükler ya da transfer sonrası embriyonun tutmaması nedeni bu yüzden de gelişebilir. Bu nedenle, bu sorunu çözmek için rahim ve çevresinde olabilecek enflamasyonun kontrol altına alınması önemlidir.
Kısaca tekrarlayan düşükler ya da tedavi başarısızlıklarında bu hücreler mutlaka doğru tetkiklerle değerlendirilmelidir.

NK Hücreleri Gebeliği Engeller mi?
NK Hücreleri (Natural Killer Cell) enfeksiyonlara erken müdahale etme konusunda önemli rol oynayan aktif hücrelerdir. Peki NK hücreleri ve gebelik arasında nasıl bir bağlantı var?
Vücudu savunan bu hücrelerinin aşırı aktivitesi, embriyoyu vücut için bir tehdit olarak görebilir ve tekrarlayan düşükler ya da tedavide başarısızlık olarak da istatistiklere geçer.
Yani NK hücreleri vücutta gebeliği bir tehdit olarak algılıyor ve de embriyoyu reddediyor!
Peki biz vücudumuzda bulunan bu hücreleri nasıl aktif hale getiriyoruz?
Hava kirliliği, radyasyon, kimyasal maddeler, sigara-alkol tüketimi, yüksek stres seviyeleri, sağlıksız beslenme, çevre kirliliği gibi faktörlere maruz kalarak, bağışıklık sistemini düşürerek! Kısaca belki genlerden gelen ‘’epigenetik’’ mirasımız nedeni ile, belki de kendi yaşam düzenimiz nedeni ile NK hücreleri bize karşı agresif olmaya başlıyor.
Yüksek Hareketliliğe Dikkat
Bu ilginç hücrelerin tekrarlayan düşükler ve tüp bebek başarısızlıklarında rol oynadığı ortaya çıktığından beri, ortada çok fazla bilgi ve tedavi önerileri var. Ama çoğunlukla bu konuya değinilmekten de kaçınılıyor. İşte bu aşamada çok dikkatli olmak gerekiyor. NK hücreleri değerlendirilmesi gebelik öncesi hazırlık konusunda uzman ve tecrübeli bir doktor tarafından yapılmalı.
NK Hücreleri Nasıl Etkili Oluyor?
NK hücreleri, bebeğin ana rahmine yerleşme aşamasında harekete geçiyor. Özellikle yumurta ve spermin döllenmesi sonrasında embriyo rahime tutunma aşamasına geldiğinde ya da tedavide embriyonun rahme transfer edilmesinin ardından, bu hücrelerin sayısı en üst seviyeye çıkıyor. Hamilelik boyunca bebek ve keseye normal kan akışı sağlanması için bu olay zaten olmalı.
Temel olarak, bu hücreler embriyoyu korumak ve gelişimini sağlamak için çok sayıda artar. Virüsler gibi embriyoya zarar verecek herşeye saldırmak için de koruma görevindedirler.
Ancak bazen ne yazık ki, bağışıklık sistemindeki sorunlar nedeniyle bu hücreler embriyoyu yabancı bir organizma olarak görür, bu nedenle de embriyoyu yok etmek için saldırır. Tekrarlayan düşükler ya da transfer sonrası embriyonun tutmaması nedeni bu yüzden de gelişebilir. Bu nedenle, bu sorunu çözmek için rahim ve çevresinde olabilecek enflamasyonun kontrol altına alınması önemlidir.
Kısaca tekrarlayan düşükler ya da tedavi başarısızlıklarında bu hücreler mutlaka doğru tetkiklerle değerlendirilmelidir.
Canımsın secey
Sendende çok iyi bilgiler aldım
Rabbim seninde tedavini başarıyla sonlandırsın ve meleklerine kavuş

Kızlar çok şükür transferim kolay ve rahat geçti
İki tane 4aa 4aa güzel bebekler konuldu içime
İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Bana tutunsunlar ben onlara canımı feda ederim
Hadi hayırlısı olsun canım sen sevilmeyecek insanmısın o kadar şanslılar ki senin gibi yılmayan anne olmak için çaba sarfeden ve herkese moral ve bilgi veren bir anneleri olacak Rabbim kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldursun

Kızlar çok şükür transferim kolay ve rahat geçti
İki tane 4aa 4aa güzel bebekler konuldu içime
İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Bana tutunsunlar ben onlara canımı feda ederim
canım benım hayırlısıyla gelsinler cok şanslı bebekler olacaklar cünkü cok güçlü bir anneleri var inan akşamdan beri yazamadım ama cok duygusalım sadece allaha yalvarıyorum ne olur olsun bu sefer diye ve bu kadar duaları rabbim kabul edecektir canım arkadasım

Kızlar bende güzel haber vereyim.Rahim kalınlaşmaz diye korkuyordum bugün adetin 11. Günü kontrolüm vardı.10 mm olmuş hatta bazı yerleri daha kalınmış.Doktor öyle dedi.Güzel dedi.günde 1 kere 3 estrofem kullanıyordum.yine aynı şekilde devam dedi.donörün yumurtalarını bekliyoruz yani.İnşallah güzel yumurtalar oluşur.Bu rahim kalınlaşması iyi mi bir daha ne zaman ölçerler ve en fazla kaç olmalı?Tecrübelerinizden yararlanmak isterim 🥰

Back
X