- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Hiç eksiksiz gittim dedin ya nelere dikkat ettin.Benim de çok az kaldı dikkat edeceğim şeyler nelerdir?
Hsg hisresoskopi laproskopi yapıldı bana eşime ayrıntlı spermogram sperm fish..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç eksiksiz gittim dedin ya nelere dikkat ettin.Benim de çok az kaldı dikkat edeceğim şeyler nelerdir?
Ah onlar ozur diliyoda biz diken üstündeyiz.. Kacinci haftada kan verdin acaba hatirliyomusun ?Benden de iki kez alındı kan iki hafta kaybetmiş olduk..benim de test tüpünün son kullanım tarihi geçmiş binbir özür dilediler yine kan aldılar..lütfen birdaha ver oluyor arada bize denk geldi
Ah inan hatırlamıyorum ama 15 filan sanırım eski mesajlarda var canım..yaptırdım tüm gebeliğim rahat geçti o yüzden için rahat etsinAh onlar ozur diliyoda biz diken üstündeyiz.. Kacinci haftada kan verdin acaba hatirliyomusun ?
Teşekkür ederim canım darısı basimizaAh inan hatırlamıyorum ama 15 filan sanırım eski mesajlarda var canım..yaptırdım tüm gebeliğim rahat geçti o yüzden için rahat etsin
Canim benim öncelikle çok geçmiş olsun diyeceğimi bilemedim ınsallah en kısa zamanda düzelir herşey sen hic canını sıkma ben bu testten anlamam ama moral vermek istedim herşey yakında düzelicek sen moralini yüksek tut canim benim kendine ve bebisinle çok dikkat et öpüyorum seni.insallah en kısa zamanda düzelir herşeyAh onlar ozur diliyoda biz diken üstündeyiz.. Kacinci haftada kan verdin acaba hatirliyomusun ?
Canım kardeşim çok teşekkür ederimAminnnn canım zazam herkese yardımcı olan o güzel fikirleri ile gönlümüzü yüreğimizi aydınlatan, içimizi ferahlatan zazam inanıyorum ki rabbim bu sefer olduracak o diyen ile olayım diyen birleşecek inanıyorum ki artık sana sımsıkı tutunup seni asla bırakmayan iki tane güçlü ve anneleri gibi kocaman yürekli sağlıklı bebişlerin olacakhayat artık seni üzmeyecek rabbim nasip etmeyeceği Şeyin hayalini bile kurdurmazmış eğer bize içimizdeki bu mücadeleyi yaşatıyorsa anneliği bu kadar istetiyorsa verdi bile emin ol
güzel haberlerimi merakla bekliyorum ve inanıyorum hiç şüphem yok olumlu düşünelim ve olumlu olsun asla zihninde ve düşüncende olumsuzluk geçirme
![]()
CanımsınSevgili zazamm uzun zamandır girmiyordum ve bir girip bakayım dedim ve senin haberini okuyunca çok çok mutlu olduminşallahhh bu sefer herşey yolunda gider ve o çok çok mutlu haberi de okurum . Gönlünü ferah tut dualarım seninle canım
![]()
zaza74 biz sana dinlen dedikkkkk rapor alsana meslegin zor ayakta ugrasacaksin... kizdim yahuuu
Ben eşimin karyotipine hacettepede ücretsiz baktırdımGünaydın kızlar bilgi amaçlı yazıyorum; Kromozom analizi,( karyotip ) yaptırdık. Kanda bakılıyor.En kısa 15 gun , en uzun 1 ay a yakın sonuçlanıyormus .Fiyatı 300tl, ssk vs anlaşmalı olan yerler de olabilir.
Nolursun güzel arkadaşım üşenme yeşiladanın isminin üstüne bas ve eskilerde gün gün neler yaşadığını okuHiç eksiksiz gittim dedin ya nelere dikkat ettin.Benim de çok az kaldı dikkat edeceğim şeyler nelerdir?
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim ❤ bu endişeler okdr korkutuyoki rabbim hepimiz için sonunu hayırlı etsin inşallahCanim benim öncelikle çok geçmiş olsun diyeceğimi bilemedim ınsallah en kısa zamanda düzelir herşey sen hic canını sıkma ben bu testten anlamam ama moral vermek istedim herşey yakında düzelicek sen moralini yüksek tut canim benim kendine ve bebisinle çok dikkat et öpüyorum seni.insallah en kısa zamanda düzelir herşey![]()
Zazacim üniversite hastanelerinde historoskopi yapıyorlardır demi beNolursun güzel arkadaşım üşenme yeşiladanın isminin üstüne bas ve eskilerde gün gün neler yaşadığını oku
Amin canim benim sen iyi ol yetrkiCanım arkadaşım çok teşekkür ederim ❤ bu endişeler okdr korkutuyoki rabbim hepimiz için sonunu hayırlı etsin inşallah![]()
Hiç bilmiyor kuzumZazacim üniversite hastanelerinde historoskopi yapıyorlardır demi be
Amin canim benim sen iyi ol yetrki![]()
Ben üniversite hastanesinden randevu aldım eski gittiğim doktorumdan sıvıyı ona göstericem burdaki doktor birtakım testler yaptı sonuçları geldi fakat bu durumu bilemiyorum dedi bisey anlamadim historoskopi için 2500 tl istedi ayrıca özel hastanede konaklama parası istedi birde kendi doktoruma gideyim dedim vallahi kafam çorba gibi ne yapacagimi şaşırdimBen eşimin karyotipine hacettepede ücretsiz baktırdım
Ssk karşılıyor
Kendi karyotipime gen arta baktırdım ücretli
Bir historoskopi çektirecek yemin ederim 2 aydır cektiremedim bir çektirsem rahatlayacak artık kafam 2 doktor gezdik sonucu bilemediler bu son olsun istiyorum artık .Bir yandan merkezde daha olmadinmi diyor öle kolay zannediyorlar herşeyiHiç bilmiyor kuzum
Histeroskopi ben hep özelde yaptırdım
Bas agrisi bende de adet doneminde oluyo bide sirtim boynum agriyo bende kansizlik var herhade rahime kan isliyo diyodum pozitiv olan ayda rahime fazlasiyla kan isledigi icin yapa bilir tabii uzun yolculuk stress de goz onunde bulundurmak lazimCanım kardeşim çok teşekkür ederim
Bugün 4 günüm acayip baş ağrım oldu,adet olmadan önce oluyor
Artık bilmiyorum neyd bağlı
Doktor dedi biz elimizden geleni,sen elinden geleni yaptın.artık gerisi Allaha kalmış![]()
Ben 3 aydır adet öncesi ve adet sırasın da yaşadığım herşeyi aynı şekilde yaşıyorum inşallah @zaza seninki de benim gibidir insallahBas agrisi bende de adet doneminde oluyo bide sirtim boynum agriyo bende kansizlik var herhade rahime kan isliyo diyodum pozitiv olan ayda rahime fazlasiyla kan isledigi icin yapa bilir tabii uzun yolculuk stress de goz onunde bulundurmak lazim
Çok iyi söylemişBen üniversite hastanesinden randevu aldım eski gittiğim doktorumdan sıvıyı ona göstericem burdaki doktor birtakım testler yaptı sonuçları geldi fakat bu durumu bilemiyorum dedi bisey anlamadim historoskopi için 2500 tl istedi ayrıca özel hastanede konaklama parası istedi birde kendi doktoruma gideyim dedim vallahi kafam çorba gibi ne yapacagimi şaşırdim
İnşallah öyledirBen 3 aydır adet öncesi ve adet sırasın da yaşadığım herşeyi aynı şekilde yaşıyorum inşallah @zaza seninki de benim gibidir insallah![]()
Amin inşallah canim insallahÇok iyi söylemiş
Çokta pahalı değil histeroskopi için
Ama önemli olan inşallah işi güzel olsun