Valla ben dün prolaktin yüksekligini okudum sonra korkudan uyuyamadım desem
Canim korkma 1800 goren ben bile hamileyim suan cok sukur transfer ayi 2 tane tam dostinex ilci almostim aslinda doz olarak cok yuksek ama qaliba farkli dozlar etkilemiyordu

Aynen canim bende oyle olsun istiyordum oyle kararladi rabbim, senin de insallah tutunsun bebisin bir an once hayirli haberlerini bekliyoruz . Bugun 5. Gun sanirim az kaldi
Bugün 6 gün
Elim ayağım feci donuyor ısınamıyorum

Merhaba bende 2017 almanyada Sperm donosyonu ile tüp bebek denedim ama malesef negativ oldu sonuc,simdi esim tekrardan dr gitmek istiyor benim yasim 41 ,benimle ayni yasta olup olumlu sonuc alan arkadaslar varmi acaba??negativden sonra dr gitmedim moralini cok bozulmusdu,yarin arayip randevü alacagim ama icimde daralma sikinti var nedenini bilmedigim sanki dr bosuna geldiniz diyecek 😔
Melissa düşüncemi söyleyim
41 yaşında artık sperm donasyonu değil,direk hazır embriyo koydur,daha yüksek sonuç

Malesef maddi durumlardan sadece sperm donosyani yapabiliriz zaten almanyada sadece sperm donosyonu yapilabiliyor yasal olarak ona bile 2000€ veriyorsun bide tüp bebek icin 2000€-5000€ arasi ilaclarda 2000€ civari.insallah cabalarimiz bosa cikmaz ben teke raziyim saglikli hayirli olsunda.
Morkanatlar 39 yaşındaydı sperm donasyonu yaparken.okadar para veriyorsun direk hazır embriyo koydur
Kıbrısta o paraya hazır embriyo koydura bilirsin

Morkanatlar 39 yaşındaydı sperm donasyonu yaparken.okadar para veriyorsun direk hazır embriyo koydur
Kıbrısta o paraya hazır embriyo koydura bilirsin
Merhaba kibrisi bizde düsündük ama esim burda olsun istiyor ,kibrisa gitmek kalmakda masraf ve suanda esim issiz malesef burdada kayinvalidemler yardim edecek tabiki donosyon oldugunu bilmiyorlar

Merhaba kibrisi bizde düsündük ama esim burda olsun istiyor ,kibrisa gitmek kalmakda masraf ve suanda esim issiz malesef burdada kayinvalidemler yardim edecek tabiki donosyon oldugunu bilmiyorlar
Almanyaya yakın çehoslovakiya var
5-6 saatlik yoldu arabayla
Gidin orda bir merkezle anlaşın hazır embriyo transferine

Z Zaza74 merhab
Bugün 6 gün
Elim ayağım feci donuyor ısınamıyorum
Zaza bende inan ki hiç üşümem transferden sonrada kasım ayı ydi ama ist.da hava çok sıcaktı inan benim titremekden midem bulanırdı ve hala çok üşüyorum bu arada benim 7. Gun lekelemem olmuştu sabah silik tets oglen kan tahlili yaptırdım 70 küsür çıkmıştı, sen 12. Günü sabredip bekliycekmisin ya bizde catliyoruz burda😂😂

Z Zaza74 merhab

Zaza bende inan ki hiç üşümem transferden sonrada kasım ayı ydi ama ist.da hava çok sıcaktı inan benim titremekden midem bulanırdı ve hala çok üşüyorum bu arada benim 7. Gun lekelemem olmuştu sabah silik tets oglen kan tahlili yaptırdım 70 küsür çıkmıştı, sen 12. Günü sabredip bekliycekmisin ya bizde catliyoruz burda😂😂
Canım ben okadar sürprizler yaşadımki
Sağım solum test dolu
Ama biliyorum test negativ çıkarsa ilaçları burakırım
Onunçin bekliyecem

Canım ben okadar sürprizler yaşadımki
Sağım solum test dolu
Ama biliyorum test negativ çıkarsa ilaçları burakırım
Onunçin bekliyecem
Ay ❤❤❤❤ hadi ınsallah canım benim sabirsizla sonucunu bekliyoruz bizi habersiz bırakma canim benim rabbim seninde yüzünü güldürecek senin kalbin temiz canim.🙏🙏🙏

Ca
Canımsın
Senin beniş doğdu inşallah
. Canım benim bir kız bir erkek ikizlerim oldu 20 ocakta 13 aylık olucaklar inşallah. Bir de benim tansiyon rahatsızlığım yüzünden 26. haftada preeklemsi gebelik zehirlenmesi yüzünden 38 gün hastanede kaldım ve bir kiloyu geçtiklerinde alındılar . Çok zor günler geçirdik ama çok şükür şu anda sağlıkları iyi. Çok ilginç ama kız aynı ben 😊 ben bile inanamıyorum bu kadar benzemesine. Hareketleri ,vücut yapısı aşırı benziyor. Hani burada da okudum diyorlar ya doğdular kaç sene geçti ama hergün aklıma geliyor falan gerçekten inanamıyorum bu insanlara. Benim de elbette aklıma geliyor ama benimseyememek imkansız .bişey olucak diye içim gidiyor. O yüzden tereddütte olan arkadaşlar bu içlerindeki tereddütü aşmadan yok etmeden bu işi yapmasınlar yavrulara yazık gerçekten .. senin için de gerçekten çok çok sevindim inşallah ama inşallahh bu sefer herşey yolunda gider ve o hepimizin çok mutlu olacağı haberi alırız 🥰 kendine çok iyi bak canım

Pardon yazamadım galiba
British kuralı buymuş blast olmadan transfer yapmıyorlarmış
Hata bir tedavimde iptal oldu bundan dolayı
5 güne embriyo kalmadı,ama ozaman eşimin spermi feci düşüşteydi
Simdi eski mesajlari okurken gordum bu mesajini zaza. 5.gun embriyo olmazsa iptal ediliyor peki ucret sil bastan mi?

Back
X