Evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım doğal yolla bebeğimi beş aylıkken kaybettim çok zor oldu bizim için. bir sonrakı yıllarda da doğal olarak hamile kaldım 2 kez ancak her seferinde kimyasal oldu. bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm folikül büyümedi, doktorlar kaliteli yumurtan bitmiş dediler. Memorial'e gittim yumurta takibi bir sürü vitamin yine folikül gelişmedi. Acıbadem'e gittim avuç avuş vitamin kullandım ama yine folikül gelişmedi. son olarak bir ay kadar önce yine doğal yolla hamile kaldım ama yine kimyasal. şimdi yaşım 45 düzenli regl oluyorum ama kaliteli yumurtam yok ne yazık ki.
Bu sebeple her türlü anne olmayı deneyen arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum. en son Bahçeciden senin çocuğun tüp bebekle olmaz boşuna uğraşma dediklerinde bir çıkışım vardı hatırlamak bile istemiyorum otoparkta yarım saat bağıra bağıra ağlamıştım. gebelik testlerinde iki çizgiyi görüp sevinip sonrasında da kimyasal olduğunu öğrenmenin nasıl olduğunu üç kez yaşadım. kalbim anne olmak istiyor ama bedenim buna izin vermiyor. o kadar çok iğne ilaç kullandım ki bana veremediğim bi 15 kiloya mal oldu bütün bunlar :) kendimi ancak toparlayabiliyorum 2015 yılından bu yana çok savaştım ama olmadı şimdiye kadar. bugünlerde de annem çok hasta onunla ilgileniyorum o yüzden bebekle ilgili bir şeyler yapamıyorum. ama artık Allaha teslim oldum. kimbilir belki buna ihtiyacım var tam bir teslimiyete. nasipse olur ki ben olmasını çook istiyorum. Allah büyüktür.
Sevgilerimle.
Not: güzel haberlerini hep birlikte bekliyoruz burda, bizi habersiz bırakma sakın